Confort în pat pentru noapte și zi

Fluturaș din șervețel și cremă Kinder Bueno
14.6.2021
Rulada de curcan cu spanac si cartofi copti
24.6.2021

Pernele cu plan înclinat sau cele de susținere ne oferă momente de relaxare și confort. Și dacă se adaptează liniei corpului, atunci cu atât mai bine.

Pernele ergonomice și cele anatomice oferă susținere mușchilor tensionați ai spatelui, picioarelor, umerilor sau ai cefei. Apelăm la ajutorul lor nu doar în momentele de odihnă, ci și atunci când avem nevoie de ele cu adevărat - în perioadele de recuperare, la ieșirea din spital sau după diferite accidentări. Odată cu trecerea anilor, situațiile acestea pot apărea la noi sau la cei apropiați, așadar aceste accesorii pot deveni și cadouri binevenite.

Dacă vă interesează tema somnului sănătos, axați-vă exact pe problema care se cere rezolvată. Există perne pentru dormitul pe spate, pe o parte, pe burtă, perne clin de susținere pentru spate și picioare, între genunchi ș.a. Dacă discutăm despre pernele anatomice, atunci trebuie să luați în considerare că acestea au formele concepute astfel încât să copieze forma corpului și să-l oblige să stea în poziția corectă.l. Perna ortopedică ar trebui să prevină problemele unei anumite părți a corpului și să amelioreze, de exemplu, inflamațiile. Este vorba despre accesorii care pot contribui semnificativ la ameliorarea problemelor fizice și la creșterea calității somnului, dar atât timp cât problemele continuă, consultați un medic pentru a afla dacă nu cumva este vorba despre o problemă ascunsă.

Printre cele mai plăcute activități din dormitor se numără lenevitul în pat. Pentru acesta este potrivită și perna cu clin de susținere, care vă prinde bine atât la somn, dacă vă place să dormiți cu capul mai sus, cât și în timpul zilei, când, prin întoarcerea ei în poziție verticală, vă creați un suport comod pentru susținerea spatelui. Puteți să citiți, să urmăriți emisiunea preferată la televizor sau să stați de vorbă cu soțul sau soția.

Lenjeriile moi și confortabile, cearceafurile cu atingerea lor catifelată și pernele cu pilote calitative sunt importante pentru crearea confortului în pat. Toate acestea vor contribui la un sentiment plăcut de relaxare și la un somn odihnitor în așteptarea unei noi zile.

PERNA DE SUSȚINERE ÎN POZIȚIA PENTRU ODIHNĂ

Perne 2
Perna clin tare, dar plăcută și prietenoasă la atingere, are lățimea de 80 cm și înălțimea de 38 de cm. Acestea sunt dimensiunile perfecte pentru susținerea spatelui în timpul șederii pe pat. Adăugați o pernă moale și nici nu veți mai dori să vă dați jos din pat!

PERNA DE SUSȚINERE ÎN POZIȚIA PENTRU SOMN

Perne 3
Perna se susținere în clin este soluția ideală pentru persoanele care preferă să doarmă într-o poziție înălțată. Aceasta susține partea superioară a corpului într-o poziție ridicată, permițând o respirație mai ușoară, ceea ce ajută mai ales în timpul răcelilor și gripelor. În anumite cazuri, poziția ridicată a capului contribuie la ameliorarea sforăitului. Clinul rezolvă și problema ridicării din pat și înlocuiește cu succes suportul reglabil pentru spate. Husa din poliester a pernei este detașabilă și poate fi spălată la temperaturi până la 60 °C.

LENJERII DE PAT DIN MICROFIBRĂ

Perne 4
Textilele din microfibră se evidențiază prin textura extrem de fină și întreținerea ușoară, pentru că nu au nevoie să fie călcate. Spre deosebire de bumbac, microfibra absoarbe mai multă umezeală pe care o elimină apoi foarte repede, așa că pielea va rămâne uscată în timpul somnului. Mulțumită caracteristicilor sale, microfibra a devenit un material căutat și pentru confecționarea lenjeriilor de pat. Acestea sunt potrivite pentru persoanele cu alergii, deoarece nu rețin acarieni și bacterii, nu se scămoșează și, datorită rezistenței fibrelor, au o durată lungă de viață. Lenjeria LAURA în culori de primăvară este disponibilă și în set avantajos pentru 2 paturi.

CEARCEAFURI DIN FROTIR DE CALITATE

Perne 5
Cearceafurile din frotir cu elastic se bucură de o popularitate foarte mare. Permit o bună ventilație, sunt plăcute la atingere și, în combinație cu fibrele din poliester, sunt extrem de elastice. Fiind disponibile în multe culori, va fi ușor să o alegeți pe cea care se asortează cel mai bine la lenjeria de pat preferată. În oferta noastră veți găsi și cearceafuri cu strat impermeabil, care împiedică pătrunderea lichidelor în saltea. Confortul în pat nu se limitează la momentele de odihnă, ci și la cele de joacă împreună cu copiii și la diminețile prelungite, cu micul dejun servit la pat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *