3 ponturi pentru o odihnă desăvârșită

Fursecuri cu arahide și ciocolată
14.1.2021
Organizator pentru bijuterii și brățări magnetice
19.1.2021

Este necesar să întreprindem acțiuni concrete pentru a beneficia de o regenerare calitativă a corpului în timpul momentelor de odihnă. Puțini dintre noi reușesc să mențină disciplina unei alimentații corecte, fac suficientă mișcare și dorm destul de mult. Din acest motiv, este bine ca odihna să fie una de calitate.

 

Unul dintre lucrurile care au capacitatea de a ne ușura viețile este spuma cu memorie. O puteți introduce în viața voastră sub forma unei saltele, a pernelor sau a accesoriilor ortopedice, pe care le puteți folosi inclusiv în călătorii. De exemplu, am o prietenă care, atunci când pleacă în concediu cu mașina, împachetează inclusiv toppere rulate. Sunt foarte bune de folosit și acasă. Produsele din spumă cu memorie atenuează disconfortul persoanelor cu mobilitate scăzută și cresc confortul somnului în casele de la țară, unde, din motive diverse, paturile nu sunt atât de confortabile. Pe timp de vară, puteți folosi topperele și pentru ieșirile cu cortul. Pur și simplu, merită încercate.

Ați întâlnit deja spuma cu memorie? O veți recunoaște ușor. Atunci când apăsați palma pe suprafața acesteia, durează puțin până când revine la forma ei inițială. Acest material își modifică rigiditatea în funcție de presiunea și căldura corpului uman. Spuma moale visco-elastică are o serie de beneficii, însă trebuie să aveți puțina răbdare și să vă împrieteniți treptat cu ea. Primul contact cu salteaua nu vă va impresiona într-un mod special, însă, imediat ce se încălzește, suprafața va începe să se înmoaie și să se adapteze curbelor corpului.

Spuma cu memorie este un material sintetic, însă produsele marca Bamboo Confort sunt prevăzute cu huse detașabile din textile cu fibre naturale de bambus. Fibrele conțin un element care previne apariția bacteriilor și respinge acarienii (care, chiar dacă sunt peste tot, nu trebuie să se afle și sub capul Dvs). Husele asigură atât un contact plăcut pentru corp, cât și o întreținere ușoară și sentimentul de curățenie.

 Topper Bamboo Comfort – Dacă nu doriți să renunțați la salteaua pe care o aveți acum, vă puteți comanda un topper pentru îmbunătățirea calității somnului. Acesta are miezul din spumă visco-elastică, cu o durată lungă de viață și vă ajută prin îmbunătățirea calității somnului atât acasă, cât și oriunde ați merge. Este ușor de transportat - tot ce trebuie să faceți este să-l rulați. Topperul este prevăzut cu husă detașabilă cu fermoar pe 3 laturi, pentru o manipulare ușoară, iar husa este lavabilă în mașina de spălat, la maxim 40 °C.

2  Perna pentru susținerea capului Bamboo Comfort – este ideală pentru confortul în pat în momentele pe care le petreceți treji sau pentru persoanele care preferă să doarmă într-o poziție înălțată. Forma înclinată a pernei menține jumătatea superioară a corpului într-o poziție ridicată și contribuie la o mai bună respirație atunci când sunteți răciți, detensionând mușchii contractați din zona cervicală și limitând sforăitul. În timpul șezutului în pat, creează un sprijin perfect pentru spate. Bucurați-vă de momentele petrecute citind sau privind la televizor chiar din pat, într-o poziție comodă.

 Pernuță înălțată Bamboo Comfort – Perna va fi apreciată de fiecare persoană care se ridică greu de pe fotoliile joase. Perna moale vă sprijină de asemenea picioarele ridicate, iar copiii o pot folosi pentru a sta pe pardoseală sau pe covor. În mod sigur, va prinde bine în orice casă. Husa detașabilă este lavabilă, așa că murdărirea va fi remediată imediat. La livrare, perna este ambalată într-un sac fără aer, așa că, după despachetare, perna trebuie lăsată minim 2 ore pe o suprafață dreaptă să tragă aer. Apoi vă veți putea folosi de ea după bunul plac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *