Blog

18.5.2022

Viața cu prietenii patrupezi

Simpatia și chiar iubirea față de animale nu se limitează doar la căței și pisici. Și totuși, de aceștia ne preocupăm cel mai mult. Oare pentru că ni se aseamănă atât de mult?
11.5.2022

Tort „gazon cu mușchi verde”

Paștele a trecut, iar culoarea verde a naturii a crescut în intensitate. Nu vă temeți să aduceți verdele crud și în bucătărie – vă vă răsplăti cu bună dispoziție și sănătate!
5.5.2022

Cadouri în funcție de zodie – Taur

Taurul are o atracție aparte pentru ceilalți. Este mai mulțumit atunci când vă poate invita pe teritoriul său decât să meargă după alții. Pe de altă parte, iubește natura, care este și locul unde se simte cel mai bine.
29.4.2022

Inventarul de primăvară al cămării – depozitarea alimentelor uscate

Este foarte folositor să aveți stocul de alimente mereu în fața ochilor și să-l completați în mod regulat. Borcanele tip doză din sticlă, tablă sau plastic oferă o soluție ideală pentru depozitare.
19.4.2022

Lichior de primăvară cu vanilie și caramel sărat

Este absolut necesar să pregătiți un lichior din smântână pentru Paște! Îl veți savura ca atare, dar merge de minune în checuri, deserturi și băuturi calde, în caz că vremea este capricioasă.
14.4.2022

Ouă dulci și colorate

Așteptați cu nerăbdare sărbătoarea Paștelui? Atunci coaceți niște oușoare dulci pentru copii și nu numai, îmbrăcate în hăinuțe colorate. Cu forma din silicon, va fi o adevărată plăcere!
6.4.2022

Cadouri în funcție de zodie – Berbec

Berbecului îi plac începuturile. Iubește linia de start și abia așteaptă să pornească în cursă. Este obișnuit să fie cu un pas înaintea tuturor.
30.3.2022

Perdele delicate cu bordură colorată

Culoarea violet a fost anunțată drept culoare dominantă a acestui an. La perdele se potrivește o nuanță mai deschisă, care se potrivește perfect cu florile de primăvară.