Cadouri în funcție de zodie – Leu

Ce nu trebuie să ne lipsească din bucătărie?
27.7.2022
Dovlecei cu ananas
9.8.2022
  1. 7. – 23. 8.

De fiecare dată când mă gândesc ce fel de cadou să fac cuiva drag cu ocazia zilei de naștere sau cu alte ocazii, îmi imaginez cum decurge o zi normală din viața acelei persoane dragi și ce îi place să facă în timpul liber. Dar se mai întâmplă să cumpăr și cadouri pentru persoane pe care nu le cunosc atât de bine. Atunci nu trebuie decât să aflu în ce zodie este născută persoana respectivă…

Nu mă pot lăuda că sunt o bună cunoscătoare de caractere. Dar am deprins câteva abilități. Mai jos, găsiți recomandările mele pentru Lei.


Atunci când intră într-o cameră, indiferent de statură, chiar dacă nu se străduiește să atragă atenția asupra sa, o va atrage imediat. Vă întrebați cum de e posibil? Tocmai ați întâlnit un Leu sau o Leoaică. Toată lumea îi va observa în decurs de doar câteva momente. Totuși, leii nu gesticulează și nu vorbesc excesiv de mult (în principiu, se simt cel mai bine într-o cafenea liniștită sau pe un șezlong, bineînțeles, înconjurați de serviciile aferente), dar sunt persoane extrovertite din naștere. Dacă un leu este singur acasă, în mod clar nu se va plictisi. Nu îi place să stea degeaba, așa că își găsește o activitate plăcută. Iar dacă un leu cască în prezența dumneavoastră, atunci mai bine găsiți un mod de a-i atrage atenția, altfel pierdeți puncte! În orice caz, îl puteți complimenta, îi veți face o mare bucurie. Când mergeți să căutați un cadou pentru un leu, alegeți ceva opulent, glumeț sau scump. Leului îi face plăcere să strălucească în tonuri aurii în lumina soarelui care apune.

  1. Persoanele născute în zodia Leului sunt inteligente, perspicace și deschise. Vorbesc deschis și, de cele mai multe ori, spun exact ce au pe suflet. Nu le faceți cadouri complicate, pe care trebuie să și le asambleze singuri sau să le despacheteze într-un mod complicat. Le place să fie sărbătoriți și reușesc să se bucure cu adevărat de cadourile primite. Le puteți dărui un set de pahare și carafă pentru Whiskey. Vor fi încântați să-l testeze împreună cu voi.
  2. Leul este o gazdă bună și își îndeplinește acest rol cu bucurie. Îi place să-și invite prietenii la el acasă și să-i delecteze cu delicatese. Îi puteți aduce și ceva nou de gustat, sigur îi veți face o bucurie. Le puteți aranja direct în niște boluri de servire.
  3. Leoaicelor și leilor nu le place să trăiască singuri, fără partener. Se simt mai bine în cuplu, chiar dacă pe drumul spre propria fericire se mai întâmplă să intervină și în alte relații. Pentru că nu pot trăi fără iubire, vor primi cu drag o lenjerie de pat cu aspect luxospentru dormitor.
  4. Atât femeile, cât și bărbații lei se pricep foarte bine la organizare. Nu așteaptă ajutor din partea altora și nu se feresc să preia inițiativa. Își vor supune și gospodăria unui regim care le convine în primul rând lor. Ceilalți nu au decât să se adapteze. Acordă atenție curățeniei și au grijă ca totul să fie funcțional. Este adevărat că preferă să încredințeze curățenia celorlalți membri ai familiei. Însă leoaicelor le plac lucrurile frumoase, așa că le puteți dărui ceva frumos pentru bucătărie. Cum ar fi, de exemplu, un smoothie maker sau un set de farfurii speciale. Se vor bucura de orice lucru practic, care le ușurează treaba. Puteți să alegeți chiar și o tigaie specială pentru paella pentru leii cărora le place să gătească.
  5. Leilor le plac lucrurile frumoase, pe care le potrivesc la ținutele lor extravagante. Le place să fie eleganți și adoră accesoriile. Așa că nu greșiți niciodată cu un set de batiste elegante sau cu un portofel frumos.
  6. Nu uitați să aduceți și un buchet mare de flori. Cu o floare nu stricați nimic, le plac chiar și bărbaților. Și chiar dacă mergeți doar la o vecină, luați un ghiveci cu o floricică frumoasă sau un mănunchi de flori ornamentale, care se potrivește chiar și în baie.
  7. Din fericire, leii se bucură de obicei de o stare bună de sănătate, chiar dacă se plâng din când în când de dureri de gât, spate, uneori și de dureri reumatice. Dacă nu se simte bine, leul se scufundă în pat și se lasă îngrijit. Aduceți-i tot ce are nevoie pe o măsuță de pat. Nu vă temeți că se va complăcea în această stare. Imediat ce își dă seama că este într-o poziție inferioară, va face tot posibilul să își revină. Viața cu un leu este distractivă și solicitantă în același timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *