Tipuri noi de prosoape

Turtițe de zuchinni
13.9.2019
Pâine cu banane
22.9.2019

Ne cumpărăm prosoape noi de mâini şi de corp atunci avem nevoie, ceea ce nu se întâmplă atât de des într-o gospodărie, pentru că rezistă mult în timp. Mult mai des le cumpărăm însă pentru a face cadouri frumoase. 

 

Este bine să ştim să ne orientăm între calităţile oferite de diversele tipuri de materiale inovative. În băi, acolo unde ne ocupăm de igienă, ne orientăm înainte de toate după scop. Dar aspectul estetic nu este mai puţin important. Oferta actuală de plăci atractive de faianţă, lavoare elegante, căzi, calorifere şi alte accesorii necesare ne îndeamnă să alegem atent culorile şi detaliile, lucru care se aplică şi textilelor casnice.

Textilele pe care le puteţi alege pentru baie ajută la transformarea unui spaţiu gol într-unul plin de confort, care vă denotă stilul. Există o gamă largă de prosoape pe care le puteţi comanda pentru a umple cuierele sau spaţiile destinate păstrării produselor cosmetice şi a prosoapelor de rezervă. Faceţi rost de sisteme de poliţe ușor accesibile, coşuri încăpătoare textile sau din nuiele şi creaţi-vă propria oază de linişte. Baia va deveni un spaţiu comod, unde puteţi citi o carte sau asculta muzică în timp ce vă relaxaţi în cadă.

Şi când veţi căuta un cadou cu notă personală, aduceţi-vă aminte de seturile elegante de prosoape de mâini şi corp. În e-shopul nostru găsiţi seturi complete legate cu panglici de satin, care pot fi o soluţie rapidă atunci când vă gândiţi ce să oferiţi la o ocazie în familie.

 

Culorile din oferta de seturi sau prosoape la bucată MARINA se schimbă mereu după trenduri. În prezent, găsiţi pe e-shop (click pe imagine) cel puţin 10 variante de culori uni. Un set conţine 2 prosoape de corp de dimensiunile 70 x 140 cm şi 4 prosoape de mâini de dimensiuni 50 x 100 cm. Setul este fabricat din bumbac 100%, plăcut la atingere, care absoarbe bine umezeala datorită gramajului de 525g/m2. Chiar dacă, de obicei, producătorii recomandă spălarea prosoapelor la temperaturi maj joase, acest material suportă spălarea până la 60 °C: SET MARINA, nuanţă lila, 6 buc, 199.99 Lei.
Prosoapele cu fibre de bambus nu prea prind rădăcini în e-shopul nostru. Este cunoscut că fibra naturală de bambus absoarbe apa de 3 ori mai bine decât bumbacul, făcând faţă în acelaşi timp cu succes înmulţirii bacteriilor din prosopul folosit. Veţi aprecia aceste caracteristici înainte de toate în baie, unde circulă mai puţin aer şi unde există pericolul ca prosopul ud să prindă un miros neplăcut. Prosopul de bambus va rămâne moale şi plăcut şi după multe spălări. În acest caz, nu folosiţi însă balsam de rufe, care scade puterea de absorbţie a fibrelor. Prosoapele cu compoziţie de fibră de bambus 70 % plus 30 % bumbac se spală la 40 °C: SET 2 buc PROSOAPE BAMBUS CU BORDURĂ AURIE, 63.99 Lei.
Acest set elegant de prosoape este cadoul ideal pentru cupluri. Conţine 2 prosoape de corp şi 2 prosoape de mâini cu broderii care ies frumos în evidenţă. Acestea vor completa frumos băile cu alte accesorii decorative. Culorile pastelate ale seturilor – roz somon, bej, violet şi albastru deschis – au motive diferite. Sunt fabricate din bumbac 100%, cu gramajul de 450 g/m2: SETUL de 4 buc conţine 2 prosoape de corp de dimensiuni 70 x 140 cm şi 2 prosoape de mâini de dimensiuni 50 x 90 cm, 199.99 Lei.
Am mai scris în această vară despre prosoapele PESHTEMAL (click imagine). Le-am testat pe teren şi le-am folosit în gospodărie, în grădină şi lângă apă. Culorile şi tipurile de pe e-shop au mai scăzut în număr, dar încă aveţi timp să vă găsiţi modelul favorit, poate chiar pentru un concediu de vară târzie la mare. Prosoapele se evidenţiază prin capacitatea perfectă de absorbţie, sunt subţiri şi uşoare, aşa că le împachetaţi uşor în bagaje şi datorită dimensiunilor lor mari vă puteţi înveli complet în ele. Calităţile sale îl recomandă şi pentru sport sau saună. Prosoapele se spală la 40 °C fără adaos de balsam de rufe, se calcă la temperatură medie şi nu se recomandă uscarea în uscător, pentru a nu deteriora ciucurii de efect: PROSOP PESHTEMAL DAFF, 80 x 170 cm, 89.99 Lei.

1 Comments

  1. Serb Maria spune:

    sunt frumoase perdelele dar pentru cele inguste (geamuri 90 /160 ) nu sunt imi plac mult dar ramin cu privitul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *