Huse noi in stil romantic

Planta impotriva racelii in pijama
12.8.2018
Cum combinam husele elastice
24.9.2018

Asternuturile Fiorela v-au lipsit din gama noastra larga de huse elastice. Respectiv stilul lor individual,  irepetabil, care ne aduc aproape de atmosfera timpurilor de demult.

 

Stilul romantic este atat de unic si evoca sentimente de nostalgie, iar pe de alta parte, acesta confera farmec si confort caselor noastre. Este potrivit pentru casa, iar elementele de mobilier tipice acestui stil sunt disponibile in majoritatea cazurilor. Adesea, acesta este alcatuit din antichitatile familiei - portelanuri si mici relicve, multe lucruri putand fi gasite in bazar sau magazine de antichitati. Stilul romantic nu se supune regulilor modei si este dictat doar de inspiratia si instinctul dvs. Daca sunteti un romantic in trup si suflet, stiti sa plasati cu maiestrie un candelabru vechi in camera sau sa asezati un corp de mobilier cu o patina veche in vecinatatea lucrurilor noi. Stiti foarte bine ca nu este nevoie sa-l asezati in decorul sau original. Stiti sa luati in mana pensula si vopseaua, sa vopsiti o masuta metalica si sa coaseti o gramada de pernute dintr-un material care aduce aminte de o gradina cu flori dupa ploaie.

Aranjarea locuintei in stil romantic inseamna nesfarsite revelatii ale unor noi detalii, nuante, materiale. Si datorita conditiilor actuale, nu trebuie sa renuntam la simtul practic in ce priveste intretinerea. Si daca tot vorbim despre tesaturi, imaginati-va o canapea tapitata intr-o nuanta pala, cu trandafiri. Daca aveti acasa una asemanatoare – poate cu urme si zone sterse, puteti sa-i redati viata cu ajutorul husei elastice cu volanas. Si aceasta fara sa apelati la tapiter si fara mari cheltuieli. O schimbati in aproximativ cinci minute. Priviti detaliile si executia materialului…

STRUCTURA SUPRAFETEI ARE FUNCTIA SA

Husele elastice Fiorela sunt realizate dintr-un amestec de bumbac si poliester, ceea ce ne asigura ca tesatura nu se increteste, se spala si se usuca usor. Datorita finisajului sau in benzi regulate cu elatic, husa elastica poate fi intinsa pe latime astfel incat sa poata cuprinde in mod convenabil intreaga canapea sau fotoliul. Imbracarea este foarte usoara, in doar cateva minute. Tesatura fina si delicata nu se increteste nici dupa o sedere mai lunga. Aveti posibilitatea sa alegeti din mai multe culori (vezi galeria de sub articol), la fel si pentru fotolii tapitate, canapele duble sau triple, chiar si pentru coltare de dimensiuni mai mari.

SARMUL CULORILOR PUDRATE

Latimea totala a materialului se termina intr-un volan voluminos, usor de aranjat. Pentru canapeaua sau fotoliul dumneavoastra preferat, alegeti culoarea potrivita intregului spatiu. Fiti siguri ca va atrage atentia tuturor.

Stilul romantic versus stilul rural

Conceptele stilului rural si romantic sunt adesea confundate. Stilul romantic se inspira din cel rural, insa nu este acelasi. Stilul romantic se integreaza in mare parte in apartamente si casele aflate la oras. Este inspirat de peisajele rurale, dar se orienteaza mai mult sau mai putin spre gradini inflorite, folosind motive cu trandafiri, bujori si buchete de flori. Pe langa tesaturile clasice de bumbac, favorizeaza voalul, muselina si alte materiale transparente care aduc aer si fragilitate in spatiu. Cu siguranta este mult mai pompos decat stilul rural, al carui farmec este natural, insa mult mai robust. Pe de alta parte, stilul romantic nu pune accent pe costul lucrurilor. Este vorba despre crearea unui mediu in care va intoarceti in fiecare zi cu placere pentru odihna si pentru un sentiment distinct de libertate. Includeti lumanari si obiecte cu valoare sentimentala. Si aveti in vedere confortul, pentru ca nu ar avea sens sa nu folositi toate acele lucruri deosebite.

2 Comments

  1. Ionela Strugaru spune:

    Se poate face acest tip de husa si pt alt tip de canapea? Sau coltar?

  2. Petra spune:

    Bună ziua, din păcate, nu facem huse la comanda, dar oferim huse pentru majoritatea tipurilor de canapele sau fotolii disponibile în mod obișnuit, inclusiv coltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *