Cadouri în funcție de zodie – Scorpion

Pături moi pentru iarnă și o atingere de design retro
27.10.2022
Încălziți-vă de la picioare în sus
8.11.2022

24. 10. – 22. 11

De fiecare dată când mă gândesc ce fel de cadou să fac cuiva drag cu ocazia zilei de naștere sau cu alte ocazii, îmi imaginez cum decurge o zi normală din viața acelei persoane dragi și ce îi place să facă în timpul liber. Dar se mai întâmplă să cumpăr și cadouri pentru persoane pe care nu le cunosc atât de bine. Atunci nu trebuie decât să aflu în ce zodie este născută persoana respectivă…

Nu mă pot lăuda că sunt o bună cunoscătoare de caractere. Dar am deprins câteva abilități. Mai jos, găsiți recomandările mele pentru Scorpioni.


Veți recunoaște imediat un Scorpion după privirea cu care vă fixează. Vă veți lupta puțin ca să nu coborâți ochii. Scorpionul are un spirit perspicace, o mare putere interioară și un ego de neclintit. Dacă se va întâmpla să simtă vreo emoție negativă, tot ce veți vedea va fi o privire impenetrabilă. El vă examinează neîncetat, dar dumneavoastră veți reuși acest lucru doar foarte rar. Scorpionii își ascund firea foarte pasională printr-o mare stăpânire de sine. Pe lângă energie, dau dovadă de multă amabilitate și gingășie și, dacă vă vor adresa vreo laudă, aceasta va fi reală, nu vă îndoiți de acest lucru! Se bucură de succes în orice domeniu, pentru că pot duce la capăt orice își pun în minte. Dacă își pun în gând un lucru, sunt în stare să facă adevărate miracole. Este greu să-i surprindeți pe Scorpioni. Ei știu că pot obține orice își doresc. Însă primesc cu drag cadourile și se bucură sincer de ele. Și încă ceva excepțional – vă vor întoarce înzecit bucuria pe care le-o faceți!

 

  1.  Scorpionilor le plac misterele și secretele. Alegeți pentru ei cărți cu coperți învelite în piele, de genul fantasy sau science fiction. Le va face plăcere să le citească într-o cameră plină de aroma bețișoarelor parfumate, la lumina lumânărilor. De asemenea, olumânare parfumatăle va aduce multă bucurie!
  2. Persoanelor născute sub semnul Scorpionului le place să-și aranjeze casa cu mult bun gust și simț pentru confort. Le plac lucrurile frumoase, tablourile și fotografiile, iubesc arta, literatura, admiră dramaturgia, toate datorită simțului pentru activitățile artistice. Aceleași criterii sunt aplicate și în cazul accesoriilor pentru casă. De exemplu, dacă le cumpărați un ceainic emailat pentru ceai, acesta trebuie să aibă un aspect elegant.
  3.  Femeile născute sub acest semn sunt atrăgătoare și se îmbracă frumos. Printre culorile lor preferate se numără movul și bordo-ul. Țineți cont de aceasta dacă doriți să le cumpărați accesorii șic pentru casă, ca de exemplu aceastăpernuță pufoasă pentru decorul canapelei.
  4.  Femeia Scorpion este descrisă des ca o „femme fatale”. Sau mai degrabă o putem spune invers – majoritatea femeilor descrise astfel sunt femei scorpion. Rareori ies din casă fără parfum. Iar parfumurile reprezintă unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru acestea.
  5. Și o lenjerie de pat elegantă este un cadou excelent. Nu este o aluzie la celebrul lor apetit sexual, ci doar la faptul că Scorpionul iubește eleganța și în dormitor. Totuși, alegeți un model modern, cu decor minimalist.
  6. Pentru copii, alegeți o jucărie din pluș care își schimbă înfățișarea. Acest aspect îi va bucura enorm și vor petrece ore întregi jucându-se cu noua jucărie.
  7.  Scorpionii apreciază mâncarea și băutura bună. Mesele la ore regulate și micul dejun nu sunt nimic deosebit pentru ei. Le puteți dărui o tigaie pentru clătite. Micul dejun va fi un moment și mai plăcut cu niște clătite pufoase!
  8. Bărbații apreciază cadourile practice și glumețe. Oferiți-le un set cadou cu batiste cu motiv clasic sau o cană de ceai cu o sită simpatică - vă vor răsplăti cu un surâs sincer!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *