5 cadouri cu imaginație

Garnitură din cartofi copți cu roșii
18.11.2021
Jeleu din vin fiert
24.11.2021

Găsirea unor cadouri speciale nu este niciodată o sarcină ușoară. Mai bine rămâneți la lucruri practice, ambalate într-un mod glumeț. Sigur vor aduce bucurie!

Chiar dacă aveți un suflet romantic, nu este ușor să găsiți de fiecare dată o idee originală. De cele mai multe ori, avem aceleași persoane cărora le oferim cadouri, așa că orice sfat ne poate pica bine. Personal, mă bucur când aud pe cineva din jurul meu că i s-a stricat ceva și spune ceva de genul: „Aș avea nevoie de un/o ... nou/nouă”, atunci fac imediat o notă mentală, mai ales dacă îi cunosc gusturile. 

Chiar și niște lucruri obișnuite pot deveni speciale cu puțină imaginație. Multe dintre ideile de mai jos sunt foarte practice și utile. Vă mai rămâne suficient loc pentru alte idei – cadourile trebuie ambalate și aceasta reprezintă o nouă ocazie să fiți creativi. Cu pachetele, plăsuțele și cutiuțele de cadouri puteți improviza, chiar dacă fiecare dintre cadouri vă condiționează prin forma sa. Împărtășirea bucuriei este în sine unul dintre cele mai frumoase cadouri.

Cadouri 2
cu cosmetice pentru răsfăț

PROSOAPE

Prosoapele pufoase din frotir aduc un sentiment de confort și relaxare în orice baie. Acestea își au locul în intimitatea noastră și astfel de cadouri se dăruiesc, de obicei, celor mai apropiate persoane. Este un sentiment plăcut să completați un cadou ca acesta cu alte mărunțișuri care, împreună cu prosopul, creează un întreg perfect asortat. Fixați un prosop în jurul unei cutii cilindrice și umpleți-o cu produse cosmetice sau alte accesorii de baie.

Cana
pentru o croitoreasă

CANĂ

Cănile, ceștile, ibricele și alte vase mici, toate se încadrează în categoria cadourilor personale și dragi. Și la o cană puteți adăuga câte ceva – de la o sită simpatică pentru ceai, la bilete de teatru. Dacă pregătiți un cadou pentru o persoană căreia îi place să coasă, îi puteți dărui o cană cu o pernuță de ace. Cănile cu care am lucrat atunci când am scris articolul nu mai sunt în oferta noastră, însă AICI aveți o mulțime de alternative simpatice, care sigur vor fi potrivite și sub bradul de Crăciun.

cadouri originale
cu un pont de rețetă

CADOU COMESTIBIL

Acesta este un cadou copt îndelung! De fapt, este exact pe dos – cadorisitul va trebui să și-l coacă singur. Dacă nu aveți timp să căutați cadouri sofisticate, nu trebuie decât să împărțiți propriile provizii cu cineva! Măsurați ingredientele pentru prăjituri, turnați-le în straturi într-un borcan frumos și adăugați o rețetă de familie pe care o iubiți ca pe ochii din cap. Obțineți un cadou pentru care garantat veți primi o îmbrățișare. Specialitățile de casă sunt unele dintre cele mai apreciate cadouri.

Cadou 4
cadou sau cu buchet de flori

PERNUȚE

Dăruiți fețe de pernuțe într-un mod original – îmbrăcați o pernuță cu fața de pernă și legați-o cu o panglică într-o culoare asortată. De exemplu, fețele din microflanel nu se șifonează, așa că mi-am permis ca din cea de-a doua față de pernă să fac un ambalaj pentru un buchet de flori. Dacă doriți să dăruiți flori proaspete, legați un săculeț de plastic în jurul cozilor. Apoi le puteți înveli fără griji în fața mătăsoasă de pernuță. Eu am prins fața de pernă de mijloc și am îndreptat colțurile în jos. Am prins capătul mănunchiului cu un elastic. Florile se introduc în interior, apoi orientați unele margini spre interior și altele spre exterior, pentru ca învelitoarea buchetului să aibă un aspect cât mai bogat, iar la final legați totul cu o panglică.

Cadouri 5
în plicuri colorate

BANI

Și încă o idee folositoare la final. Multe persoane preferă să dăruiască bani, ceea ce are și avantajele sale. Dacă doriți un cadou care să arate frumos, creați-vă propriile plicuri cadou, pe care le puteți completa cu decorațiuni de diferite feluri. AICI găsiți șablonul. Tăiați plicul dintr-o hârtie cu aer festiv – nu este obligatoriu ca plicul să conțină doar bani. Înauntru puteți pune bilete la un concert, un abonament la un curs de gătit sau o invitație pentru o excursie. Plicurile într-o singură culoare pot fi completate cu mesaje scrise, ștampile, stickere sau orice vă mai trece prin cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *