Sursă: Reînnoirea fotoliului

Inimă din iederă pe suport din sârmă
29.3.2019
Vedeta camerei de zi
10.4.2019

Dacă sunteți în căutarea unui fotoliu în care să vă relaxați citind, fol toliucu spătar înalt și “urechi” va fi soluția perfectă. De fapt, acest tip de fotoliu a fost creat chiar pentru aceasta. Dacă îl păstrați ascuns undeva în pod sau la cabană doar pentru că tapițeria acestuia este distrusă, avem un sfat folositor pentru dvs.!

Se pare că acest tip de fotoliu a apărut în Franța, cu scopul de a oferi un loc comod pentru citit. Ideea era ca cititorul să se cufunde la propriu în acesta. Protecțiile laterale erau destinate prevenirii durerilor cervicale pentru cazul în care cititorul ar fi adormit în fotoliu. Acest tip de fotoliu, cunoscut pentru mult timp după denumirea de “fotoliu de citit”, este o piesă de mobilier foarte îndrăgită. Semnul distinctiv al acestuia îl reprezintă așa-numitele urechi. Îl veți recunoaște ușor datorită formei sale tipice rotunjite și protecțiilor laterale de pe spătar la înălțimea capului.  

REÎNNOIREA CU AJUTORUL HUSELOR

Puteţi să mergeţi liniştită să găsiţi un astfel de fotoliu în bazar sau să-l daţi jos pe cel vechi din pod, pentru că acum îl puteţi transforma uşor  cu ajutorul huselor elastice de la deDoma, care se comportă în principiu la fel ca o a doua tapiţerie. Datorită huselor elastice, veţi transforma aspectul fotoliului dvs în doar câteva momente. Husele de producţie spaniolă se întind foarte mult în toate părţile şi se adaptează uşor oricărui tip de fotoliu, mai mult, le dau un aspect foarte şic! Husa super elastică pentru fotoliul cu urechi are model în relief şi este produs material de primă clasă. Ţesătura monocromă extrem de elastică este foarte plăcută la atingere şi este uşor de întreţinut. În cazul în care se murdăreşte, trebuie doar să o daţi jos şi să o spălaţi la maşină. Protejează perfect fotoliul dvs. de mânuţele copiilor şi de ghearele animalelor de companie.

Iar dacă veţi completa fotoliul cu un taburet şi câteva pernute îmbrăcate în acelaşi material, veţi obţine un colţişor şi mai comod, iar relaxarea poate începe! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *