Ponturi pentru o masă de Crăciun comodă și relaxată

Pădure din turtă dulce fragedă
17.12.2020
Salată de sărbătoare cu rodie și cuș-cuș
22.12.2020

Vase frumoase, o față de masă de sărbătoare, șervete împăturite elegant, luminițe și decorațiuni, inclusiv flori – toate acestea se numără printre cele mai importante elemente care pot fi prezente pe o masă de sărbătoare.

 

Sunt destule de pregătit, nu-i așa? Și nici nu mai pomenesc de pregătirea meniului, care dă de fapt cea mai multă treabă. Totuși, mesele în familie, fie ele mai mari sau mai mici, sunt mereu marcate de confort și lipsa regulilor fixe. În principiu, cel mai important este să fie suficient spațiu pe masă, confort pentru copii (ca să nu-și piardă răbdarea prea repede) și voie bună. Toate celelalte le facem cu o mână la spate, cum ar spune șoricarul nostru, Robin.

Aranjarea mesei de Crăciun într-un mod frumos și original este o sarcină pentru care ne pregătim cu mult timp în avans. Și acesta este un lucru bun, pentru că astfel evităm momentele tensionate de la final. Trebuie să găsim șervetele și fețele de masă cu tematică de Crăciun din fundul șifonierului, să punem deoparte vasele de toată ziua și să le scoatem pe cele de sărbătoare sau, dacă aveți, chiar pe cele cu decor de Crăciun. Acestea sunt lucruri frumoase, care ne ajută să ne ocupăm și de ordinea din bucătărie. Tot ce ne rămâne este să ne preocupăm de aranjamentele de pe masă și să planificăm meniul, ca să știm ce avem de făcut.

Aranjarea mesei de Crăciun nu se referă doar la masa din ziua de Crăciun. Trebuie ca masa să fie frumoasă inclusiv la micul dejun și la gustări, pe scurt, la fiecare întâlnire a familiei din jurul mesei. Pentru bucătărie sunt potrivite șervetele rotunde, pe care le veți găsi dintr-o mulțime de materiale, de exemplu, din pâslă, și care aduc imediat o atmosferă de Crăciun oriunde. Șervetele nu ocupă mult loc, așa că vă puteți lua mai multe seturi, fiecare cu un decor diferit, potrivit altui sezon. Fețele de masă textile și naproanele au darul de a transforma rapid aspectul și de a aduce o atmosferă de sărbătoare. Completați-le cu lumânări și, pentru o siguranță mai mare, puneți-le pe acestea din urmă în candele mici, pe care le puteți pune într-un loc în care nu ajung mânuțele copiilor.

 

Nimic nu este mai plăcut decât cana preferată cu motiv de Crăciun care vă întâmpină de dimineață. Ceaiul poate fi dintr-o casetă frumoasă Basilur, și, dacă aveți prea puțin loc pe masă, nu uitați că o tavă supraetajată pentru prăjituri și gustări reci ocupă mai puțin spațiu.

Puteți găsi multe ponturi practice pentru servirea mesei la noi. Uitați-vă pe e-shopul nostru, pentru ca Sărbătorile să fie plăcute ca o mângâiere...

Serviciul de masă din sticlă Adonie este format din 18 piese, în mod tradițional. Farfuriile sunt din sticlă opal de calitate, care este rezistentă la șocuri și la diferențele de temperatură. Culoarea roșie se potrivește frumos la felurile din meniu, iar masa dumneavoastră va avea un aspect foarte primitor, mai ales în perioada Crăciunului, când farfuriile se încadrează bine în restul peisajului: SERVICIU DE MASĂ ADONIE, 6 farfurii adânci x 20 cm, 6 farfurii mari x 25 cm, 6 farfurii de desert x 18 cm.
Tava elegantă cu trei etaje pentru prăjituri se potrivește pe orice masă, nu doar în perioada Crăciunului. Expuneți pe ea felurile preferate de prăjituri ale familiei sau alune, fructe și gustări reci. Suportul poate încorona frumos masa de Crăciun, împreună cu aranjamentele naturale: TAVĂ SUPRAETAJATĂ DIN PORȚELAN SOFIA, înălțime 32 cm, diametre etaje: 15 | 19 | 22,9 cm.
Coronița este prezentă pe majoritatea meselor de sărbători, desăvârșind atmosfera Crăciunului. Coronița decorativă din elemente naturale dure în combinație de maro cu auriu va ieși în evidență pe fiecare masă și nu se va ofili. O puteți folosi și pentru decorarea ușii de la intrare sau oriunde considerați potrivit prin casă: CORONIȚĂ DE CRĂCIUN cu decorațiuni, diametru 25 cm.
Napronul de Crăciun pentru masă cu brăduleți argintii brodați va completa frumos masa de Crăciun din orice casă. Puteți folosi mai multe naproane de același fel sau diferite, dispuse transversal pe masă și veți obține un efect deosebit. Întreținerea este foarte ușoară, iar folosirea acestora va împiedica pătarea feței de masă mari: NAPRON CU BRĂDUȚI ARGINTII, 40 x 160 cm, 100% poliester.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *