Canapea nouă de Paște? Datorită huselor și cuverturilor, se rezolvă rapid!

Prăjitură pragheză cu cremă și lichior de ouă
6.3.2023
Prăjiturele minunate cu lichior de ouă
19.3.2023

Paștele se apropie rapid și poate că și pe dumneavoastră vă preocupă gândul de a face câteva modificări prin casă. 

Treptat, pregătiți casa pentru sezonul de primăvară, vă ocupați de curățenie și de lista de cumpărături pentru meniul de Paște.

Și poate că vă regăsiți în situația mea, pentru că aveți copii mici, nepoți sau animale de companie care se învârt mereu prin jurul canapelei sau al fotoliilor din camera de zi și ceea ce era încă acceptabil anul trecut, nu mai este la fel și anul acesta. Numărul petelor de ciocolată, al urmelor de pix sau carioci a crescut, iar brațele au un aspect uzat... Cu siguranță cunoașteți situația! Doar că... ce să facem în acest caz? Alegerea unei canapele noi este o variantă scumpă, care presupune timp, energie și bani - și cine să se mai ocupe acum și de mutatul mobilei când oricum este destulă treabă de făcut până la Paște?

Avem pentru dumneavoastră o soluție simplă și rapidă, care poate fi dusă la capăt chiar înainte de finalul săptămânii: huse elastice sau cuverturi care nu alunecă, datorită cărora canapeaua dumneavoastră va arăta cu adevărat ca nouă (și recunoașteți că o canapea nouă merită să fie completată cu o pernuță decorativă nouă sau o păturică moale cu blăniță!).

Gauc 2

HUSELE ELASTICE...

...au o mulțime de avantaje: sunt disponibile în multe dimensiuni, începând de la cele pentru fotolii cu sau fără brațe, până la cele pentru colțare mari, pentru scaune, taburete și pernuțe decorative. Se adaptează perfect fiecărei piese de mobilier – și dacă nu sunteți mulțumiți, vă dăm banii înapoi fără să clipim!

Frumuseți italienești

Italienii sunt cunoscuți în toată lumea pentru faptul că știu să producă lucruri frumoase în multe domenii: modă, cosmetice, mașini, mâncare și mobilă. Designul italienesc reprezintă garanția calității și acest lucru se aplică de asemenea huselor pentru canapele, fotolii și alte tipuri de mobilă de la producătorul italian GA.I.CO. Avem în ofertă mai multe colecții de la acest producător, iar mai jos vă prezentăm o mică mostră din fiecare model, cu mențiunea că fiecare dintre ele este disponibil într-o gamă largă de mărimi și nuanțe!

Calitate spaniolă

Și spaniolii temperamentali au o înclinație deosebită spre producția unor modele foarte frumoase de huse elastice. Tehnologia utilizată de aceștia este diferă puțin de cea italienească, așa că, dacă veți constata că există aspecte care nu vă convin la un producător, se merită să-l testați și pe cel de-al doilea. În cazul huselor spaniole, este vorba despre marca Nueva Textura. Și aceasta oferă câteva modele interesante, dintre care unele sunt disponibile în mai multe variante de culori, unele sunt extrem de elastice, iar altele se întind într-o măsură mai redusă, acestea din urmă fiind cunoscute drept huse monoelastice.

Gauc 12
PEPITO
Gauc 13
ZUMA
Valecek

CILINDRU DIN SPUMĂ PENTRU FIXARE

Atunci când veți comanda husele, nu uitați să includeți în comandă și câteva role de fixare. În special dacă aveți o canapea cu model segmentat, veți aprecia posibilitatea de fixare a husei în punctele cheie.

Pentru completarea atmosferei

Dacă v-ați ocupat deja de îmbrăcarea canapelei în haină nouă, poate că i-ar mai prinde bine câteva elemente care să vină în completarea acesteia... Cum ar fi niște pernuțe decorative sau o păturică moale!

Pernuta 1
Față pernuță MAROKO
55769_img_3559_eshop_z2
Flori vesele
Pernuta 3
Imprimeu exotic
55622-(3)_eshop_z2
Pătură călduroasă

CURIOSITY

55718_deka-beranek-150×200-pictures-kary-cernosede_eshop_z1
Model geometric
55206_bernkov-deka-keyra_eshop_z1
Nuanțe fermecătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *