Calendar de Advent pentru mici și mari

Dulciuri instant sau cadouri din cămară
20.11.2020
Turtă dulce cu miere de Crăciun
26.11.2020

În ultimii ani, calendarele de Advent se întrec în idei originale. Copiii le așteaptă cu nerăbdare în fiecare an, pentru că le scurtează așteptarea lui Moș Crăciun.

 

Timpul rămas până la un eveniment mult așteptat este greu de măsurat. Cu atât mai mult pentru cei mici, așa că ne străduim să le facem zilele mai frumoase prin toate mijloacele posibile până la venirea Moșului. Personal, nu am avut parte de aceste bucurii când eram mică, deoarece calendarele de Advent nu se găseau. Nu am bănuit în viața mea câtă bucurie poate aduce primirea unui calendar de Advent! Am creat singură multe feluri de calendar, am scris despre istoria acestora, dar abia anul acesta am primit cadou primul meu calendar de Advent. M-am îndepărtat cu zeci de ani de copilărie, dar mă bucur nespus de perspectiva numărătorii inverse până la Crăciun!

Istoria calendarului de Advent cu ușițe mici care ascund o mică bucurie nu duce prea departe în negura timpului. Aceasta începe din secolul 20. La începutul acestuia, calendarele de Advent au primit mii de forme. Mai ales în țările cu o tradiție meșteșugărească îndelungată și multe mâini dibace, calendarele nu s-au limitat la forma simplă din hârtie, dar au devenit 3D, perfecte de agățat și confecționate din diferite materiale, de la carton și textil, până la lână. Calendarul mare cu sertărașe pe care l-am pregătit pentru voi anul acesta este din lemn și este foarte durabil, deci va rezista în familia dumneavoastră mai mulți ani. Mi-a trecut prin minte că este un cadou potrivit și pentru adulți, eventual poate fi moștenit de la o generație la alta :o) Cred că unul dintre cele mai frumoase lucruri în viață este să păstrăm în noi mereu o parte din copilărie. Și dacă doriți câteva ponturi de cadouri pentru Crăciun, le găsiți aici, dar și în galeria de sub articol.

Calendar de Advent cu sertărașe mari pentru o mulțime de bucurii mici

Calendarul de Advent din lemn are sertărașe destul de spațioase, în care încap dulciuri, decorațiuni de Crăciun și jucării mărunte. Calendarul închis arată ca o carte, așa că, în restul anului, îl puteți păstra și în bibliotecă. Când îl deschid, copiii descoperă un peisaj frumos, luminat cu beculețe LED, care creează o atmosferă plăcută.

CALENDAR CU BIJUTERII PENTRU DOMNIȘOARE

Advent 3
Și femeile de orice vârstă pot primi un astfel de calendar. Știți câte lucruri pot încăpea în el? Bijuterii, mesaje vesele, scrisorele cu declarații, ciocolată. Dacă ne limităm la bijuterii, calendarul poate fi folosit tot anul drept cutie pentru păstrarea acestora.

ÎN SERTARELE MARI ÎNCAP O MULȚIME DE LUCRURI

Advent 4
Calendarul este executat foarte riguros și în mod sigur îi veți găsi un loc acasă. Puteți să vă folosiți și de faptul că în sertărașe încap suficiente lucruri pentru frați. Timpul, care se scurge atât de greu pentru cei mici, ne împinge înainte pe noi, adulții, tot mai repede. Faceți-vă zilele de Advent petrecute împreună mai frumoase cu o numărătoare inversă romantică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *