Husele elastice sunt disponibile și pentru piese de mobilier deosebite!

Aranjament cu vază din dovleac
6.10.2023
Pere? Transformați-le în compot!
20.10.2023

De fiecare dată când vine vorba despre huse elastice, tind să mă gândesc că sunt pentru canapele. Dar acestea vin într-o mulțime de tipuri, forme și dimensiuni, inclusiv pentru modele mai puțin obișnuite de mobilier cum ar fi fotoliile de club, cele de relaxare, scaunele sau chiar și paturile.

Husele elastice sunt unul dintre produsele noastre bestseller – mulți dintre dumneavoastră s-au îndrăgostit de ele și probabil că unii dintre dumneavoastră aveți acasă mai multe feluri, ca să le puteți schimba și transforma aspectul mobilierului. Husele au nenumărate avantaje: protejează o canapea nouă de „atacurile” copiilor sau ale companionilor blănoși și, de cele mai multe ori, ne permit să ducem o viață mai economică și mai ecologică: în loc să cheltuiți sume mari cu o canapea nouă, pentru că cea veche nu mai poate fi curățată sau este uzată, este suficient să vă comandați o husă, iar reînnoirea va fi ușoară și rapidă, fără alte ajutoare.

Vă așteaptă un sortiment generos, chiar dacă aveți o canapea atipică. În cazul în care alegeți să cumpărați un nou fotoliu de relaxare sau niște taburete noi cu banii economisiți pe o nouă canapea, nu trebuie să disperați că nu se potrivesc cu canapeaua – este suficient să le îmbrăcăm în haine asortate.

Însă ce alte tipuri de mobilier mai pot fi îmbrăcate în huse?

Pontul nostru: Puteți să vă convingeți că husele arată perfect atât în fotografiile noastre de promovare, cât și în camerele de zi ale familiilor clienților noștri în galeriile foto de pe paginile produselor. Iar dacă ne trimiteți poza dumneavoastră cu piesa de mobilier preferată transformată cu ajutorul unei huse elastice de la noi, o putem adăuga în galerie!

Huse 2

Fotoliu de relaxare

Este visul oricui să se așeze într-un fotoliu pe care să-l transforme într-un șezlong, pentru o seară plăcută în compania unei cărți și a unui pahar de vin. Husa are o secțiune separată pentru partea de susținere a picioarelor, așa că tot fotoliul va fi asortat. Avem și alte variante, pentru mai multe tipuri de fotolii reglabile.
Huse 3

Pat cu tăblie

Poate că și patul dumneavoastră este tapițat, atât în partea de jos, cât și în dreptul tăbliei – acest tip de pat s-a bucurat de multă popularitate și unele persoane le preferă și în ziua de astăzi. Deși saltelele trebuie schimbate din când în când, un cadru de calitate va rezista și o viață întreagă. În plus, atunci când apelați la o husă elastică, tapițeria nu va avea de suferit și totuși, puteți schimba aspectul dormitorului din când în când.
Huse 4

Scaune cu și fără spătar

Tot în categoria mobilierului tapițat se încadrează și scaunele din bucătărie. Husele elastice sunt disponibile doar pentru șezut (ceea ce este practic pentru aspectul spălării acestora) sau pentru întregul scaun, inclusiv pentru spătar. Acesta din urmă poate fi sau nu poate fi tapițat, însă dacă îmbrăcați în husă întreaga parte superioară, aspectul va fi unul mai frumos. Dacă aveți mai multe feluri de scaune, cu ajutorul huselor vă va fi ușor să le uniformizați aspectul.
Huse 5

Fotoliu de club

Un tip mai rar întâlnit, dar foarte ofertant din punctul de vedere al designului, este așa-numitul fotoliu de club. Acesta este într-adevăr deosebit, așadar poate deveni ușor piesa centrală a unei încăperi. Indiferent că vă doriți să-l faceți mai vizibil sau să-l integrați mai bine în imaginea de ansamblu, puteți apela la ajutorul huselor elastice.
Huse 6

Pernuțe

Pernuțele reprezintă un accesoriu aproape nelipsit pe canapele. Fără ele, aceasta pare mai puțin confortabilă. Unii le preferă în culori contrastante, alții aleg huse de aceeași culoare ca și canapeaua – și exact pentru aceia sunt și husele noastre pentru pernuțe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *