Blog

14.2.2024

Masă festivă + șervețele în formă de inimă

Dacă sunteți în căutarea unui detaliu care să desăvârșească o masă cu o ocazie specială, faceți-vă puțin timp pentru a împături șervețelele într-un mod deosebit.
1.2.2024

Pâinici cu rozmarin și cartofi

Cartofii reprezintă o componentă importantă a meniului nostru. Se potrivesc în multe dintre rețetele noastre naționale și pot fi adăugați inclusiv în aluatul de pâine.
6.12.2023

Decorațiuni din conuri pentru luna decembrie

Pe timp de iarnă, nu avem parte de foarte multe flori în natură. Ne mai putem bucura de crizanteme, dar numai pentru scurt timp. Așa că vă puteți face în joacă niște decorațiuni din conuri de brad!
6.12.2023

Fursecuri cu nucă în trei straturi

Fursecurile fragede cu albușurile rămase de la alte prăjituri vă vor câștiga inima! Puteți decupa formele de Crăciun direct în tavă.
20.10.2023

Pere? Transformați-le în compot!

Puteți numi un fruct seducător, care parcă are un gust și mai bun conservat decât proaspăt? Cu siguranță, este vorba despre pere. Fructele mai tari sunt potrivite pentru conservare, iar lucrul cu ele este minim!
13.10.2023

Husele elastice sunt disponibile și pentru piese de mobilier deosebite!

De fiecare dată când vine vorba despre huse elastice, tind să mă gândesc că sunt pentru canapele. Dar acestea vin într-o mulțime de tipuri, forme și dimensiuni, inclusiv pentru modele mai puțin obișnuite de mobilier cum ar fi fotoliile de club, cele de relaxare, scaunele sau chiar și paturile.
6.10.2023

Aranjament cu vază din dovleac

Deja simțim venirea toamnei în aerul de dimineață. A sosit perioada dovlecilor! Aranjați masa în culori calde, care au darul de a completa în mod plăcut meniul mai sățios al anotimpului în care ne aflăm.
29.9.2023

Ratatouille – o variație elegantă a mâncărurilor din legume

Ratatouille reprezintă una dintre cele mai minunate specialități mediteraneene. Este servită drept garnitură la carne, dar cu siguranță îmi veți da dreptate când spun că experiența este la fel de plăcută atunci când o savurați ca atare!