Cadouri în funcție de horoscop  – Săgetător

Încălziți-vă de la picioare în sus
8.11.2022
Coroniță de Advent simplă și rapidă
25.11.2022

23.11.– 21.12.

De fiecare dată când mă gândesc ce fel de cadou să fac cuiva drag cu ocazia zilei de naștere sau cu alte ocazii, îmi imaginez cum decurge o zi normală din viața acelei persoane dragi și ce îi place să facă în timpul liber. Dar se mai întâmplă să cumpăr și cadouri pentru persoane pe care nu le cunosc atât de bine. Atunci nu trebuie decât să aflu în ce zodie este născută persoana respectivă…

Nu mă pot lăuda că sunt o bună cunoscătoare de caractere. Dar am deprins câteva abilități. Mai jos, găsiți recomandările mele pentru Săgetători.


Săgetătorii sunt niște idealiști. Fiecare dintre ei crede că săgeata trasă cu arcul său va zbura cel mai sus, străpungând norii, doar pentru a reapărea deasupra lor, creând jerbe luminoase. Sunt extrovertiți, la fel ca toate semnele de foc. Sunt conduși de o energie aproape inepuizabilă, care îi ajută să treacă peste toate greutățile, atâta timp cât efortul excesiv din activitățile pe care și le aleg nu-i rănește. Iubirea lor pentru animale nu cunoaște limite și este adevărat că majoritatea au pe lângă ei câini sau pisici. Îi recunoașteți după mișcările rapide și după faptul că pierd mereu câte ceva. Pretențiile altora îi fac să se retragă imediat; în cazul Săgetătorilor, este valabil îndemnul „ce ai în inimă, să ai și pe buze”. Vă vor uimi cu judecățile lor sincere, pe care va trebui să le acceptați ocazional. Totuși, nu au niciodată intenții rele și vă vor oferi ajutor de fiecare dată când veți avea nevoie de el. Cadourile îi bucură foarte mult și nu vă temeți să fiți și glumeți atunci când le alegeți!

  1. Din afară, săgetătorii par relaxați și atunci când fierb pe dinăuntru în așteptarea răspunsului dacă și-au direcționat corect săgeata. Dar știu să își compenseze nesiguranța cu mâncăruri și băuturi bune. Sunt gurmanzi și se pricep la gătit. Le veți face o bucurie cu un set elegant de oale sau cu un serviciu frumos de masă, care să le împodobească mesele îmbelșugate.
  2. Fiind focoși, le place să-și mențină focul interior cât mai activ. Un set de pahare și carafă pentru whiskey sau o ploscă din inox cu păhărele vor fi foarte folosite, fie acasă, fie în deplasare.
  3. Săgetătorii sunt mari iubitori ai naturii. Aceștia iubesc mișcarea, excursiile, agitația. Mulți dintre ei preferă sportul și mașinile rapide, pentru că au nevoie de o doză constantă de adrenalină în viața lor. Le place să călătorească și pornesc cu drag în diferite aventuri. Le puteți dărui un aparat foto sau un set de furculițe telescopice, numai bune de luat în rucsac sau în camping!
  4. Copiii mai mari vor reuși mai ușor să-și convingă părinții să le ia un animăluț de companie. Cei mai mici, care încă nu pot avea grijă de unul, se vor bucura foarte mult de o pernuță îmbrăcată într-o față de pernă cu pisici sau de un set de ceai cu căței.
  5. Săgetătorii sunt niște romantici – adoră aromele exotice, lumina lumânărilor și confortul de acasă. Faceți-le o bucurie cu o lumânare parfumată sau cu o decorațiune delicată de Crăciun. Cel mai probabil, vă vor răsfăța și cu ceva bun!
  6. Deși au o memorie excelentă, li se întâmplă des să piardă câte ceva. Nu comentați, așa le este scris în stele! Profitați de ocazie ca să le luați ceva folositor, cum ar fi un breloc care găsește cheile sau un portofel. Veți nimeri la fix de fiecare dată.
  7. Săgetătorii știu că singura metodă pentru menținerea energiei lor debordante este să doarmă destul. Au un somn sănătos și pot adormi în orice condiții. Dăruiți-le o lenjerie moale de pat. Va fi extrem de apreciată…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *