Husele elastice în casele noastre

Tortulețe Stracciatella fără coacere
11.8.2021
Prăjitură țărănească cu budincă sau „fără șorț nu se poate”
18.8.2021

Transformarea canapelei sau a fotoliului a fost testată de sute de clienți ai magazinului nostru și suntem convinși că ați încercat-o și dumneavoastră. În shop puteți citi recenziile celorlalți clienți și să parcurgeți galeria foto a pieselor de mobilier astfel renovate.  Viața pe canapea sau fotoliu va fi mai ușoară cu ajutorul huselor elastice.

Indiferent că ați ales huse într-o singură culoare sau cu model, îmbrăcarea și întreținerea acestora se face în același fel.

Potahy 2Potahy 3
1

ÎMBRĂCAREA HUSEI


Husele elastice deDoma funcționează, în principiu, ca o a doua tapițerie, transformând ca prin magie canapeaua inițială într-una nouă. Husa acoperă petele, găurile din tapițerie sau alte defecte ale canapelei care este ascunsă sub ea. În plus, o singură persoană poate să îmbrace husa pe canapea în doar câteva minute. Este la fel de simplu ca și îmbrăcarea unui tricou. În cazul în care îmbrăcarea husei vă pune probleme, puteți urmări acest video. Cel mai important este să găsiți partea din spate a husei – aceasta trebuie să vină pe partea din spate a canapelei. Poate că la prima îmbrăcare a canapelei vă va prinde bine ajutorul unei a doua persoane, dar, după o vreme poate fi îmbrăcată și de o singură persoană.

2

FIXAREA HUSEI


Husele elastice se așază perfect, așa că nu va trebui să tot îndreptați la nesfârșit păturile sau cuverturile cu care acoperiți canapeaua în mod normal. Pentru o fixare mai bună, puteți folosi rolele de fixare. Dacă ați uitat să le comandați împreună cu husa, le puteți înlocui cu alte bucăți de spumă, eventual cu un prosop sucit sau alt fel de material textil, conform recomandărilor clienților noștri. Husa se fixează în spațiul dintre șezut și spătar.

3

CURĂȚAREA HUSEI


Husele elastice pentru canapele și fotolii câștigă tot mai mult adepți pe zi ce trece. Acestea nu doar transformă piesele de mobilier, ci le și protejează. Fapt ce va fi apreciat în primul rând de persoanele cu animale de companie sau copii mici. Protejează canapeaua de petele de mâncare și băutură, de ghearele și, bineînțeles, de părul animalelor. În caz de murdărire, husa este ușor de scos și de spălat în mașină. Recomandăm spălarea la un program de rufe delicate la maxim 30 de grade și uscarea la un program și mai delicat în uscător. În cazul huselor cu elastic în structură, un program cu apă mai caldă ar putea cauza ruperea elasticelor. Într-o mașină de spălat pentru 8 kilograme intră și husele mai mari, de exemplu cele pentru colțar. Însă întotdeauna depinde de tip. Orice curățătorie se va ocupa bine de piesele mai mari sau le puteți spăla manual și usca în aer liber. Astfel veți rezolva și problema micilor pete. Și, nu în ultimul rând, mai avem un truc pentru voi. Dacă aveți două huse pe care să le alternați, întreținerea canapelei va fi și mai ușoară.

4

CAMERĂ DE ZI ÎN TREND


Husele elastice oferă o modalitate ușoară de transformare a interiorului. Pentru mai multe sfaturi despre alegerea și combinarea culorilor, puteți citi materialele disponibile pe blog. Pornind de la acestea, veți găsi variante pentru transformarea camerei dumneavoastră de zi. Amenajați-vă camera de zi în stil romantic sau, dimpotrivă, în stil hygge. Avem în ofertă variante uni, variante foarte populare în țesătură melanj și nu lipsesc nici modelele florale pentru sufletele romantice sau design cu structură 3D.

5

CUMPĂRĂTURI FĂRĂ GRIJI


Avem în ofertă huse elastice pentru tipuri diferite de canapele și fotolii. Husele sunt foarte elastice și se pot adapta aproape oricărei forme. În cazul în care totuși, husa nu se potrivește și nu sunteți mulțumiți de rezultat, aveți la dispoziție 30 de zile pentru a o returna și noi vă vom rambursa banii pe ea. De asemenea, oferim 2 ani garanție la toate husele. 

Pentru a vedea oferta noastră completă de huse elastice, vă invităm în e-shopul nostru. 

4 Comments

  1. Cornelia spune:

    Aveți un mod greoi de a comunica. I clienții as dori sa pot vedea ofertele ușor și clar pt huse de canapele și fotolii

  2. Rebeca Torosian spune:

    Bună ziua! Vă referiți la comunicarea din articole sau ați încercat să ne contactați? Ne-ar ajuta foarte mult dacă ne-ați spune mai multe, ca să știm cum ne putem îmbunătăți comunicarea 🙂 Referitor la oferta de huse, toate sunt disponibile în magazin, în secțiunea dedicată huselor: https://www.dedoma.ro/Huse-elastice/. Vă așteptăm cu drag!

  3. Tudose Mihaela spune:

    Buna ziua,
    Am achizitionat o husa elastica pt canapea si una pt fotoliu. Aceste produse nu sunt deloc indicate pentru mobilierul din piele. Aluneca, in ciuda elasticului si a suportilor de fixare. Cred ca ar fi necesar sa faceti precizarea ca nu sunt indicate aceste huse pentru canapelele si fotoliile din piele. Pacat ca nu aveti alt sistem de fixare pt acestea!

  4. Rebeca Torosian spune:

    Bună ziua! Ne pare foarte rău că produsele nu s-au potrivit mobilierului Dvs! Puteți apela departamentul de relații cu clienții la 031 63 11 041 pentru returnarea lor dacă le-ați achiziționat cu mai puțin de 90 de zile în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *