Prosoape noi pe toate gusturile

Dulceață de prune din caietul bunicii
3.9.2020
Sandvișuri rapide de vară târzie
10.9.2020

Prosoapele de mâini și de baie fac parte din categoria obiectelor care nu pot lipsi din baie. De dimineață au rolul de a ne trezi la viață, iar seara ne pregătesc de somn.

 

De dimineață, primii pași ne duc spre baie și, chiar dacă de multe ori nu percepem acest lucru, ne trezim cu adevărat sub influența picăturilor de apă, după care căutăm un prosop moale. Cu cât va fi trezirea mai ușoară, cu atât mai mulțumiți vă veți așeza la masă pentru a lua micul dejun. Prosoapele sunt dintre cele mai utilizate textile din casa noastră. Le folosim mereu, dar spălările dese își lasă amprenta asupra lor. Pentru a vă bucura de ele pentru mult timp, acordați-le grija necesară.

Sigur ați observat că pe piață apar tot mai mulți detergenți și geluri pentru o spălare mai ecologică. Pentru prosoape, care de obicei abundă în culori, sunt potriviți detergenții pentru rufe colorate. Este important ca detergentul folosit să nu conțină înălbitori și să nu adăugați balsam la spălare. Dacă folosiți un detergent gel bio, care conține și agenți care înmoaie în mod natural, rezultatul va fi unul satisfăcător de fiecare dată.

Detergent 1
Dacă doriți să încercați un detergent producție proprie pentru spălarea prosoapelor, puteți găsi rețetele de bază în acest articol (click pe imaginea de mai sus).

BORDURI DECORATIVE DISCRETE

Rucniky 3
Decorul cu borduri dă un stil clasic prosoapelor, fără a le face să arate încărcate. În acest caz, efectul prosoapelor este completat de culoarea în stil marinăresc, însă puteți găsi acest set de prosoape pe e-shopul nostru și în alte culori la modă, cum ar fi culoarea pudrei, culoarea alunei sau gri. Setul din patru prosoape DAVOS este destinat cuplurilor, prosoapele având detalii care le diferențiază. Toate sunt produse din 100% bumbac fin de calitate superioară cu ochiuri închise, care este plăcut la atingere și, datorită gramajului crescut, absoarbe foarte bine. Se spală în mașina de spălat, la temperatura de 40 °C, fără a folosi balsam, care scade capacitatea de absorbție.

SETURI DE PROSOAPE CADOU

Rucniky 4
Setul de șase piese pentru familii CREA are ambalajul ideal pentru a fi făcut cadou. Acesta conține perechi de prosoape în două mărimi diferite. Prosoapele sunt din bumbac 100% cu gramaj mare, având borduri decorative late cu flori mărunte. Vă puteți alege preferata dintr-o paletă de 5 nuanțe tari atractive.

NUANȚELE PREFERATE PENTRU SUPRAFEȚE INDUSTRIALE

Marina
Setul de 10 prosoape MARINA din frotir de bumbac poate fi spălat la temperaturi până la 60 °C. Înainte de prima utilizare, spălați prosoapele din frotir separat în mașina de spălat de două ori, pentru ca impuritățile din producție să fie îndepărtate și pentru ca ochiurile să se întindă bine. Frotirul suportă temperaturi mai mari și uscarea în uscătorul de rufe. Evitați uscarea prosoapelor pe calorifer sau în soare direct. Tonurile de gri sunt printre favoritele din baie ale perioadei actuale. Acestea evocă nuanțele pietrelor, ale betonului, precum și culoarea metalelor neprelucrate. Dacă preferați alte culori, setul este disponibil în alte 10 nuanțe, de la culori deschise ca verdele kiwi până la gri antracit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *