Sandvișuri rapide de vară târzie

Prosoape noi pe toate gusturile
9.9.2020
Cafeaua și ceaiul – startul unei noi zile
18.9.2020

Un sandwich maker ocupă foarte puțin loc în bucătărie. Dacă îl aveți la îndemână, veți putea pregăti repede micul dejun, cina sau gustarea copiilor pentru școală.

 

Această cutiuță practică de copt și-a făcut loc în bucătăriile noastre de mulți ani, iar producătorii îi îmbunătățesc neîncetat suprafața de contact, înlesnindu-i întreținerea și îmbunătățindu-le designul. Ceea ce doresc să accentuez este că, dacă încă nu folosiți acest aparat, vă puteți achiziționa unul cu încredere, deoarece este extrem de folositor și îi veți găsi o mulțime de utilizări.

 

Puteți lua sandwich maker-ul oriunde doriți să vă preparați rapid o mâncare caldă, de exemplu la camping, la cabană sau în grădina prietenilor, unde veți contribui astfel cu succes la meniul preparat împreună cu aceștia. Este extrem de simplu să creați o mâncare gustoasă din pâine toast și ingredientele pe care le aveți în casă. Acasă vă puteți încălzi în sandwich maker chiflele pentru micul dejun sau puteți pregăti copiilor gustări de pâine cu brânză dulce aromată cu stafide. Este suficient să ungeți pâinea cu unt de arahide și să presărați nucă măcinată peste brânza dulce. Obțineți imediat o gustare ideală pentru școală, deoarece aceste sandvișuri sunt extrem de gustoase și reci.

 

Marele avantaj al sandvișurilor este pregătirea lor rapidă și mulțimea nesfârșită de variante și gusturi. Combinația clasică șuncă – brânză poate fi completată sau înlocuită cu diverse legume, ouă și proteine, dar, dacă aveți timp, puteți pregăti un amestec cu carne tocată sau o umplutură călită în avans din ciuperci proaspete, costiță, usturoi și ardei iuți. Sezonul ciupercilor tocmai începe, amintindu-ne că vara este pe sfârșite. Profitați astfel de fiecare weekend cu vreme bună pentru a ieși în natură și a vă bucura de un picnic cu familia. Eventual chiar la sfârșitul acestei săptămâni, înainte de începerea școlii, pentru a vă bucura de ultimele zile de vacanță...

Sandvis 2

SANDVIȘURI TOAST CU PESTO ROȘU ȘI CHAMPIGNONS

Pregătire: coacerea unei porții de șandvișuri durează cca 4 minute

Aici nu voi da cantitățile ingredientelor, deoarece Dvs hotărâți câte sandvișuri doriți să faceți.  Pregătiți-vă următoarele:

 

·        pâine toast albă sau integrală

·        unt aromat cu ierburi

·        pesto rosso – din roșii uscate, migdale și ierburi aromatice

·        felii de brânză maturată Maasdamer sau alt tip care vă place

·        felii subțiri de șuncă în stil Prosciutto

·        ciuperci brune champignons, tăiate în felii subțiri

·        o legătură de pătrunjel, măsline verzi și ardei roșu pentru decor

·        ulei pentru uns

 

1. Încălziți sandwich maker-ul, turnați puțin ulei într-o cană și folosiți-l pentru a unge ambele plite. Repetați acest proces la nevoie între coacerile individuale.

2. Aranjați feliile de pâine unele lângă altele, ungeți o jumătate dintre ele cu unt aromat cu ierburi și restul cu pesto roșu. Peste feliile cu pesto puneți felii de brânză, șuncă și ciuperci. Puneți peste ele feliile unse cu unt cu partea unsă spre interior.

3. Puneți sandvișurile astfel obținute în sandwich maker, presați-le și închideți aparatul. Urmăriți semnalul aparatului și coaceți fiecare porție până când capătă o culoare aurie.

Tăiați sandvișurile fierbinți în triunghiuri, aranjați-le unele peste altele într-un turnuleț și completați aranjamentul cu ierburi aromatice, măsline, ardei, castraveți proaspeți, etc.

Cu cât sunt mai interesante gusturile pe care le combinați, cu atât rezultatul este mai bun. Sandwich maker-ul cu plite neîmpărțite în triunghiuri permite coacerea sandvișurilor cu mai multă umplutură, ceea ce îmi convine de minune. Aflați la prima porție de sandvișuri cât de mult le puteți umple. Când capacul merge închis mai greu, la următoarea porție umpleți sandvișurile mai puțin. Puteți coace sandvișurile și fără să adăugați ulei, dar puțin ulei de calitate va da o culoare aurie sandvișurilor.

Obișnuiesc să tai în triunghiuri sandvișurile obținute, pentru ca umplutura din interior să se vadă mai frumos. În orice caz, vă recomand să puneți ciuperci și pesto din belșug. Sosul pesto roșu din roșii uscate cu gust dulceag și ierburi aromatice poate fi înlocuit cu pesto cu măsline. Și acesta conține roșii italienești, iar rezultatul va fi unul delicios!

Și încă ceva – atunci când puneți unele peste altele triunghiurile, nu se vor răci la fel de repede. Au cel mai bun gust savurate sub cerul liber. Luați-vă sandwich maker-ul afară și pregătiți mâncarea în mijlocul distracției!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *