Cum să îndepărtăm petele de pe canapea

Smoothie de primăvară
24.4.2019
Prăjitură cu căpşuni fără făină
29.4.2019

Dacă aveți destul timp, încercați să curățați pata

Petele mici de cafea sau mâncare pot fi curățate ușor cu o cârpă mică umedă și bicarbonat de sodiu, sare de bucătărie sau suc de lămâie, care are proprietăți dezinfectante. Puteți încerca să scoateți petele cu o cârpă înmuiată în amestec de apă și oțet în proporție de 1:1. Petele mai rezistente pot fi îndepărtate eficient cu puțin detergent praf sau gel, dizolvat în apă.

Cum să îndepărtăm petele cele mai frecvente de:

 

CAFEA

1

Reacționați imediat după vărsarea acesteia. Presărați sare pe pata proaspătă, frecați ușor și lăsați-o să acționeze. Apoi ștergeți locul cu un burete.


GUMĂ DE MESTECAT

2

Este suficient să frecați guma cu o bucată de gheață. Aceasta se va întări sub acțiunea răcelii și se va strânge, așa că o veți putea dezlipi foarte ușor.


SÂNGE

3

Nu folosiți apă caldă, ștergeți cu apă rece și apoi încercați să scoateți pata cu apă caldă și săpun. Pentru petele mai vechi, cel mai bine funcționează o soluție din 100 ml apă în care amestecați o linguriță de suc de lămâie, cu care curățați pata dinspre exterior spre interior.


PIX

4

Se îndepărtează cel mai bine cu un amestec de alcool cu benzină, pe care o puteți cumpăra de exemplu la farmacie. În mod ideal, testați amestecul înainte pe un loc mai puțin vizibil de pe husa canapelei.


BERE

5

Pata se va spăla cu apă călduță, în care ați dizolvat puțin detergent.

Nu știți ce să faceți cu canapeaua dvs. cu tapițerie murdară sau ruptă? Pur și simplu o transformați cu ajutorul huselor elastice! Husele elastice deDoma se comportă ca o a doua tapițerie, transformând canapeaua veche într-una nouă. Husa acoperă petele, găurile și celelalte defecte ale canapelei inițiale, care rămâne ascunsă sub aceasta. Îmbrăcarea husei este la fel de ușoară ca și îmbrăcarea unui tricou. Aveți nevoie de doar 5 minute pentru o transformare completă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *