Veți găsi nuanța de coraille între roşu, maro, portocaliu, cu o picătură de alb. Are câte puțin din fiecare şi este deosebită. Multe culori îşi primesc denumirile din natură, însă, de exemplu, fiecare înțelege altă nuanță din denumirea de verde muşchi. La nuanța de coraille sigur nu vă veți încurca, aceasta poate fi doar tare sau deschisă, însă este mereu aceeaşi.
Datorită faptului că este specială, multe culori nu i se potrivesc. Dar cu siguranță veți obține un ambient cu totul special prin nuanțele pe care i le veți alătura. De exemplu, folosind mobilier negru lăcuit, veți crea o impresie academică, iar în combinație cu mobilier lăcuit de culoarea fildeşului veți obține un ambient feminin.
CORAILLE + TONURILE NEUTRE ALE PIELII
Culorile pudrei şi nuanțele deschise pot fi folosite pe pereți, decorul veselei sau pe pernuțe cu motive florale. Întregul spațiu va arăta liniştit şi delicat, iar canapeaua dvs nouă va ieşi frumos în evidență. La consultarea cercului cromatic, în vecinătate vom descoperi rozul deschis şi culoarea madarinei. Acestea sunt nuanțe blânde ce pot constitui baza interiorului.
CORAILLE + NUANȚELE COMPLEMENTARE ALE OȚELULUI
Dacă ați adaptat spațiul în nuanțele delicate ale pudrei - potrivite culorii coraille, este timpul să adăugați o nuanță cu putere arhitectonică. Aceasta poate fi un gri tare, care va crea un contrast. O puteți utiliza la covoare, piese de mobilier, ramele tablourilor. Dacă peretele din spatele canapelei este luminat suficient, puteți utiliza această nuanță chiar pentru acesta.
CORAILLE + CONTRASTUL TURCOAZULUI
Culoarea complementară, perfectă pentru a crea contraste, este turcoazul. Aceasta are un efect melodramatic şi creativ în această combinație. Întrebuințați-o în doze mici, ca pe şofran, dar adăugați-o în ambient. Plasați câteva pernuțe ici-colo sau un pled care să conțină această nuanță şi veți vedea cum se trezeşte totul la viață. Nimic nu e prea mult dacă nu dați în plictiseală.