Huse bielastice mazăre

Huse bielastice muștar
8.10.2018
Pâine rapidă cu seminte de floarea soarelui
16.10.2018

Verdele se încadrează în grupa culorilor secundare – lucru ce înseamnă că este compusă din două părţi egale de culori de bază (primare), adică albastru şi galben. Priviţi din nou la cercul cromatic. Culorile menţionate plasează verdele în tonurile calde – în caz că adăugaţi mai mult galben şi în tonurile reci dacă adăugaţi mai mult albastru, obţinând o culoare elegantă a mentei, mentolului şi a verdelui azuriu al apei.

Culoarea verde este culoarea naturii, este însă foarte potrivită locuinţelor urbane, cărora le aduce din energia atât de necesară de la ţară. Observaţi cum anumite nuanţe de verde sunt numite după plante. Nuanţele închise de verde, care aparţin pădurii, sunt cultivate şi liniştitoare, cele pastelate sunt vesele (limetă), iar nuanţele combinate cu gri (rozmarin, oliv) aduc eleganţă. În combinarea cu alte culor aveţi mână liberă – la fel este şi în natură.

bukle-zelena

COMPLETAŢI TONURILE DE VERDE CU GALBEN ŞI ALBASTRU

VERDE + VERDE – COMBINAŢIE DE RECE ŞI CALD

Combinaţiile de ton în ton de nuanţe verzi au un impact puternic. La combinarea verdelui văratic vesel şi luminos cu nuanţele reci ale apei, veţi obţine un spațiu prietenos şi tineresc. Adăugaţi câteva elemente de lemn şi, pe ici, pe colo câte un accent de culoare, de exemplu în roz prăfuit sau violet. Combinaţiile îndrăzneţe presupun o finalizare curajoasă a decorului. În acest caz, adăugaţi şi alb pur.

VERDE + CULOARE COMPLEMENTARĂ – CONTRAST DIN PARTEA OPUSĂ A SPECTRULUI

Verdelui muşchi i se opun nuanţele întunecoase ale culorii vinului roșu. Aceasta este una dintre cele mai frumoase combinații de culori, care se potrivește atât în spațiile amenajate în stil modern, cât și în cele tradiționale. Două culori tari trebuie echilibrate cu o culoare luminoasă – din nou putem folosi alb sau crem deschis. Puteți folosi și accente de cărămiziu închis.

VERDE + CULORILE SECUNDARE VECINE

Culoarea mentei și cea a lămâii verzi sunt două vecine vesele, care se acceptă foarte bine una pe alta. Sigur, nu le veți acorda rolul principal, însă dacă le alegeți pentru accente de culoare, garantat vor înveseli spațiul. Alegeți elemente în nuanțe liniștitoare de oliv pentru pereți. Adăugați mult lemn deschis la culoare, de exemplu mesteacăn, și câteva trăsături de gri care să contureze modelele sau pentru draperii monocrome. 

5 Comments

  1. Camelia Munteanu spune:

    Buna seara,
    M-ar interesa un set de huse pentru un coltar format din doua canapele de doua locuri si un corp triunghiular amplasat intre ele, + un fotoliu. Culoarea verede deschis sau gri. Aveti cumva in stoc asa ceva?
    va multumesc.
    Camelia Munteanu

  2. Catana Cornelia spune:

    Buna seara. Doresc husa canapea. Cum procedez? Cu stima, Cornelia

  3. Petra spune:

    Buna ziua, daca doriti o husa pentru o canapeaua dvs. avem nevoie sa stiim dimensiunile canapelei dvs, ca sa va putem oferi ceva ce vi se potriveste. Puteti sa ne trimiteti o poza cu canapeaua dvs. si cu toate dimensiuniile ei la adresa de e-mail: info@dedoma.ro si noi o sa va raspundem cu sugesti pentru canapeua dvs. Sau ne puteti suna pe nr.de tel.: 031 22 95 979 si noi va ajutam cu cel mai mare placere. Comanda puteti face telefonic, prin e-mail, chat sau online pe site-ul nostru.

  4. Petra spune:

    Buna ziua, daca doriti o husa pentru o coltarul dvs. avem nevoie sa stiim dimensiunile canapelei dvs, ca sa va putem oferi ceva ce vi se potriveste. Cel mai bine ar fii sa ne trimiteti o poza cu coltarul dvs. si cu toate dimensiuniile ei la adresa de e-mail: info@dedoma.ro si noi o sa va raspundem cu sugesti pentru coltarul dvs. Sau ne puteti suna pe nr.de tel.: 031 22 95 979 si noi va ajutam cu cel mai mare placere. Comanda puteti face telefonic, prin e-mail, chat sau online pe site-ul nostru.

  5. Petra spune:

    Bună ziua, această culoare avem ca un denim și într-adevăr reamintește cel mai mult de denim. Dacă sunteți interesati de huse in culoare gri, uitați-va aici. https://www.dedoma.ro/Huse-elastice/?culoarea-husei=neagra-gri&p=1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *