Ursuleț din prosoape + video

Pernă în dar
31.5.2019
Salată caldă cu orez, mazăre și ciuperci
4.6.2019

O idee bună de cadou universal este mereu binevenită. Cel mai bine este să dăruiți lucruri care se uzează într-o perioadă relativ scurtă de timp. Veți nimeri bine de fiecare dată!

 

De exemplu, aceste prosoape. Fiecăruia îi pică bine câte unul nou, pe ici, pe colo – uneori, motivul schimbării lor poate fi potrivirea textilelor cu un nou decor. Prosoapele nu se încadrează în categoria cadourilor de pus la păstrare. Dacă alegeți unele de bună calitate și le mai și potriviți la culorile interiorului, cadoul va fi primit cu bucurie în mod sigur. Fiecăruia îi place câte o schimbare din când în când și este plăcut să avem lucruri noi și frumoase.

Dacă oferiți prosoapele într-un mod mai glumeț, cu atât va fi cadoul mai apreciat. De exemplu, învățați să împăturiți un ursuleț din prosop. Cumpărați un set de prosoape și dintr-unul formați ursulețul. Ambalați-le pe toate laolaltă, adăugați săpunuri și produse cosmetice – și aveți un cadou deosebit! Îl puteți dărui prietenilor, viitorilor sau proaspeților părinți sau doar pentru a face o bucurie. În câteva momente veți învăța să împăturiți prosopul. Cum formați ursulețul, puteți vedea în video-ul următor…

 

AVEȚI NEVOIE DE:

Cred că este de la sine înțeles. Trebuie să scurtăm lungimea prosopului cu o treime din poziția inițială prin pliere. Din partea mai groasă a prosopului obținută astfel, vom forma picioarele ursulețului. Pentru formarea ursulețului pregătiți-vă 3 elastice subțiri, care să nu se vadă în frotir și apoi orice alte elemente pentru decor. Mărimea prosopului nu este atât de importantă. Este simplu: dintr-un prosop mic, va ieși un ursuleț mic. Am reușit să facem un ursuleț și dintr-un prosop mare cu bordură brodată, care întărește destul de mult materialul. Însă astfel ursul a primit și o cămășuță frumos brodată. Nu este nevoie să vă complicați mult cu decorarea ursulețului. Eventual legați câte o fundiță în jurul fiecărei urechi sau puneți-i o bavețică cu un mesaj drăguț în jurul gâtului - sau pur și simplu evidențiați boticul și ochișorii.

Puteți căptuși cutia cadou cu un șervet cu danteluță și să decorați capacul. Adăugați câteva elemente cadou mici și gata! Bucurați-vă de vizită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *