Cadouri în funcție de zodie – Taur

Inventarul de primăvară al cămării – depozitarea alimentelor uscate
29.4.2022
Tort „gazon cu mușchi verde”
11.5.2022
  1. 4. – 21. 5.

De fiecare dată când mă gândesc ce fel de cadou să fac cuiva drag cu ocazia zilei de naștere sau cu alte ocazii, îmi imaginez cum decurge o zi normală din viața acelei persoane dragi, ce îi place să facă în timpul liber. Dar se mai întâmplă să cumpăr și cadouri pentru persoane pe care nu le cunosc atât de bine. Atunci nu trebuie decât să aflu în ce zodie este născută persoana respectivă…

Nu mă pot lăuda că sunt o bună cunoscătoare de caractere. Dar am deprins câteva abilități. Mai jos, găsiți recomandările mele pentru Tauri.

 

Taurii se numără printre prietenii mei. Și trebuie să spun că mulți dintre ei dezic zodia prin constituția corporală. S-ar putea să vă așteptați la o constituție puternică, dar veți fi uimiți să constatați că pot fi destul de fragili. Însă nu vă lăsați pradă confuziei, puterea lor vitală va ieși întotdeauna la suprafață! Taurii fac economie la cuvinte, preferând să asculte. Acționează în tăcere, se mișcă încet, cu prudență și nu se pripesc. Dar atenție, nu trebuie să-l provocați pe taur. Nu este felul său să se comporte într-un mod impulsiv și are capacitatea de a îndura atacurile unei alte părți pentru o perioadă îndelungată. Doar că, la un moment dat, i se umple paharul – în acel moment, să vă feriți!

Taurul are o atracție aparte pentru ceilalți. Este mai mulțumit atunci când vă poate invita pe teritoriul său decât să meargă după alții. Pe de altă parte, iubește natura, care este și locul unde se simte cel mai bine. Îi face plăcere să facă mișcare și exerciții, chiar dacă nu neapărat de dragul mișcării, cât pentru faptul că în acele momente se află în aer liber și are ocazia să își simtă toată forța. În rest, este o persoană casnică și implicarea sa în familie nu cunoaște limite. Este foarte bine să ai un partener de viață taur.

  1. Taurului îi place să aibă un spațiu primitor și estetic în propria casă. Însă este practic și nu are nevoie de multe lucruri. Dar cu siguranță nu va rezista confortului unui fotoliu sau al unei canapele. Îi puteți dărui o husănouă pentru canapeaua preferată. Sigur va fi încântat de cadou! Nu vă grăbiți când alegeți modelul. Mulți tauri iubesc antichitățile, așa că noul decor poate fi în stilul unui castel.
  2. Taurul savurează cu drag mâncare bună. Nu are nevoie de multe decorațiuni pe masă, dar cu un serviciu de masă din porțelanîn stilul decorului din sufragerie nu greșiți niciodată!
  3. Mâncarea bună depinde în special de abilitățile bucătarului. Acestea sunt în special domeniul bărbaților, care se vor așeza cu bucurie în fața grătarului pentru a pregăti niște fripturi mari și delicioase, pe care le vor consuma cu plăcere. Faceți-le cadou un șorț vesel!
  4. Persoanele născute sub semnul taurului au deseori probleme cu coloana sau cu spatele. Le puteți dărui o centură lombară cu magneți. Aceasta îmbunătățește circulația sângelui și acționează benefic asupra părții inferioare a spatelui. De asemenea, o pereche de încălțăminte pentru timpul liber ar putea ameliora anumite probleme pe parcursul întregii zile.
  5. Taurii iubesc confortul și mediul de acasă, iar din când în când, își acordă momente de relaxare. Vor fi încântați de un set cu blăniță, care vor face aceste momente și mai plăcute!
  6. Observarea naturii și momentele petrecute cât mai aproape de aceasta reprezintă o necesitate pentru tauri. Mulți dintre ei fac tot posibilul să locuiască într-o casă cu grădină, unde le place să își exerseze talentele la grădinărit. Cu siguranță nu greșiți dacă le dăruiți niște accesorii sau decorațiuni de grădină, care să le facă și mai plăcut timpul petrecut acolo.
  7. Taurul poate fi și vanitos, de aceea apreciază cadourile elegante. Îi plac bijuteriile, dar și accesoriile de calitate. Dacă îl apreciați cu adevărat, atunci câteodată nu trebuie să vă uitați la preț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *