Cadouri în funcție de zodie – Pești

Sfaturi proaspete din bucătărie – gătit
9.3.2022
Curățenia în funcție de zodii
17.3.2022
  1. 2 – 20. 3.

De fiecare dată când mă gândesc ce fel de cadou să fac cuiva drag cu ocazia zilei de naștere sau cu alte ocazii, îmi imaginez cum decurge o zi normală din viața acelei persoane dragi, ce îi place să facă în timpul liber. Dar se mai întâmplă să cumpăr și cadouri pentru persoane pe care nu le cunosc atât de bine. Atunci nu trebuie decât să aflu în ce zodie este născută persoana respectivă…

Nu mă pot lăuda că sunt o bună cunoscătoare de caractere. Dar am deprins câteva abilități. Mai jos, găsiți recomandările mele pentru Pești.

 

Este în firea peștilor să se lase purtați de curent, chiar dacă văd o provocare în înotul contra acestuia. Veți reuși destul de rar să-i provocați unui pește o reacție agresivă. Și chiar dacă reușiți, apa din jurul lor va reveni în curând la calmul normal. Peștii nu vor ezita să-și pună ochelarii roz și să viseze la o viață liniștită. Însă firea lor este o împletitură complicată a tuturor caracteristicilor de bază ale celorlalte zodii. Peștii se află la capătul horoscopului așa că poartă în ei câte o bucățică din fiecare zodie. Peștii sunt glumeți, au o memorie excelentă, o bună capacitate de organizare și pot fi atât activi, cât și melancolici. Iubesc toate formele de artă, pentru că au multă imaginație. Trebuie să cunoașteți bine peștii pentru a le putea face cadoul potrivit. Scufundați-vă pentru câteva momente în lumea lor și alegeți cu atenție și sinceritate.

  1. Peștii au bun gust, așa că alegeți-le lucruri frumoase. Deseori, veți întâlni lucrurile potrivite atât în galerii, cât și în magazinele cu obiecte decorative. Dacă doriți să cumpărați un cadou personal pentru pești, alegeți o cană frumoasă, cu model delicat.
  2. Peștii nu simt nevoia de a aduna lucruri inutile. Lucrurile folositoare trebuie să aibă un design atemporal și interesant. Cumpărați-le de exemplu un set de tacâmuri elegante,pe care să le poată folosi cu plăcere în fiecare zi.
  3. Dacă tot ne aflăm la capitolul „bucătărie”, trebuie să știți că peștilor le place să încerce feluri noi de mâncare. Sunt mereu în mișcare, deci nu vor rezista sesiunilor prelungite de gătit. Dar vor fi bucuroși să testeze o paella sau un ceai delicios.
  4. La o mâncare bună merge și o băutură bună. Aici, peștii au o slăbiciune, pentru că deseori nu se opresc după un singur pahar. Bineînțeles că nu generalizez. Sunt mulți și cei care rezistă tentației. Puteți să le dăruiți liniștiți un set de pahare cu carafă.Peștii sunt foarte sociabili și adoră petrecerile și întâlnirile cu prietenii.
  5. Doamnele au o preferință pentru textilele cu model floral. Adoră în special florile de nufăr și de lotus. Dar le plac culorile și nu se tem să le poarte și să le folosească prin casă. Poate că văd în ele culorile pestrițe ale lumii subacvatice. Dăruiți-le o cuvertură cu model romantic sau o lenjerie de pat.
  6. Cosmeticele naturale și parfumurile fine vor aduce bucurie peștilor. Ar trebui să vă interesați dinainte referitor la preferințele acestora pentru a le dărui aroma potrivită. Le place să fie răsfățați.
  7. Peștii sunt mereu în mișcare, în natură, între pământ și cer. Au nevoie de un sentiment de libertate. Dăruiți-le o pătură de picnic sau un prosop cu decorul preferat sau unul de culoarea preferată. Timpul petrecut în natură sau la piscină va fi și mai plăcut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *