Încălziți-vă de la picioare în sus

Cadouri în funcție de zodie – Scorpion
2.11.2022
Cadouri în funcție de horoscop  – Săgetător
18.11.2022

Cu siguranță ne veți da dreptate: cel mai rău frig este cel care vine de la picioare. Imediat ce picioarele simt disconfortul, frigul se propagă repede în tot corpul.

Sensibilitatea la frig depinde, bineînțeles, de fiecare. Unii dintre noi scot gecile de iarnă și șosetele de lână la 15 grade, pe când alții la această temperatură ies pe afară în sandale și, ca să nu atragă comentarii, își trag pe ei un tricou cu mâneci lungi. Adevărul este că și această sensibilitate este, într-o anumită măsură, învățată. O persoană sănătoasă se poate strădui puțin să se obișnuiască cu temperaturile mai scăzute. Sau să-și cumpere ceva care îi încălzește picioarele reci!

ȘOSETUȚE PENTRU PICIORUȘE (ȘI NU NUMAI)

Încălțămintea de interior ne asigură căldură

Primul lucru care ne trece prin minte atunci când ne este rece la picioare prin casă este să ne încălțăm în niște papuci comozi de casă, sau, dacă sunteți ca mine - o persoană care nu se înțelege cu papucii de casă, o pereche de șosete căptușite cu blăniță. Indiferent că petreceți mai mult timp în fața calculatorului, că urmăriți serialul preferat sau stați în picioare pe gresia din bucătărie, papucii de casă reprezintă prima alegere! Puteți vedea oferta completă de papuci de casă din magazin aici.

Șosete călduroase

Așa cum am specificat mai sus, preferatele mele sunt șosetele. Ideal să fie moi și destul de lungi ca să acopere și gleznele. Chiar și în încălțăminte, prefer șosetele cu adaos de lână, care sunt subțiri, dar încălzesc foarte bine picioarele.

CA SĂ NU VĂ IA FRIGUL DE JOS

Vă place să ședeți pe jos?

Atunci cumpărați-vă niște perne de podea, care sunt destinate chiar șederii direct pe jos. Sunt groase, confortabile și se potrivesc de minune în camera de zi sau în camera copiilor.

CUM NE MAI ÎNCĂLZIM PICIOARELE?

Brant 1

branțuri de lână

Pantofii de stradă și papucii de casă preferați vor deveni imediat mai calzi cu niște branțuri de lână
Set cristal

ceva mai tare

Nu scăpați atât de frigul propriu-zis, cât de senzația pe care o aduce în corp, dar câteodată prinde bine un păhărel de tărie!
vanda

pentru relaxare

Un set perfect pentru odihnă – pătura cu pernuță și șosete șic
Halat

pătura-halat

O cunoașteți deja? Pătura-halat din micropluș vă încălzește când ieșiți din baie și pe canapea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *