Noutăți de toamnă pentru o casă confortabilă

Inspirație pentru un decor de toamnă
23.9.2021
Biscuiți din făină de grâu spelta pentru școlari
30.9.2021

Fiecare casă are nevoie de câteva inovații din când în când. Poate că toamna care a venit este chiar impulsul pe care îl așteptați pentru a face câteva schimbări!

Soarele încălzește plăcut și este momentul să revenim cu gândul la timpul ce se scurge atât de repede. Vacanța s-a încheiat de mai bine de două săptămâni, iar schimbările din natură sunt din ce în ce mai vizibile. A venit momentul să ne adaptăm la venirea toamnei și acasă și să ne gândim cum să ne facem „cuibul” cât mai plăcut și călduros. Pentru aceasta va fi nevoie de multe lucruri, însă toate sunt plăcute – mâncare bună la o masă frumos aranjată, păturici cu blăniță pentru confortul clipelor petrecute în familie la ceas de seară, saltele de calitate pentru o odihnă bună – și mărunțișuri pentru starea de bine, cum ar fi decorațiunile de toamnă sau șosetele călduroase de dormit. Poate că vă pregătiți de achiziții mai mari, cum ar fi electrocasnice noi sau un covor.

Nu încape îndoială că în ziua de azi găsiți o mulțime de idei pentru a vă face casa mai confortabilă. Este o terapie perfectă contra stresului și ne ia gândul de la grijile zilnice. Iar noi suntem bucuroși dacă vă putem ajuta cu câteva idei și produse care vă vor prinde bine în acest sezon!

Noutati 2

GRI ȘI GALBEN SUNT CULORILE ANULUI 2021

încorporați-le în dormitor, cu o atingere catifelată

Pantone Color Institute anunță în fiecare an culorile anului în design interior. Pentru anul acesta a ales însă două – culoarea umbrei și culoarea luminii – gri cald și galben strălucitor (găsiți mai multe informații AICI). Tonurile de gri împrumută interiorului un aer auster, dar au și potențialul de a crea o bază elegantă, de efect. Depinde de structurile materialelor, de felul în care cade lumina și de modul în care se combină modelele. Orice culoare ați alege ca dominantă, aceasta se va reflecta în gri. În oferta noastră puteți găsi o gamă întreagă de produse prin care puteți aduce inovații casei Dvs. în această toamnă.

Microflanelul moale și mătăsos arată perfect cât de primitoare pot fi tonurile calde de gri. Un exemplu perfect pentru cum acestea pot inunda întregul dormitor este lenjeria de pat DAGMAR. Lenjeria încălzește perfect și nu lasă scame, așa că va fi potrivită și pentru persoanele cu alergii. Veți aprecia și faptul că acest tip de textile nu trebuie călcate. Microplușul este alegerea ideală pentru zilele răcoroase de toamnă. În ofertă veți găsi și cearceafuri cu elastic și fețe de pernuțe cu același model.

LENJERIE DE PAT DIN MICROPLUȘ DAGMAR, 100% poliester

Noutati 3

FORME DEOSEBITE PENTRU PRĂJITURI

pentru mese de toamnă cu stil

Nu doar iubirea trece prin stomac – ci și confortul domestic, întâlnirile cu familia și prietenii în jurul mesei. Iar la acestea, fiecare dintre noi vrea să iasă în evidență cu ceva interesant. Dacă vă place să faceți prăjituri, recolta de toamnă parcă ar fi venit special pentru a ne stimula creativitatea în găsirea celor mai minunate rețete culinare. Trebuie să fim mereu atenți la câte dulciuri mâncăm, dar din când în când se cuvine să ne răsfățăm cu ceva bun.

Pentru aceasta, avem în magazin această formă din aluminiu pentru chec, cu suprafață antiaderentă. Aceasta este perfectă pentru coacerea aluaturilor de orice fel. O puteți folosi și pentru aspicuri colorate și alte specialități sărate. Înainte să turnați aluatul în ea, este suficient să pulverizați pe formă puțin ulei, eventual cu acest pulverizator practic. Dacă vreți să vă inspirați, puteți găsi AICI o rețetă.

FORMĂ DE CHEC ÎN SPIRALĂ MARISSA, aluminiu, diametru 26 cm

Noutati 4

SERVICII NOI DE MASĂ

pentru clipe plăcute în jurul mesei

Este tipic pentru zona bucătăriei sau a sufrageriei să apară o mulțime de obiecte diferite, fie ele practice sau cu scopul de a aduce confort. Ceea ce face mai grea misiunea de a alege un serviciu de masă nou. Dar cu tonurile neutre nu puteți da greș. Acestea se potrivesc în mod natural în orice decor. Trendurile acestui an au plasat gri-ul printre dominante, însă, pe termen lung, poate fi cea mai bună și mai elegantă alegere.

Setul de farfurii ORNATE din porțelan tradițional cu decor geometric este format din 6 farfurii adânci, 6 farfurii mari și 6 farfurioare de desert. Pot fi folosite și în cuptorul cu microunde. Găsiți în oferta noastră și setul de căni, pentru o masă complet asortată.

SERVICIU DE MASĂ DIN PORȚELAN ORNATE, 18 piese

Noutati 5

RĂSFĂȚAȚI-VĂ

cu păturile cu blăniță din microfibră

Cea mai atrăgătoare trăsătură a seturilor cu blăniță este, în mod categoric, capacitatea acestora de a genera căldură. Păturile călduroase, pilotele sau lenjeriile de pat din micropluș sunt practice atunci când vremea începe să se răcească. Deci le veți folosi destul de mult pe parcursul anului. Copiii iubesc textilele moi și catifelate, dar vor aduce bucurie și adulților atunci când ceva nu merge bine, oferind o odihnă plăcută de fiecare dată când au nevoie de ea. Păturile au două fețe, cea de deasupra fiind din microflanel cu fibre moi, iar cea de dedesubt este din blăniță călduroasă din microfibră.

Pătura INDIGO cu sherpa încălzește imediat, iar materialele folosite permit folosirea lor și de către persoanele cu alergii. De asemenea, pot fi spălate în mașina de spălat. Atunci când nu le folosiți, păturile vor fi perfecte drept cuverturi pentru pat sau canapele. La pătură puteți asorta și fețele de pernuțe cu același model.

PĂTURĂ CU BLĂNIȚĂ INDIGO, poliester - micropluș, dimensiuni 140 × 200 cm

Noutati 6

ORDINE ȘI CURĂȚENIE ÎN JURUL RĂSFĂȚAȚILOR CASEI

pături de protecție și culcușuri

Numărul caselor cu patrupezi crește în fiecare an. Fiecare dintre noi care are acasă un cățel sau o pisică nu este străin de lupta zilnică cu murdăria și părul lăsat de animale. Nu ne rămâne decât să ne înarmăm cu mopuri calitative și să-i izolăm măcar din când în când pe pufoși în culcușurile lor personale. În această perioadă avem o ofertă bogată de produse din textil și plastic, inclusiv păturici matlasate, care vă ajută să păstrați curățenia pe canapea sau în mașină. De acum, puteți împărți liniștiți canapeaua fără să vă faceți griji pentru păstrarea curățeniei.

PĂTURĂ CU UMPLUTURĂ DIN POLIESTER, dimensiuni 92 × 74 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *