Viața cu prietenii patrupezi

Tort „gazon cu mușchi verde”
11.5.2022
Acadele cu ciocolată din lingurițe
23.5.2022

Simpatia și chiar iubirea față de animale nu se limitează doar la căței și pisici. Și totuși, de aceștia ne preocupăm cel mai mult. Oare pentru că ni se aseamănă atât de mult?

Așa se spune. Și mulți dintre noi înclină spre compania felinelor cu gheare ascuțite sau spre devotamentul câinilor de toate rasele și mărimile. Legarea vieții omului de cea a unui animal de companie reprezintă o experiență plină de satisfacție. Avem posibilitatea să ne bucurăm de momente de care nu am putea să avem parte într-un alt mod. Nu toate sunt vesele, dar fac parte din viață, însă majoritatea sunt frumoase și de neuitat.

Prietenii noștri blănoși nu au nevoie să fie copleșiți cu cadouri de lux – la o adică, ei nu reușesc să le aprecieze la fel ca noi – însă le puteți dărui confort, având grijă în același timp de gospodăria Dvs, astfel încât curățenia să vă ia cât mai puțin timp. Nu vă rămâne decât să vă adaptați – așa este, însă toți o facem cu drag și entuziasm:

  • o armă mică, dar eficientă contra părului de animale este rola pentru scame, care prinde impuritățile mari cu suprafața sa lipicioasă
  • achiziționați un aspirator cu acumulator, pe care să-l aveți la îndemână oricând la nevoie sau un aspirator robot cu mop, care face curățenie în locul dumneavoastră
  • protejați-vă canapeaua și fotoliile cuhuse elastice lavabile, care sunt rezistente la ghearele și dinții ascuțiti ai animalelor de companie. Acestea pot acoperi toată suprafața piesei îmbrăcate, așadar nu doar că protejează mobila, dar îi împrumută și un aspect nou
  • puteți alege și cuverturi cu blăniță sau matlasate, care se întrețin chiar și mai ușor decât husele
  • nu uitați nici de purificatoarele de aer sau dedifuzoarele de arome, care se vor ocupa să mențină aerul curat și parfumat, fără alergeni

Există o mulțume de opțiuni și ajutoare astfel încât să puteți duce un trai armonios împreună cu iubiții patrupezi. Pentru multe situații și eventuale probleme, găsiți soluții și în e-shopul nostru.

Catei 2

CULCUȘUL MOBIL care vă protejează canapeaua

Păturica matlasată și moale care delimitează spațiul câinelui poate fi mutată de pe canapea în mașină sau oriunde companionul dumneavoastră are privilegiul de a împărți spațiul cu familia sa adoptivă. Pătura este matlasată, așa că își păstrează aspectul îngrijit, iar dimensiunile de 92 x 74 adăpostesc bine un câine de talie medie. PĂTURĂ MATLASATĂ DIN POLIESTER, care poate fi spălată des.
Catei 3

UN AER PLĂCUT ȘI PENTRU MUSAFIRI

Atât umidificatoarele electrice cu difuzor de arome, cât și candelele clasice creează condițiile optime pentru o respirație sănătoasă. În afară de aceasta, este cunoscut faptul că majoritatea dintre noi ne obișnuim cu diversele mirosuri pe care le avem în preajmă pe termen lung. La menținerea unei locuințe în care trăim împreună cu animale curată și plăcută și pentru persoanele din afară contribuie și aceste ajutoare simple, în care putem adăuga câteva picături de ulei esențial. CANDELĂ CU 12 ULEIURI ESENȚIALE pentru un aer frumos mirositor.
Catei 4

PROTEJAȚI-VĂ CANAPEAUA ȘI FOTOLIILE

Setul de cuverturi de culoarea alunei este din microfibră călduroasă SHERPA. Acesta amintește prin aspect și textură de lâna de oaie. Cuverturile ușoare și elastice sunt ușor de adaptat formei canapelei dumneavoastră. Pentru că acarienilor nu le place microfibra, puteți achiziționa cuverturile și pentru locuințele cu animale de companie. Setul este format dintr-o cuvertură pentru canapea, 2 cuverturi pentru fotolii și 2 fețe pentru pernuțe. SET DE 5 PIESE PENTRU CANAPEA din material Sherpa.
Catei 5

CULCUȘURI PE MĂSURA ANIMĂLUȚELOR

Culcușurile pentru câinii și pisicile mici sunt disponibile într-o mulțime de culori și mărimi și în magazinul nostru. Sunt complet lavabile și le puteți spăla cât de des doriți, fără ca aspectul să aibă de suferit. Culcușurile sunt prevăzute cu strat impermeabil și umplutură cu un strat gros de fibre tubulare. CULCUȘ PENTRU CĂȚEI PINKY lavabil, cu strat impermeabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *