Perne de relaxare pentru zile comode de iarnă

Sirop din țânțărică împotriva răcelii
22.1.2020
Este vremea pentru pâinea cu dovleac hokkaido
28.1.2020

Și voi aveți sentimentul că abia acum este momentul potrivit să vă asigurați confortul pentru a vă putea petrece iarna în căldura propriului cămin? Profitați de fiecare moment liber pentru a vă odihni.

Așa ne îndeamnă bioritmul nostru – să ne destindem, să ne ghemuim și să ne permitem să ațipim puțin. Iarna este o perioadă obositoare – tocmai am lăsat în urmă perioada aglomerată a pregătirilor pentru sărbători și sfârșitul de an, o mulțime de întâlniri cu cei dragi și multe feluri de mâncăruri delicioase. Un somn de iarnă ar fi potrivit. Dar viața ne obligă la alte lucruri: mergem la serviciu, ne luăm o mulțime de responsabilități pe umeri, ne străduim să fim activi, la fel ca și în celelalte perioade ale anului și luptăm cu nevoia de a ne retrage prin sport și consum de mâncăruri ușoare. Ne luptăm cu ritmul de iarnă așa cum putem, dar până la urmă acesta tot ne încetinește.

Ceva nu poate fi evitat, la altceva nu dorim să renunțăm, așa că, treptat, ne punem în mișcare. Ceasul nostru intern începe să ne solicite tot mai des prelungirea perioadei de repaos. Dacă veți învăța să vă ascultați corpul, veți face multe lucruri benefice pentru acesta. Măcar din când în când, desprindeți-vă de grijile zilnice, impuneți-vă un detox digital și, pur și simplu, odihniți-vă.

Dacă, în concepția Dvs, relaxarea este legată de cărți, de vizionarea unui film sau de timp petrecut cu prietenii, pregătiți-vă ceva bun de ronțăit și scufundaţi-vă într-o pernă – de exemplu, într-o pernă de spate cu blăniță de miel, care vă va întâmpina în fotoliul Dvs. preferat. Veți vedea cum veți îndepărta iarna într-un mod plăcut!

În oferta din e-shopul nostru puteți găsi o întreagă gamă de perne de susținere, care vă vor ajuta la îmbunătățirea calității somnului, la citit în pat sau pentru detensionarea picioarelor obosite.

Cusăturile pernei fac posibilă așezarea acesteia în semicerc, așa că se va adapta corpului Dvs și, în același timp, oricărei forme de fotoliu. Microfibra călduroasă este antialergică, iar perna poate fi menținută curată prin spălare cât de des veţi dori.

Uitaţi de rezematul incomod al spatelui cu ajutorul mai multor pernuţe atunci când doriţi să citiţi sau să şedeţi în pat din alte motive. Pariaţi pe una singură! Această pernă vă va asigura o postură perfect relaxată. Este prevăzută cu prelungiri pentru susţinerea comodă a braţelor, în timp ce Dvs. puteţi citi în linişte, să urmăriţi o emisiune la televizor, să lucraţi sau pur şi simplu, să vă relaxaţi. Husa moale ce acoperă perna este uşor de întreţinut, este produsă dintr-un material foarte mătăsos şi are un mâner în partea de sus pentru o manipulare mai uşoară. Umplută cu fibre goale pe dinăuntru.

Perna pentru spate cu design nou atractiv va menține spatele dvs. în zona lombară în căldură și va oferi o relaxare plăcută. Perna menține bine forma și nu se deformează. O parte cu motiv țesut de flori, cealaltă parte cu blăniță călduroasă de miel.Perna pentru spate cu design nou atractiv va menține spatele dvs. în zona lombară în căldură și va oferi o relaxare plăcută. Perna menține bine forma și nu se deformează. O parte cu motiv țesut de flori, cealaltă parte cu blăniță călduroasă de miel. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *