Cadouri în funcție de zodie – Berbec

Perdele delicate cu bordură colorată
30.3.2022
Ouă dulci și colorate
14.4.2022
  1. 3. – 20. 4.

De fiecare dată când mă gândesc ce fel de cadou să fac cuiva drag cu ocazia zilei de naștere sau cu alte ocazii, îmi imaginez cum decurge o zi normală din viața acelei persoane dragi, ce îi place să facă în timpul liber. Dar se mai întâmplă să cumpăr și cadouri pentru persoane pe care nu le cunosc atât de bine. Atunci nu trebuie decât să aflu în ce zodie este născută persoana respectivă…

Nu mă pot lăuda că sunt o bună cunoscătoare de caractere. Dar am deprins câteva abilități. Mai jos, găsiți recomandările mele pentru Berbeci.


Berbecului îi plac începuturile. Iubește linia de start și abia așteaptă să pornească în cursă. Este obișnuit să fie cu un pas înaintea tuturor. În principiu, nu are nevoie să fie în față, dar vede acest lucru ca și cum ar fi un lucru dat; poate pentru că este primul semn din zodiac. Berbecul are o dorință puternică de a face față oricărei situații, dar, din când în când, îl lasă puterile. Apără cu îndârjire persoanele și lucrurile la care ține, chiar până la sacrificiul de sine și plătește din greu pentru aceasta. Cade și se ridică mereu. Ca să poată face față, pășește prin viață cu o naivitate uriașă și cu inima înainte. Îl veți recunoaște din depărtare. Este drept, are o mică tendință de a se grăbi și îi place să zâmbească. Berbecului îi place mai mult să dăruiască decât să primească, dar cadourile îi aduc bucurie. Sunt pe jumătate practici și pe jumătate originali.

  1. Berbecul este un semn de foc. Este temperamental și iubește culoarea roșie. Puteți să îi dăruiți fără frică o lenjerie pentru un dormitor decorat în roșu. Va fi încântat!
  2. Berbecii sunt de obicei persoane îndemânatice. Adoră instrumentele și lucrurile care îi ajută și îi scutesc de anumite treburi. De asemenea, sunt firi creative. Așa că, dăruiți-le de exemplu o mașină de cusut compactă. În scurt timp, vă vor delecta cu adevărate minuni vestimentare!
  3. Berbecilor le place să colecționeze diferite obiecte. Adună lucruri și, deseori, își manifestă nevoia de a-și extinde colecțiile de diferite feluri. Dacă le plac cănile, atunci sigur le au în număr mai mare decât în mod normal. Cumpărați-le încă o cană (eventual o cană cu inimă). O vor adora la fel de mult ca și pe cea cu care și-au început colecția.
  4. Nativii din zodia berbecului au un păr frumos. Sunt obișnuiți să atragă privirile și le place să se îngrijească de aspectul lor. Așadar, un set cadou de cosmetice cu ulei de argan le va fi pe plac.
  5. În plus, berbecii sunt persoane cochete. Chiar dacă nu respectă ultimele tendințe ale modei, acordă o mare atenție hainelor și accesoriilor pe care le poartă. Femeilor le plac bijuteriile, așa că nu greșiți cu o pereche nouă de cercei, o brățară sau cu un ceas de mână.
  6. Berbecii iubesc și florile. Le face plăcere să le primească, dar și să le îngrijească pe cele din grădină. Chiar dacă nu Ie va fi milă să culeagă o mulțime dintre ele ca să le folosească pentru a-și înfrumuseța locuința. Un singur lucru îi poate bucura și mai mult – ca plantele lor să le dăruiască și fructe delicioase. Faceți-le o surpriză cu niște răsaduri de căpșuni și un set de coșulețe speciale. Vor fi în al nouălea cer!
  7. În plus, le face plăcere să prepare conserve și să facă provizii pentru iarnă. Aceasta este o activitate care îi face foarte multă plăcere berbecului. Nu că ar fi atât de harnic, dar îi place să-și îmbunătățească abilitățile și să le dăruiască celor dragi din bunătățile preparate. Consideră că astfel este valorificată și toată munca depusă. Ca să poată prepara cât mai multe bunătăți, faceți-i un cadou practic și util, cum ar fi un set de oale.
  8. Pentru că berbecilor le face plăcere să colecționeze lucruri, o curățenie radicală le ia mult timp. Primăvara, berbecul are obiceiul să răscolească totul în jur. Cu siguranță va aprecia câteva coșuri sau cutii de depozitare, în care își poate ordona lucrurile preferate. Important este să facă loc pentru unele noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *