Blog

5.6.2023

Aranjament floral de iunie – sfeșnic cu flori

Momentele de creație sunt binefăcătoare – în special atunci când creați ceva frumos pentru casa dumneavoastră. Găsiți câteva lucruri aparent fără valoare artistică, adăugați câteva elemente naturale și veți vedea cât de ușor este să puneți în practică o idee de înfrumusețare!
30.5.2023

Ziua Copilului este numai una!

Nu este deloc ușor să pregătiți o petrecere pentru cei mai mici membri ai familiei. Deși prepararea gustărilor este o joacă, dar să așezați masa astfel încât vesela să rămână întreagă - aceasta poate fi o provocare!
19.5.2023

Pâine toast cu semințe de chia

O pâine simplă din aluat cu drojdie copt într-o formă frumoasă poate fi un motiv bun de bucurie într-o dimineață însorită de primăvară sau când mergeți într-o excursie. Sandvich-urile cu carne și legume pot fi bune și pentru prânz.
5.5.2023

Langoși în formă de brioșe

Știm cu toții că bunătățile prăjite se pot savura cu moderație. Totuși, aveți posibilitatea de a pregăti langoșii într-un mod diferit, mai sănătos.
4.5.2023

Roz este culoarea anului 2023

Are un efect mângâietor. Se potrivește cu primăvara, cu o stare de spirit optimistă, cu visele de viitor. Într-o perioadă nu tocmai ușoară, în care ne străduim să ne împăcăm cu o mulțime de aspecte negative, poate fi aduce o trezire binevenită a unei stări pozitive.
23.4.2023

Tort „Înțepătura albinei”

Moale, pufos, plin de cremă, miere și cu o crustă delicioasă de caramel – așa este tortul din aluat dospit specific regiunii din jurul orașului Koblenz, din Germania.
19.4.2023

Tobă din ouă fierte

Toba de casă din ouă este fină, simplu de preparat și mereu binevenită pe masă. Și vă oferă o soluție ușoară pentru utilizarea ouălor fierte rămase de la Paște!
13.4.2023

Grădină cu mușchi pe butuci naturali

Materialele naturale domină sărbătorile de primăvară din acest an. Așadar, ne face o mare plăcere să folosim tot ce ne oferă natura care se trezește la viață.