3 ponturi de preparate deosebite pentru Crăciun

Etichete frumoase pentru cadouri
3.12.2020
Sfaturi verificate ca să vă bucurați de pregătirea prăjiturilor de Crăciun
10.12.2020

Cu toții ne dorim să avem pe masa de Crăciun acele feluri pe care le iubim cel mai mult. Și nu acceptăm niciun compromis la alcătuirea meniului de sărbătoare. De sărbători gătim și coacem totul după dorințele familiilor noastre.

 

Așa că nu îmi pun în minte să vă conving să încercați rețete noi. Acestea sunt pregătite aici pentru cei și cele dintre voi care caută o abordare nouă, eventual o completare a meniului tradițional. La toate felurile preparate am folosit vase și accesorii din e-shopul nostru, așa că le puteți încerca și voi cu mine.


Îmi place extrem de mult acest paté. Este plin de arome – condimentele, ierburile aromatice și piperul roșu dulce ies în evidență pe fondul unui whisky bun, absorbit discret de restul gusturilor. Pateul se prepară ușor și rapid, iar dacă doriți să faceți o surpriză deosebită cuiva, prezentați-i acest cadou comestibil proaspăt, preparat în ultimul moment. Alcătuiți în jurul lui unui aranjament din alte bunătăți.

O schimbare binevenită pentru toți cei care preferă un meniu de Crăciun mai ușor. Eu recunosc că nu mă număr printre aceștia, așa că servesc șunca de cod după câteva zile. De fiecare dată este binevenită după meniul greoi de Crăciun și arată foarte bine, deci este ideală pentru servirea musafirilor. Acest fel se prepară rapid și se poate fi programat astfel încât să fie gata la momentul potrivit.

 Un fel de efect, perfect pentru momentele când doriți să luați o pauză de la carne. Poporul nostru iubește brânza, așa că de ce să nu o încercăm într-un fel nou? O porție ca aceasta va impresiona pe oricine. Serviți-o cu merișoare și eventual cu felii rotunde de cartofi prăjiți.

Savurați sărbătorile pline cu delicii culinare și comandați-vă ceva nou pentru masa de Crăciun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *