Cadouri în funcție de zodie – Balanță

Galete cu umplutură de brânză și recolta din grădină
28.9.2022
Decorațiuni naturale de toamnă – aranjament cu iarbă neagră
12.10.2022
  1. 9. – 23. 10.

De fiecare dată când mă gândesc ce fel de cadou să fac cuiva drag cu ocazia zilei de naștere sau cu alte ocazii, îmi imaginez cum decurge o zi normală din viața acelei persoane dragi și ce îi place să facă în timpul liber. Dar se mai întâmplă să cumpăr și cadouri pentru persoane pe care nu le cunosc atât de bine. Atunci nu trebuie decât să aflu în ce zodie este născută persoana respectivă…

Nu mă pot lăuda că sunt o bună cunoscătoare de caractere. Dar am deprins câteva abilități. Mai jos, găsiți recomandările mele pentru Balanțe.

 

Persoanele născute sub semnul Balanței sunt sensibile; toată viața lor sunt în căutarea stabilității și a echilibrului. Limbile imaginare ale cântarului le duc din extrema plină de sensibilitate, încredere, câteodată chiar naivitate, până în partea cealaltă, a schimbărilor de stări, neliniște și scufundare în propriile emoții. Nu au o viață ușoară. Dar, în principiu, sunt persoane care iubesc oamenii, sunt inteligente, vorbărețe, iubesc ordinea și le place să râdă. Pe lângă o Balanță, veți învăța să iubiți cărțile, arta, mâncărurile și băuturile bune și, cel mai probabil, vă vor convinge să vă luați un animăluț de companie. Dacă le cântați în strună, veți avea o viață armonioasă alături de ele. Balanța se va bucura de orice cadou atât timp cât îi veți arăta că o iubiți. Iubirea este cea mai importantă din lume pentru aceste persoane.

 

  1. Persoanele născute sub semnul lui Venus sunt caracterizate de o anumită nehotărâre. Deși multe Balanțe vor nega acest lucru, dacă alegeți ceva în locuința comună, le veți scăpa de fapt de o grijă. Totuși, atenție să vă încadrați în limitele bunului gust. În casa liniștită a Balanțelor, totul se potrivește tuturor. Veți găsi aici o lumină plăcută, culori pastelate discrete și accente romantice. Într-un astfel de ambient se potrivește excelent un covoraș din blăniță cu două funcții: atât decorativă, cât și practică, pentru încălzirea picioarelor.
  2. Pentru biroul sau măsuța de toaletă a unei doamne se potrivește perfect un ceas cu un decor frumos cu lavandă. Cu acesta sigur nu greșiți. Deseori, Balanțele își caută echilibrul în natură. Iar imaginile care le duc cu gândul la aceasta au darul de a le liniști.
  3. Locuința Balanței este adesea plină de biblioteci cu sute de cărți. Aceste persoane iubesc caligrafia, le place să se exprime în scris, dar și oral și au capacitatea de a prezenta foarte bine temele care le interesează. Un cadou foarte potrivit pentru ele poate fi un organizator pentru birou sau un stilou de calitate. De asemenea, o măsuță cu compartiment pentru ziare și reviste le va aduce bucurie, deoarece vor putea avea cartea preferată mereu la îndemână.
  4. Balanțele se bucură de experiența oferită de o mâncare bună (și chiar de dulciuri) și nu se feresc să guste nici dintr-o băutură alcoolică bună. Această informație vă oferă o mulțime de posibilități de cadouri: Balanțele pasionate de gastronomie vor aprecia niște accesorii noi de gătit, dar și o masă frumos aranjată. Dăruiți-le un set de farfurii din porțelan cu decor frumos sau un set de ajutoare textile pentru bucătărie, de exemplu, cu un model frumos cu flori lavandă.
  5. De asemenea, un set de căni frumoase pentru băuturile calde va fi o idee excelentă de cadou pentru Balanțe. Acestea apreciază lucrurile frumoase și le place să-și guste din plin momentele de odihnă. Și o cană cu cafea sau ceai bun se potrivește perfect cu aceste momente.
  6. Balanța întreprinde o mulțime de acțiuni, apoi obosește și renunță. Fluctuațiile nesfârșite de energie au în sine ceva obositor, de care se poate scăpa doar printr-o odihnă absolută. Daruiți Balanței momente de liniște la serialul preferat și un somn odihnitor într-o lenjerie din micropluș. Se va trezi plină energie și gata să răstoarne munții!
  7. Printre Balanțe se află o mulțime de iubitori de animale, care ar face orice pentru acestea. Le acordă la fel de multă atenție ca și oricărui alt membru al familiei. Nu ezitați să le dăruiți un culcuș pentru cățel sau pisică. Cu siguranță le veți face o mare bucurie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *