Cum combinam husele elastice

Huse noi in stil romantic
15.8.2018
Huse bielastice levandă
24.9.2018

Combinarea culorilor are regulile ei. Cum altfel să ne orientăm în bogăţia de nuanţe? Dacă vă orientaţi bine, nu veţi ezita când va veni vorba să alegeţi huse noi. Amenajarea locuinţei este o joacă pentru noi, deoarece ne preocupă de sute de ani.

Dacă în acest moment staţi în mijlocul locuinţei dvs. şi vă uitaţi la canapeaua care ar merita un nou look, pentru că în rest vă convine din toate punctele de vedere, venim în întâmpinarea dvs. cu o noutate –  husele elastice monocrome Buklé, care vor reuşi să întinerească aspectul canapelei dvs. vechi. Producătorii italieni au ales pentru acestea culori pastelate şi vioaie, într-o gamă de 10 nuanţe, aşa că sigur nu veţi rezista tentaţiei.

Însă cum să procedăm mai departe? Aranjamentul iniţial a fost sigur în acord cu un alt trend. Profitaţi de această ocazie pentru o schimbare seminificativă. Aveţi şansa unică de a schimba direcţia, pentru că o nouă culoare va aduce şi idei noi pentru living-ul dvs. Schimbările acestea sigur vor fi urmate şi de o curăţenie generală, aşa că de ce să nu continuaţi şi cu zugrăvirea pereţilor sau cu schimbarea covorului vechi? Atât dvs., cât şi locuinţa dvs. meritaţi o schimbare inspirată.

Barevný-kruh-300×300-1

Cercul cromatic al culorilor

Culorile sunt foarte importante


Ajută la corecţia optică a spaţiului, ne schimbă dispoziţia, reuşesc să ne liniştească. Fiecare dintre noi are o atitudine diferită faţă de ele şi suntem extrem de sensibili când vine vorba de ele. Privind spectrul de culori, putem observa trecerea de la o culoare la alta. Ansamblul este format din 3 grupe de culori. Dacă reuşim să le înţelegem corelaţia, vom reuşi să ne decorăm corect locuinţele.

1. Culorile primare sunt galben, albastru şi roşu. Acestea nu pot fi obţinute prim amestecarea altor culori.

2. Culorile secundare sunt obţinute prin amestecarea de cantităţi egale din câte două culori primare. Astfel sunt obţinute culorile portocaliu (din roşu şi galben), verde (din galben şi albastru) şi violet (din albastru şi roşu).

3. Culorile terţiale sunt obţinute prin amestecarea unei culori primare cu culoarea secundară vecină, de ex. galben ocru (în stânga culorii galbene) şi galben verzui (în dreapta culorii galbene).

Sigur veţi observa lipsa negrului, albului şi a nuanţelor de gri în spectrul de culori, însă acestea nu apar între acestea, pentru că nici nu sunt culori în adevăratul sens al cuvântului. Acestea reprezintă prezenţa sau lipsa luminii. Însă sunt extrem de importante în însoţirea şi combinarea culorilor.

2 Comments

  1. Ioana spune:

    Sunt interesata pentru a acoperi canapeaua si fotoliile din pieie culoare mustar( nu sunt uzate), livingul si bucataria deschise (suprafata mare) placate cu gresie tip parchet culoarea teracotei. Perdelele bej cu picouri mici bej + maron deschis.covorul mustar cu dreptunghiuri crem. Va rog sa-mi spune-ti ce culoare a huselor mi se potrivesc? Ma intereseaza si pretul. Dupa raspunsul dvs. si pretul convenabil voi putea sa emit comanda. Dimensiunile sunt cele clasice, fotoliile si canapeaua pentru trei locuri.Multumesc anticipat.

  2. Petra spune:

    Bună ziua, puteți alege între 3 culori diferite de huse de canapea pentru si a combina culorile în camera dvs. de zi. Vă vom recomanda huse de canapea în singura culoarea în nuanta de tutun sau de smântână. De asemenea, puteți alege aceste culori de huse pentru canapeaua cu un model. Dacă doriți huse de canapea colorate, husa verde din seria Buklé ar trebui de asemenea să fie potrivita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *