Colțișorul femeii cochete

Franciscan alcoolizat de la frigider
9.8.2023
Tort sărat cu dovlecei
17.8.2023

Pentru mine personal, vara este anotimpul hainelor frumoase și a ținutelor cochete. După câteva luni în care ne ascundem sub haine și geci groase, în sfârșit putem respira liniștiți în materiale ușoare și colorate – și toate aceste splendori trebuie ținute undeva la îndemână!

Cu toate că mă străduiesc de câțiva ani să păstrez o garderobă minimalistă (oricum îmi petrec cea mai mare parte a timpului cu copiii în grădină, unde optez mai degrabă pentru colanți și papuci decât pentru fuste și tocuri stilate), nu am reușit niciodată să-mi reduc rezerva de rochii de vară și colecția de podoabe formată din mulți cercei, brățări și coliere.

Și toate aceste accesorii trebuie organizate foarte bine, pentru că imediat ce se amestecă, regăsirea perechilor de cercei, descâlcirea colierelor sau spălarea și călcarea din nou a rochiei pe care voiați să o purtați pentru că pisica a dormit pe ea, vă va lua o bună bucată de timp.

Împreună cu a mea colegă, Tereza, am ales pentru dumneavoastră cele mai practice lucruri care să vă ajute cu organizarea hainelor, iar pentru cercei și brățări, vă recomandăm să citiți și aceste articole de pe blog: Suport pentru bijuterii, Ramă pentru cercei, Cum păstrăm brățările și Organizator pentru bijuterii și brățări magnetice.

Parad 2

În șifonier și în dormitor

Indiferent că aveți un șifonier sau un hol îngust, suportul metalic este practic, pentru că încape ușor oriunde, cu dimensiunile bazei sale de doar 52x47 cm. Pe polița practică din partea de jos a acestuia puteți păstra poșete, iar în partea superioară puteți agăța haine, dar și eșarfele preferate. Pe colțuri pot fi agățate și pălării de vară. Pe scurt, veți avea la îndemână tot ce aveți nevoie pentru completarea ținutei înainte de a ieși pe ușă. Puteți alege modelul pe alb sau pe negru.

În oferta noastră găsiți suportul FYN fără poliță în partea de jos, care s-ar putea să vă placă mai mult - fiecare persoană își are propriile preferințe.

Personal, prefer să folosesc un suport metalic la parterul casei, pentru piesele pe care le purtăm cel mai des, ca să nu fie nevoie să alerg mereu după ele în dormitor. Vara este plin de fuste și rochii, care s-ar șifona ușor dacă ar sta împăturite în dulap, iar iarna păstrez pe el gecile și paltoanele familiei, al căror număr este mare și care nu încap toate pe cuierul de pe perete. Pe acestea le păstrez vara în saci de vidat.
Foarte practice sunt și organizatoarele de polițe.

Parad 3

Umerașe stivuibile

Și dacă tot suntem la agățarea hainelor, vă prezint o descoperire genială: umerașele care se pot conecta unul de celălalt, pentru a vă ajuta să economisiți foarte mult spațiu! Dacă găsiți, alegeți varianta anti-alunecare, care nu lasă nici bluzele sau tricourile ușoare să alunece de pe ele. Astfel veți putea să tăiați agățătorile din dreptul umerilor care mereu ies în afară la purtare.
Parad 4

O controversă veșnică – pantofii!

Nu trebuie să aveți 20 de perechi de pantofi pentru ca, la finalul zilei, când toată familia este acasă, holul să arate ca un magazin de pantofi prin care s-au plimbat doi elefanți. Dacă aveți suficient spațiu pentru el, suportul rotativ pentru pantofi poate fi un ajutor de nădejde. Îmi aduc aminte cum le admiram în magazine când eram copil, iar acum oricine își poate procura unul pentru acasă. În plus, toate perechile sunt perfect accesibile, așa că profitați la maxim de colțul în care alegeți să-l plasați.

Dacă locuiți singur/ă și nu vă place să aveți mulți pantofi, puteți opta pentru un raft clasic mic, în care încap mai puține perechi. De asemenea, puteți stivui unul peste altul mai multe rafturi, pentru a păstra pe ele atât pantofi, cât și alte lucruri.

Parad 5

Obligatorie pentru verificarea ținutei

Nicio doamnă cochetă nu poate supraviețui fără o oglindă – pentru verificarea ținutei, pentru aranjarea părului ciufulit de vânt sau pentru aplicarea rujului înainte de plecare. În plus, oglinda mărește optic spațiul (motiv pentru care apar și în lifturi), așa că așezați una în holul mic de la intrare, care poate reflectă și lumina, iluminând mai bine interiorul acestuia. Oglinda din imagine are și o ramă de iută, în care se pot agăța și cerceii, pe care garantat îi veți găsi fără probleme!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *