Perdeaua Perla, pentru locuința dvs de vară

Tort sărat cu dovlecei
17.8.2023
Podea rece în bucătărie? Există multe soluții prietenoase cu bugetul!
7.9.2023

Să permitem pătrunderea soarelui sau să ne adăpostim de el? Această întrebare vă va ajuta să vă hotărâți în privința perdelelor. Inclusiv perioada verii arată altfel în fiecare locuință!

O locuință umbrită de apropierea altor case și situată pe străzi aglomerate ne va determina întotdeauna să ne ascundem intimitatea după perdele. Pe de altă parte, ferestrele care dau spre verdeață și cu vedere la curți sau grădini pot fi lăsate neumbrite. La urma urmei, nu chiar atât de multe zile din an sunt cu adevărat caniculare. Cu toate acestea, în multe case, perdelele fac parte din sentimentul de confort, întrucât aduc cu ele un farmec propriu.

Țesăturile pentru ferestre pot avea un caracter și un aspect diferit în funcție de camerele în care sunt folosite, care depinde în mare parte de mobilier și de stilul ales. Aspectul care atrage atenția la prima vedere este potrivirea culorilor. Deși fereastra domină spațiul, aceasta face parte dintr-un întreg, în care toate elementele sunt interconectate. Draperiile reprezintă cel mai apropiat element de perdele, iar dintre tipurile posibile ale acestora, materialul BLACKOUT devine din ce în ce mai popular, fiind țesut din 3 straturi, care permit pătrunderea a doar 30% din cantitatea luminii și, în același timp, amortizează zgomotul.

Din oferta noastră de perdele, cele mai iubite sunt perdelele finisate, care nu vă mai dau nimic de lucru în plus. Atâta timp cât acestea corespund cu dimensiunile ferestrelor, eventual și ușii de la balcon, atunci nu mai este nevoie decât să vă alegeți modelul preferat. Perdelele au și marginile întărite, adaptate pentru fixare și nu mai trebuie modificate. Dacă doriți să citiți mai multe sfaturi despre aceste perdele și modul de utilizare al acestora, le găsiți în articolul nostru, Perdele care trebuie doar agățate. Iar apoi puteți intra pe pagina dedicată din magazinul nostru, unde găsiți mereu modele noi și iubite, care să vă facă zilele de vară mai frumoase!

DETALIILE DELICATE PERMIT PĂTRUNDEREA LUMINII

Zaclona 2

Perdelele cu model delicat au întotdeauna un efect visător la fereastră. De parcă ar fi acolo, dar nu sunt acolo de fapt, nu fac decât să completeze tabloul stării de bine. Este extrem de plăcut ca, pe timp de vară, să agățați la fereastră niște perdele fine, pe care să le înlocuiți în sezonul rece cu unele cu model mai bogat. Dacă permiteți perdelelor să se deplaseze pe garnișă cu inele metalice sau din lemn, le puteți manipula ușor și mișca după voie. Bineînțeles, ținând cont și de nevoia de intimitate! 

PERDEA FINISATĂ PERLA, 350 × 160 cm, și în variantă pentru fereastra și ușa de la balcon

Perdelele finisate se întrețin ușor, nu trebuie călcate aproape deloc, iar pentru spălare este suficient un program pentru rufe delicate, la 30 °C. Materialul nu se îngălbenește, dar pentru întreținere se recomandă să folosiți detergentul fără fosfați QALT, cu efect de albire.

ALEGEȚI-VĂ COMBINAȚIA POTRIVITĂ DE ACCESORII – ÎN CULORI CALDE

Zaclony 3

Este adevărat că perdelele nu reprezintă primul sau cel mai important element pe care îl achiziționăm pentru o cameră nouă. De obicei, ne ocupăm în primul rând de podea și zugrăvirea pereților, apoi de achiziția mobilierului din lemn și a celui tapițat, a covoarelor, etc. Alegerea perdelelor se face apoi în completarea stilului ales pentru acea cameră. Și, în timp mobilierul camerei rămâne neschimbat timp de mulți ani, textilele casnice se încadrează în categoria elementelor care pot fi schimbate sau reîmprospătate din când în când. Schimbarea este întotdeauna plăcută și o fereastră luminoasă cu perdele noi sau poate chiar și niște draperii noi va aduce cu sine o schimbare mare în bine. Împreună cu aceasta, vă puteți răsfăța cu o față de pernuță nouă, să adăugați o vază interesantă în ambient sau chiar un obiect artistic.

Paleta de culori văratice poate fi adaptată în tonuri calde, așa cum rezonează ele cu sezonul cald. Alegeți ceva din e-shopul nostru:

  • Perdea PERLA, 350 × 160 cm / și în variantă pentru ușa de la balcon
  • Cordon magnetic pentru draperii TORONTO, diferite culori
  • Inele din lemn pentru perdele cu cârlige în diferite culori: fag / stejar / arin / mahon
  • Pernuță decorativă CURIOSITY, cu umplutură
  • Set căni din porțelan LOVE, în ambalaj cadou

ALTĂ VARIANTĂ – ÎN TONURI MAI RECI

Zaclony 4

Culorile mai estompate nu vor face o notă atât de discordantă ca și culorile calde sau cele puternice. Cu acestea ne obișnuim mai repede și le păstrăm în apropierea noastră pentru mai mult timp. Dacă aveți nevoie de mai multă liniște și odihnă, alegeți-le pe acestea. Fiecare culoare pe care o îndrăgiți își are propriile tonuri atenuate, create prin amestecuri atente a unor nuanțe învecinate. Dacă iubiți verdele, este suficient dacă luminozitatea acestuia este estompată de puțin albastru. Dacă vă place galbenul, dar vi se pare prea tare pentru o cameră, alegeți o nuanță mai rece de ocru. Adăugați-o la gri, nuanța care poate răcori și vara.

Perdelele albe și draperiile colorate se diferențiază perfect de gri:

  • Perdea PERLA, 350 × 160 cm / și în variantă pentru ușa de la balcon
  • Draperie BLACKOUT NOTTE turcoaz, 135 × 180 cm, 1 buc sau set de 2 buc
  • Față de pernuță 40 × 40 cm
  • Cordon magnetic pentru draperii BRAMPTON, diferite culori
  • Pernă de pluș URSULEȚ,  30 / 50 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *