Picioare frumoase în încălțăminte de vară

Cadouri în funcție de zodie – Gemeni
6.6.2022
Aranjament floral de iunie – coroniță cu amintiri în stil ”shabby chic”
17.6.2022

Dacă doriți să vă răsfățați și să vă îngrijiți corpul, aveți la dispoziție în primul rând ingredientele oferite de natură. Aceasta știe foarte bine ce avem nevoie pentru o îngrijire desăvârșită. 

În afară de acestea, apelați la ajutoarele eficiente care se găsesc în fiecare baie bine dotată. Printre acestea se numără prosoapele moi și pufoase, cremele, sarea de baie și spumantele din ingrediente naturale. Dar să ne dedicăm câteva momente picioarelor, care, în afară de odihnă, au nevoie și de o îngrijire regulată, ca să fie frumoase și sănătoase.

Mai jos aveți trei reguli care vă vor ajuta să vă aduceți picioarele într-o condiție bună foarte repede:

  1. Cel puțin o dată la trei săptămâni, faceți-vă timp doar pentru dumneavoastră. Pregătiți-le picioarelor o baie cu ierburicu un efect binefăcător concret, plăcut pentru picioare. La început, puneți ierburile într-un vas cu apă, opăriți-le ca și atunci când fierbeți un ceai și apoi strecurați apa în ligheanul pregătit pentru baia picioarelor:
  • Dacă aveți picioarele reci, folosiți infuzie de ghimbirși adăugați câteva picături de ulei de eucalipt. Ghimbirul stimulează foarte bine circulația sanguină.
  • Dacă ați stat toată ziua în picioare, un pumn mare de frunze de roiniță va ameliora durerea de picioare. Astfel puteți folosi și o plantă mereu verde din ghiveci, dar care nu merge pusă în mâncare. Roinița detensionează mușchii și poate ameliora chiar și durerile rezultate în urma eforturilor fizice mari, cum ar fi cele sportive.
  • Lavanda aromaticăare un efect antiseptic, făcând pielea mai fină și hrănind-o. În plus, vă oferă câteva momente de relaxare plăcută.
  1. Uscați cu un prosop picioarele încălzite și îndepărtați ușor pielea întărităde pe tălpi și călcâie cu ajutorul unei pietre ponce. Dacă faceți acest lucru în mod regulat, veți vedea că pielea va rămâne fină imediat. Dacă folosiți o pilă electrică de călcâie, este mai simplu să îndepărtați pielea moartă de pe picioarele uscate, înainte de baie și de ritualul de îngrijire al picioarelor.La final, tăiați unghiile și finisați pedichiura.
  2. Masați picioarele cu un strat generos de cremă și, în mod ideal, lăsați-le să se relaxeze peste noapte. Îmbrăcați picioarele în niște șosete de bumbac care să nu vă strângă. Folosiți o cremă specială de hrănire pentru picioare, eventual apelați din nou la ajutorul naturii – masați toată laba piciorului, degetele și unghiile cu ulei de cocos. Are un miros superb și vă protejează picioarele de cele mai comune ciuperci. La final, îmbrăcați șosetele și bucurați-vă de un somn odihnitor. Această cură, repetată din când în când, vă va ajuta picioarele să se simtă bine. 

SET MARE DE MANICHIURĂ, ÎN ETUI NEGRU

16593_img_1955_vykryt_eshop_z1
Setul de manichiură și pedichiură într-un etui elegant de culoare neagră va contribui la îngrijirea unghiilor de la mâini și picioare, astfel încât acestea să aibă mereu un aspect frumos și îngrijit. Unghiile de la picioare vor arăta frumos în încălțămintea deschisă de vară.

SABOȚII CU TALPĂ DIN LEMN SUNT ÎN CONTINUARE LA MODĂ

Saboti 2
Poate că v-ați luat deja o pereche anul trecut, dar anul acesta sigur veți descoperi noi modele. Saboții cu talpă din lemn au talpa adaptată piciorului și vă puteți alege un model cu sau fără vârf. Saboții deschiși se potrivesc perfect la fuste vaporoase, în timp de saboții închiși merg la hainele lungi și la blugi. SABOȚI DIN LEMN CU MODEL FLORAL, mărimi 38 – 41.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *