Cadouri în funcție de zodie – Rac

Fructe cu rom în bol din pepene
4.7.2022
Lecție de împăturire a șervețelelor
20.7.2022
  1. 6. – 23. 7.

De fiecare dată când mă gândesc ce fel de cadou să fac cuiva drag cu ocazia zilei de naștere sau cu alte ocazii, îmi imaginez cum decurge o zi normală din viața acelei persoane dragi și ce îi place să facă în timpul liber. Dar se mai întâmplă să cumpăr și cadouri pentru persoane pe care nu le cunosc atât de bine. Atunci nu trebuie decât să aflu în ce zodie este născută persoana respectivă…

Nu mă pot lăuda că sunt o bună cunoscătoare de caractere. Dar am deprins câteva abilități. Mai jos, găsiți recomandările mele pentru Raci.

Racii sunt suflete sensibile. Sunt emotivi și romantici, iubesc lumina argintie a lunii, care, de obicei, le dictează și stările. Dacă au ocazia, iubesc luxul și nu se feresc nici de celebritate. Pot fi melancolici, exstatici și triști, având momente în care caută singurătatea. Lăsați-i să se liniștească singuri, ei știu că nu le sunteți adversari, poate că doar sunt dezamăgiți de ceva. Faceți-le bucurii mici și așteptați până când zâmbetul le revine din nou pe buze. Stările lor iau mii de forme și se succed la fel ca și viața lor, atât pe uscat, cât și în apă. Vă puteți destăinui cu încredere unui rac, dar nu vă așteptați ca acesta să vă împărtășească ceva din intimitatea sa. Își iubesc casa foarte mult decât orice, pentru că aici au parte de siguranță. Lăudați-le gospodăria de câte ori aveți ocazia și aduceți-le ceva frumos atunci când îi vizitați. Racii obișnuiesc să adune provizii pentru zile negre, așa că le puteți duce o gustare care poate fi păstrată în cămară. Mâncarea înseamnă siguranță pentru ei și nu le place să arunce nimic. De asemenea, nu le place să cheltuiască mult. Se pare că alegerea unui cadou pentru raci este cât se poate de simplă...

  1. Racul iubește banii. Știe să-i împartă, atunci când are destui. Îi place să dețină controlul asupra lor, așa că le puteți cumpăra un portofel frumos.
  2. Familia este cea mai importantă pentru raci. Sunt părinți atenți și își iubesc copiii. Le puteți lua un cadou potrivit pentru întreaga familie, cum ar fi un balansoar de grădină, în jurul căruia se vor crea multe ocazii de petrecere a timpului în familie.
  3. Racilor le face plăcere să gătească. Le puteți dărui atât o specialitate deosebită, cât și un set de vase noi.
  4. O cămară plină reprezintă o prioritate pentru rac. Așa că îi puteți dărui un electrocasnic mic, cum ar fi un uscător de fructe sau un chopper. Proviziile pentru iarnă vor arăta mai frumos în niște borcane frumoase cu clip. Un capitol pentru care au o slăbiciune este fierberea gemurilor. Aceasta este una dintre activitățile lor preferate.
  5. Racii sunt și grădinari iscusiți. Își iubesc fiecare centimetru de spațiu al casei. Au o pereche de mâini îndemânatice, iar planteleprosperă în vecinătatea lor. Se pricep să le împletească în coronițe frumoase și să facă aranjamente frumoase din ele. Dăruiți-le orice obiect care-i poate ajuta în aceste îndeletniciri.
  6. Cum e de înțeles și din nume, racilor le place apa și le place să petreacă timp pe lângă aceasta. Poate că le va prinde bine o piscină gonflabilă, în care să se distreze cu copiii.
  7. Amintirile sunt foarte prețioase pentru raci. Le puteți dărui o ramă pentru fotografii sau o bijuterie frumoasă, care să le amintească mereu de dumneavoastră.
  8. Orice i-ați dărui unui rac, dăruiți-i cu dragoste. Un lucru mic, un obiect romantic, care să-i amintească de afecțiunea dumneavoastră și că sunteți mereu aproape atunci când are nevoie de cineva. Vă va răsplăti cu o prietenie pe care vă puteți baza și cu grija sa plină de iubire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *