5 idei care vă mențin sănătatea și starea de bine

Plăcinta ciobănașului
27.1.2023
Aranjament de iarnă sub capac
20.2.2023

La începutul anului facem diverse planuri pentru a ne îmbunătăți viața. Și chiar facem eforturi pentru a le pune în aplicare.

Odată cu scurgerea primelor săptămâni din an, motivația pentru îndeplinirea scopurilor propuse începe să scadă, însă dorim să venim în ajutorul dumneavoastră cu câteva idei care să vă ajute în formarea noilor obiceiuri! Un pas mic înainte înseamnă mai mult decât nimic și, încetul cu încetul, veți constata că viața vi s-a schimbat în bine. Și, pentru siguranță, puteți parcurge și ideile noastre pentru a ieși din iarnă cât mai sănătoși și bine dispuși!

Zdravy 2

Pernuțe pentru bună dispoziție

O stare psihică bună reprezintă deja o jumătate din condițiile pentru menținerea sănătății – este deja demonstrat și cunoaștem acest lucru. Iar o pernuță frumoasă și moale vă oferă momente plăcute de stare de bine, fie în pauzele din timpul zilei, fie la somn. Și în e-shopul nostru găsiți o mulțime de modele, pe gustul tuturor. Citiți mai multe și în acest articol!
Zdravy 3

Întreținerea și curățarea saltelelor

Petrecem în jur de o treime din zi în pat, așa că este bine să-l menținem cât mai curat. Nu este suficient să schimbăm lenjeria, este nevoie să curățăm și salteaua. Dar știți cum se face? Aflați aici!
004-1

Sirop de ghimbir făcut în casă

Chiar dacă poate suna banal, o cană cu apă caldă în care ați amestecat câteva lingurițe din acest sirop nu doar că ajută la răceli, ci le și previne. Învățați-vă să-l beți (siropul sau un ceai cu ghimbir) în fiecare dimineață și lupta contra răcelilor va fi pe jumătate câștigată!
Zdravy 5

Cum să vă îngrijiți mâinile și unghiile

Mâinile și unghiile dumneavoastră își merită propria porție de sănătate. Picioarele ne susțin toată viața, în timp ce mâinile fac aproape totul pentru noi în fiecare zi. Puteți găsi câteva ponturi folositoare în acest articol. Vestea bună este că acestea vin și cu o doză bună de relaxare!
004-1-1

Pâine bună, sănătoasă și rapidă

Preferați pâinea albă? Încercați să o înlocuiți cu o pâine mai sățioasă cel puțin parțial. Este mai potrivită în special atunci când o mâncați la micul dejun, în locul unui corn din făină albă, pentru că oferă o senzație de sațietate pentru mai mult timp. Puteți învăța și de la noi cum să vă coaceți acasă propria pâine cu semințe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *