Vara este în toi și ne oferă o mulțime de fructe în grădină. Coaceți o prăjitură bună, chiar dacă va trebui să vă luați șorțul peste costumul de baie!
Diminețile de august vin cu o răcoare binevenită și ne anunță că este timpul să ne pregătim pentru toamnă. Și cum altfel să o facem decât cu o prăjitură cu fructe în care am adăugat niște budincă și niște mere, așa că nu trebuie să o considerați neapărat un păcat dulce.
Dacă aveți norocul să puteți lăsa prăjitura la răcit în propria bucătărie de vară, atenție la viespii. În această perioadă sunt multe, mai ales la țară. Pentru coacerea prăjiturii am folosit o formă cu fundul detașabil, pe care puteți scoate afară conținutul în întregime. Este practic, deoarece puteți tăia prăjitura direct pe acesta după ce s-a răcit.
De asemenea, partenerii de nedespărțit ai gătitului de zi cu zi sunt șorțurile și mănușile de bucătărie. Cu siguranță că nu voi convinge pe nimeni să-și cumpere un șorț dacă nu este fan al acestora. Dar eu le apăr cu înfrigurare mai ales pentru că, dacă s-a nimerit să gătesc în haine mai bune, de fiecare dată și-au dovedit utilitatea, protejându-le. Știu din experiență că șorțurile au revenit la modă și de când emisiunile de gătit au luat o amploare tot mai mare la TV.
Avem și noi modele frumoase, din care vă puteți alege direct în e-shopul nostru și în galeria de sub articol.
Pregătire: 60 de minute * Cantitate: o prăjitură de dimensiunile 36 × 24 cm
Aluat
Primul strat
Al doilea strat
Păstrați-o la frigider și serviți prăjitura rece, tăiată în pătrate. Puteți completa decorul cu frunzulițe de roiniță sau cu fragi proaspă culeși.
Bucătăria face casă bună cu textilele frumoase; acestea sunt necesare, fără ele nu ne putem descurca. Luați în serios alegerea prosoapelor de bucătărie, a șervetelor, mănușilor de protecție și a șorțurilor cu diferite modele. Bucătăriei dumneavoastră îi va sta foarte bine!