Vedeta camerei de zi

Sursă: Reînnoirea fotoliului
4.4.2019
Sfeșnice de primăvară
10.4.2019

Nu știți ce să faceți cu canapeaua dvs. cu tapițerie murdară sau ruptă? Sau poate că nu se potrivește în camera de zi așa cum ar trebui... Pur și simplu o transformați cu ajutorul huselor elastice! Datorită acestora, puteți transforma aspectul camerei de zi după anotimp, trenduri actuale sau după starea dvs. de spirit.  

Mai jos vă oferim 5 motive pentru a le încerca.

001005

TRANSFORMARE ÎN DECURS DE 5 MINUTE

1

Husele elastice deDoma se comportă ca o a doua tapițerie, transformând canapeaua veche într-una nouă. Husa acoperă petele, găurile și celelalte defecte ale canapelei inițiale, care rămâne ascunsă sub aceasta. Se aşează desăvârșit, așa că nu mai este nevoie să o îndreptați la nesfârșit ca pe cuverturi sau pături. Husele elastice se întind foarte bine în toate direcțiile și se adaptează ușor oricărui tip de canapea sau fotoliu. Mai mult, acestea îmbracă și brațele și partea posterioară a canapelei și fotoliului, deci se comportă în principiu ca o nouă tapițerie. Îmbrăcarea husei este la fel de ușoară ca și îmbrăcarea unui tricou. Aveți nevoie de doar 5 minute pentru o transformare completă.

PROTEJAREA CANAPELEI DE DETERIORARE

2

Husele elastice pentru canapele și fotolii câștigă tot mai mulți susținători. Acestea reușesc nu doar să transforme canapeaua, dar și să o protejeze. Fapt care va fi apreciat atât de iubitorii animalelor de companie, cât și de către părinții de copii mici. Dacă activitatea se centrează în jurul canapelei și simțiți că aceasta se transformă în locul preferat de joacă sau în cuibul cățelului, în mod sigur husele vă vor aduce o bucurie. Acestea protejează canapeaua de petele de mâncare, băutură, de gheruțele și părul animalelor de companie. În cazul în care se murdăresc, husele se scot și se spală ușor în mașina de spălat. Doar husele mai mari, de exemplu cele pentru colțare, nu intră în mașina de spălat, însă pot fi spălate ușor la orice spălătorie. 

LIVING ÎN TREND

3

Husele elastice oferă o transformare rapidă și camerei de zi. De exemplu, husele Buklé sunt disponibile în 10 culori și 9 mărimi. Oferta este destul de bogată pentru toate gusturile. În aceasta veți găsi atât huse monocolore, variante melanj, care se bucură de mult succes, cât și huse cu flori și model romantic sau dimpotrivă, huse cu design modern cu structură 3D. 

SOLUȚIE IEFTINĂ

4

Achiziţia unei canapele noi reprezintă de obicei o cheltuială mare pentru bugetul oricărei familii. Şi ce variantă mai rămâne dacă vechea canapea nu poate fi scoasă uşor din cameră şi este încă destul de comodă? O husă vă poate ajuta să întineriţi considerabil o piesă mai veche de mobilier. Aceasta este soluţia ideală pentru o canapea încă destul de comodă, dar cu un aspect învechit. Veţi primi husa într-un pachet mic direct acasă şi nu va mai trebui să vă faceţi griji ce să faceţi cu vechea piesă de mobilier. 

CUMPĂRAŢI FĂRĂ GRIJI

5

Husele elastice sunt disponibile pentru tipuri diferite de canapele şi fotolii. Puteţi alege uşor tipul potrivit cu ajutorul pictogramelor şi dimensiunilor. Iar dacă nu sunteţi siguri, cea mai simplă metodă este să măsuraţi lăţimea. Husele sunt foarte elastice şi reuşesc să se adapteze aproape oricărei forme. În cazul în care husa nu se potriveşte şi nu veţi fi mulţumiţi de aspect, o puteţi returna în maxim 30 de zile şi vă veţi primi banii înapoi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *