Ponturi cosmetice din darurile naturii

Salată cu dressing franțuzesc și plăcintă la tigaie
24.2.2021
Cană în dar
3.3.2021

Frumusețea exterioară este unul dintre lucrurile nepalpabile pe care le percepem într-un mod individual. În orice caz, aceasta înflorește numai atunci când este susținută de sănătate.

 

O piele sănătoasă, un păr frumos și toate celelalte aspecte estetice care ne preocupă, ne oglindesc stilul de viață. Atunci când „păcătuim”, timp de câțiva ani, efectele nu sunt vizibile imediat, dar apoi este necesar să luăm în considerare îmbunătățirea stilului de viață. Iar pentru efecte mai bune, intră în scenă produse cosmetice unice, care ne ajută să ascundem efectele îmbătrânirii, iluminează pielea și redau strălucirea părului. Există o multitudine de cosmetice care ne ajută să obținem rezultatele dorite. La baza celor mai prețioase produse stă principiul „sănătate din natură”. Substanțele naturale, uleiurile rare și extractele din plante sunt acceptate de corpurile noastre fără probleme, iar în exterior ne dau un sentiment plăcut de detensionare și prospețime. În e-shopul nostru veți găsi multe produse la care vă veți reîntoarce cu drag:

sănătate din natură

·        În această perioadă, curățenia și igiena sunt la loc de cinste. Spălarea frecventă a mâinilor ne protejează cel mai bine de transmiterea virusurilor, așa că este bine să avem acasă și geluri dezinfectante în plus față de săpunul special pentru curățare. De asemenea, atunci când sunteți în mișcare în afara locuinței, pe străzi aglomerate și la întâlniri, aveți nevoie să folosiți gelul dezinfectant de câteva ori pe zi, deci nu uitați să aveți mereu un flacon mic la îndemână. Deoarece pielea mâinilor poate suferi din cauza folosirii frecvente a gelurilor, folosiți creme emoliente pentru mâini cu conținut de extracte hidratante – de exemplu, din caise sau lavandă.

·        Cremele de față conferă pielii naturalețe, hidratare și un sentiment de prospețime datorită uleiurilor rare cunoscute de sute de ani. De exemplu, uleiul de migdale sau cel de argan sunt considerate, pe bună dreptate, elixiruri ale tinereții și frumuseții. Pe lângă cremele de îngrijire pe care le îmbogățesc, acestea pot fi folosite și ca atare, pentru regenerarea părului sau a unghiilor deteriorate.

·        Pielea îmbătrânită va fi revigorată de cosmetice cu extracte speciale, cum ar fi cel din venin de șarpe. Acesta vine în completarea uleiurilor naturale, a colagenului și a vitaminei E, care contribuie la netezirea tenului și reduce apariția ridurilor.

·        Deoarece soarele va căpăta putere în următoarea perioadă, aveți grijă să vă înarmați cu creme cu factor de protecție, care vă vor feri de radiațiile nocive. Numai astfel, pielea dumneavoastră va rămâne strălucitoare și sănătoasă pentru un timp îndelungat.

Cosmetice 2

TOTUL GRAVITEAZĂ ÎN JURUL IGIENEI

Gelul antibacterian cu extract din cânepă și alte substanțe naturale asigură îngrijirea rapidă și igienică a mâinilor în orice situație. Produsul conține 60% etanol, care are efecte antibacteriene binecunoscute. Datorită conținutului de glicerină și ulei de cânepă, gelul are și o acțiune hidratantă, așadar nu usucă pielea. Uleiul din cânepă presat la rece are efecte regenerante excelente, în timp ce gălbenelele și aloe vera oferă pielii îngrijire și protecție. După folosirea gelului, pielea nu rămâne lipicioasă: GEL ANTIBACTERIAN DE BUZUNAR, 75 ml.
Cosmetice 3

AROME PENTRU FIECARE ZI

Este plăcut să „încoronăm” sentimentul de curățenie cu o picătură de parfum, care are darul de a ne prelungi starea de bine. Parfumurile se întrec în arome florale pline de viață, și, chiar dacă multe dintre ele sunt sintetice, producătorii excelează în eforturile lor de a le apropia cât mai mult de realitate. Colecția de 5 parfumuri diferite oferă tonuri fructate, citrice și mirosuri orientale din esențe lemnoase rare, așa că aveți de unde să vă alegeți parfumul în funcție de stare în fiecare zi. Colecția este ambalată într-o cutie cadou: PARFUMURI FRANȚUZEȘTI, 5 x 12 ml.
Cosmetice 4

SETURILE DE COSMETICE PENTRU CORP SUNT PRINTRE CELE MAI IUBITE CADOURI

Produsele cosmetice pentru corp în casete cadou indică faptul că au în comun o substanță folosită în toate cosmeticele din set – în acest caz, este vorba despre extractul din caise, bogat în vitamine și antioxidanți. Uleiurile emoliente adăugate lasă pielea moale și catifelată. Caseta cu cosmetice este disponibilă și în variantele cu lavandă și struguri negri: SETUL COCKTAIL DE FRUCTE conține lapte de corp, cremă de mâini și unghii, respectiv gel de duș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *