Canapea în îmbrăcăminte monocoloră

Mașină de tăiței + video
25.10.2018
Colăcei extra moi cu maioneză de casă
3.11.2018

Când vă achiziţionaţi o canapea într-o singură culoare, probabil nu vă gândiţi la acest dezavantaj – chiar dacă aveţi o husă de culoare închisă, pe o suprafaţă monocoloră, chiar şi cea mai mică pată iese uşor în evidenţă.

Chiar şi aşa, suntem atraşi de aceste modele, deoarece canapelele monocolore sunt uşor de potrivit în camere, combinându-se uşor cu celelalte textile din casă, care de obicei au diferite modele. Cu atât mai simplu este când aranjăm interiorul pentru prima dată – atunci avem ocazia să gândim fiecare detaliu, astfel încât totul să se potrivească. Dar când locuim în acel spaţiu de mulţi ani, atunci ne este mai greu să facem schimbări şi să potrivim în acelaşi timp o piesă nouă cu restul mobilierului.

Însă dacă totuşi canapeaua dvs mai este într-o stare bună şi are nevoie doar de un nou look, luaţi în considerare şi varianta de a încerca o husă elastică monocoloră. În acest moment vă permiteţi să încercaţi şi o nuanţă mai deschisă, pe care poate aţi evitat-o înainte din cauză că nu părea practică. Eventual, alegeţi fără griji o culoare mai tare care vă atrage. Această soluţie are şi alt avantaj incontestabil: oricând se murdăreşte, husa poate fi spălată uşor în maşina de spălat la 30 °C. Ţesătura elastică, prezentă în proporţie de 60 % şi fibrele naturale de bumbac formează un material uşor de întreţinut, chiar dacă este solicitat maxim de copii sau de animalele dvs de companie.

Dosul huselor este dintr-o reţea moale şi elastică, care face posibilă adaptarea acestora unei multitudini de tipuri de canapele.   

Reţeaua de aţe elastice creează pe partea inferioară o structură care se adaptează perfect formei canapelei. Materialul se întinde în toate cele 8 direcţii, marginea husei fiind finisată cu un tiv elastic mai tare, care trage surplusul de material, fixându-l în forma dorită. Husele sunt gândite în aşa fel, încât să înglobeze forma canapelei, adică să acopere şi partea din spate, astfel încât canapeaua să poată fi plasată oriunde. Pentru o fixare cât mai bună a husei pe canapea, vă recomandăm să folosiţi rolele de fixare, pe care le introduceţi în pliurile canapelei.

Husa acoperă canapeaua pe întreaga înălţime, deci până jos. În cele mai multe cazuri, veţi dori să protejaţi o canapea tapiţată integral, fără picioare. Nu vă lăsaţi înşelaţi de fotografii, am dorit doar să arătăm că şi acest tip de canapea poate fi înveşmântat. Surplusul de material este ascuns sub corpul canapelei, datorită tivului cu elastic mai tare al husei. În orice caz, rămâne valabilă regula că trebuie să alegeţi lăţimea şi înălţimea husei conform proporţiilor specificate, după ce aţi măsurat canapeaua în prealabil.

În oferta noastră veţi găsi huse potrivite pentru colţare, canapele cu două sau trei locuri, fotolii şi tabureţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *