Blog

3.6.2020

Săculeți cu închidere / modalități de reciclare

Vacanța se apropie și mulți dintre noi ne pregătim să ieșim în natură, la camping. Mai ales pentru copiii noștri, pentru care totul va fi o aventură binevenită.
3.6.2020

Cheesecake cu surpriză, aromat cu mandarine

Arată complicat, dar nu vă faceți griji, pentru că nu este. Pare că vă va da mult de lucru, dar puteți împărți treaba pe două zile, printre alte activități prin bucătărie.
28.5.2020

Detergent făcut în casă și balsam pentru prosoape

Rufele moi și mirosind a curățenie sunt cartea de vizită a fiecărei case. Încercați să vă preparați detergentul în propria bucătărie.
27.5.2020

Iaurt sănătos făcut în casă

Prin prepararea regulată a iaurtului de casă veți obține un aliment important pentru meniul sănătos al familiei, care poate fi folosit la prepararea altor nenumărate bunătăți reci și calde.
20.5.2020

Plante aromatice în cartoane de ouă / Reciclare

20.5.2020

Granola cu nuci și fructe

Granola este, de principiu, un fel de musli, dar copt la cuptor. Așadar, mai crocant și mai gustos, un fel pe care vi-l puteți prepara în funcție de sezon și de preferințe.
15.5.2020

Confort în dormitor

Dormitorul este un spațiu în care nu este loc de compromisuri, deoarece calitatea odihnei noastre depinde de toate detaliile.
14.5.2020

Chifle dulci din aluat crescut

Aluatul crescut este o comoară. Este versatil și puteți face din el orice vă vine în minte. Ceva dulce pentru micul dejun de duminică, ceva sărat și sățios pentru prânz sau pâine proaspătă cu o aromă unică.