Cadouri în funcție de zodie – Gemeni

Alegerea și întreținerea pernelor și pilotelor
2.6.2022
Picioare frumoase în încălțăminte de vară
10.6.2022
  1. 5.– 21. 6.

De fiecare dată când mă gândesc ce fel de cadou să fac cuiva drag cu ocazia zilei de naștere sau cu alte ocazii, îmi imaginez cum decurge o zi normală din viața acelei persoane dragi și ce îi place să facă în timpul liber. Dar se mai întâmplă să cumpăr și cadouri pentru persoane pe care nu le cunosc atât de bine. Atunci nu trebuie decât să aflu în ce zodie este născută persoana respectivă…

Nu mă pot lăuda că sunt o bună cunoscătoare de caractere. Dar am deprins câteva abilități. Mai jos, găsiți recomandările mele pentru Gemeni.

Persoanele născute în zodia Gemenilor au două suflete – nu complet separate, ci imaginea lor se dedublează, pentru a se reuni într-un singur întreg. Sunt ființe care se răzgândesc la cea mai mică adiere de vânt, fiind înconjurați mereu de o energie ce emană o ușoară neliniște. Cu greu veți reuși să le mențineți concentrarea fixată asupra unui gând, deoarece trec imediat la altul, pe care încep să-l ducă la îndeplinire. Gemenii sunt isteți, iau hotărâri repede, se exprimă cu iscusință și vă va fi greu să țineți pasul cu ei. Îi caracterizează aspectul tineresc, deoarece elanul dublu le conferă un plus de prospețime. Dualitatea îi ajută să facă mai multe lucruri deodată, chiar până în punctul în care aveți impresia că nu le sunteți de ajutor cu nimic. Gemenii sunt îndemânatici și foarte originali. Dar prea multele activități pe care le desfășoară îi pot duce la epuizare. Din acest motiv, au nevoie de mult somn și odihnă. Și mai au o trăsătură senzațională – le place să înlocuiască lucrurile vechi cu unele noi. Așa că aveți o mulțime de variante de cadouri.

  1. Gemenii sunt deseori victimele planificării excesive. Îi preocupă mult crearea unui spațiu confortabil în casa pe care o au, dar se gândesc în același timp dacă nu ar trebui să se mute în altă parte. Le place să călătorească și să descopere locuri noi. Le veți face o mare bucurie dacă îi luați într-o călătorie într-un loc nou. Iar dacă sunteți în căutarea unui lucru mai practic, atunci dăruiți-le o agendă sau o cutie practică de organizare a ustensilelor care le va fi de ajutor în casă.
  2. Persoanelor născute în această zodie le place să comunice. Le plac telefoanele și dotările tehnice. Vor fi încântați de o cameră foto nouă, pe care să o folosească în călătorii sau pentru imortalizarea momentelor speciale.
  3. Femeile născute în zodia Gemenilor sunt grațioase și cultivate. Toți cei din jurul lor au impresia că trebuie să le copleșească cu daruri scumpe, parfumuri și blănuri. Le puteți dărui o pătură mătăsoasă din microfibră, în care se vor simți răsfățate în fiecare seară.
  4. Gemenii au o înclinație spre limbile străine, pe care le învață ușor. Sunt inteligenți și mintea lor se cere stimulată mereu de noi provocări. Lăsați-i să viseze și să învețe pe balansoarul din curte, prevăzut cu o pernă confortabilă.
  5. Gemenii iubesc sporturile în aer liber. Surprindeți-i cu un set de scufundări sau cu niște accesorii pentru bicicletă. Le vor folosi cu mult drag. Și pentru că au nevoie și de odihnă, le va prinde bine o pernă din spumă cu memorie, pentru un somn plăcut și neîntrerupt.
  6. Curățenia și întreținerea gospodăriei nu reprezintă punctul lor forte. Gemenii au atât de multe alte lucruri de făcut mai interesante decât să se ocupe de spălatul rufelor sau al vaselor. Le puteți dărui ceva practic, dar neapărat aspectuos. Vor aprecia un decor frumos pe un serviciu de masă din porțelan. Cumpărați-le niște vase care să fie la fel de pline de farmec ca și ei.
  7. Gemenii au mâini îndemânatice, dar nu le place să petreacă prea mult timp făcând curățenie. Ajutați-i să-și organizeze bucătăria mai ușor cu o poliță mobilă. De asemenea, un stativ metalic pentru umerașe îi va ajuta să mențină mai ușor ordinea printre haine.
  8. Un cadou potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați, este un ceas. Nu că lipsa lor de punctualitate i-ar preocupa într-un mod deosebit. Vă vor lăsa să așteptați la colțul străzii și apoi se vor scuza că au mai avut ceva de făcut când vor părea cu un zâmbet radios. Dar măcar puteți sta liniștiți știind că ați contribuiți la o mai bună organizare a timpului lor.
  9. Gemenii își pot genera singuri o mulțime de boli doar prin faptul că se află mereu în mișcare. În consecință, pot suferi deseori de insomnii. Amintiți-le – de exemplu, cu o lenjerie frumoasă – că trebuie să-și facă timp pentru relaxare și odihnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *