Seturi de pernuțe înflorate

4 ponturi verificate pentru o bucătărie ordonată
11.6.2020
Tort cu fructe “Fluture” fără coacere
18.6.2020

Seturile de fețe pentru pernuțe sunt destinate folosirii într-un singur loc. Dacă aveți un pat liber sau o bancă în grădină, puteți începe căutările...

 

Să creez o aglomerare de perne este mereu o idee atractivă pentru mine. Vă puteți alege fețe de pernuțe din materiale speciale sau cu modele deosebite, având mereu în vedere ca rezultatul să fie unul armonios. Alternați materialele lucioase cu cele mate, structurile grosiere cu materialele fine sau mergeți pe o combinație de împletituri în trei cu materiale țesute manual.

Putem continua cu lista combinațiilor și în direcția decorurilor – alăturați pătrate și dungi, puncte cu imprimeuri florale, modele geometrice mari cu modele fanteziste sau ornamente în cașmir cu suprafețe simple ton în ton. Singurul aspect care trebuie menținut este stilul. Caracterul acestuia indică și spațiul căruia îi sunt destinate pernuțele.

Atunci când considerați că alegerile sunt grele, recurgeți la seturile de fețe pentru pernuțe gândite de mințile creative ale producătorilor. Este chiar cazul fețelor de pernuțe moi și catifelate din setul Flori. Acestea vor ieși frumos în evidență în dormitor sau pe fotoliile din răchită din verandă. Bucurați-vă de starea văratică adusă de imprimeurile florale în casă, apartament sau în casele de vacanță.

DETALII ROMANTICE

Pernute 2
Setul de 3 fețe de pernuțe cu motive florale pictate au ceva în comun – viziunea romantică. Imaginile în culori pastelate sunt imprimate pe un material catifelat, încadrate cu chenare în pătrățele. Partea din spate a fețelor de pernuțe este albă, iar dimensiunile acestora sunt de 40 x 40 cm. Închiderea cu fermoar ascuns și țesătura din poliester, unul dintre cele mai practice tipuri de țesături existente în ce privește întreținerea, sunt doar un mic bonus pentru o relaxare plăcută pe noile pernuțe. În galeria de sub articol puteți găsi mai multe modele de fețe pentru pernuțe cu flori disponibile în seturi. Pe lângă imprimeurile de calitate, puteți alege și broderiile ce imită perfect lucrul de mână.

UMPLUTURI UȘOARE PENTRU PERNUȚE

Pernute 3
Fețele de pernuțe au cel mai des dimensiunile de 50 sau 40 x 40 cm. Se merită să vă cumpărați numărul și mărimea de pernuțe de care aveți nevoie, care vor rezista pentru mult timp și să cumpărați fețe noi de pernuțe doar pe aceste dimensiuni. Cele mai practice sunt umpluturile din fibre de poliester; sunt aerisite și își păstrează foarte bine forma datorită structurii unice a fibrelor. Umpluturile sunt disponibile în set de câte două, în 3 mărimi, cu huse textile nețesute. Pot fi spălate așa cum sunt la 40 °C. Partea inferioară a fețelor de pernuțe are închidere cu fermoar, pentru a facilita schimbarea ușoară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *