Cadouri în funcție de horoscop – Fecioară

Fluturași din aluat de foietaj
31.8.2022
Pâine albă cu lapte bătut
14.9.2022
  1. 8.– 23. 9.

De fiecare dată când mă gândesc ce fel de cadou să fac cuiva drag cu ocazia zilei de naștere sau cu alte ocazii, îmi imaginez cum decurge o zi normală din viața acelei persoane dragi și ce îi place să facă în timpul liber. Dar se mai întâmplă să cumpăr și cadouri pentru persoane pe care nu le cunosc atât de bine. Atunci nu trebuie decât să aflu în ce zodie este născută persoana respectivă…

Nu mă pot lăuda că sunt o bună cunoscătoare de caractere. Dar am deprins câteva abilități. Mai jos, găsiți recomandările mele pentru Fecioare.

 

Persoanele născute în zodia Fecioarei pot fi recunoscute de la prima vedere. Nu sunt mari la statură, de cele mai multe ori au o siluetă subțire, sunt frumoase și vă vor atrage din prima clipă cu privirea lor blândă. Dar nu vă lăsați păcăliți! În spatele zâmbetului lor, deseori se ascunde nervozitate și un sentiment permanent că ceva nu este în regulă. Fecioara stă deoparte la ocaziile la care participă multe persoane, nu este deloc gălăgioasă și nici vorbăreață. Are un aspect curat și îngrijit, fără să fie extravaganți. Mai mult sau mai puțin, înclină spre o eleganță conservatoare și dau dovadă de mult bun gust. Fecioarei îi place să se îngrijească; atât bărbații, cât și femeile miros a curățenie și a parfum și, datorită îngrijirii și atenției pe care o oferă propriilor corpuri, deseori nu-și arată vârsta. Cumpărați-le fecioarelor lucruri frumoase. Sunt persoane care nu cheltuiesc prea mult, însă dacă prețul justifică un nivel înalt de calitate, nu ezită să-l plătească. Cu siguranță le veți face o surpriză cu un cadou care știți că și l-ar refuza.

1  Fecioara locuiește într-o casă frumoasă și aranjată. Deseori, nu cheltuie pe piese de designeri și nu-i plac cheltuielile neîntemeiate, însă niciodată nu veți găsi în casa acesteia aparate sau piese de mobilier stricate sau zgâriate. Dacă trebuie să șteargă urmele timpului de pe un obiect, atunci preferă să-l înlocuiască cu unul nou. Dacă doriți să-i faceți o bucurie sărbătoritului, comandați-i o haină nouă pentru canapea sub forma unei huse bielastice, care o va înfrumuseța imediat. În caz că încă nu ați observat, Fecioara preferă culorile care contribuie la păstrarea curățeniei – de la tonurile de gri deschis și albastru pal, până la cele de albastru închis, pe care nu se vede nicio scamă.

2  Fecioara menține cu drag curățenia în casă. Se supără dacă este numită „tipicară”. Așa că nu o supărați și spuneți-i că este perfecționistă. Dar vă puteți permite liniștiți să-i dăruiți ceva foarte practic și util în casă. Cum ar fi, de exemplu, o poliță mobilă de depozitare pentru bucătărie sau baie. Aceasta o va încânta!

3  De exemplu, pe bărbați nu-i deranjează să contribuie la curățenia din casă. Decât să vadă dezordine în jur, mai bine se ocupă singuri de ea. Dăruiți-le fără rezerve un aparat mecanic de curățat covoarele. Fecioarelor nu le place să se trezească într-o casă în care nu este curățenie.

4  Fecioarele sunt muncitoare, de încredere, cinstite și incredibil de punctuale. Nu vin cu o jumătate de oră mai devreme la întâlniri, ci intră pe ușă exact la ora și minutul specificate. Un ceas de perete este un cadou potrivit pentru ei, perfect pentru un perete pe care deocamdată lipsește.

5  Persoanele născute în zodia Fecioarei se îngrijesc foarte mult de aspectul lor fizic. În fața dumneavoastră nu arată acest lucru, dar imediat ce vă întoarceți cu spatele sigur nu vor pierde ocazia de a verifica dacă nu le-a ieșit vreun fir de păr din coafură. Le plac cosmeticele, săpunurile parfumate și parfumurile. Dăruiți-le un set de cosmetice sau, dacă au deja destule, alegeți o oglinjoară deosebită. Sigur le vor folosi!

6  De fiecare dată, aveți ceva de admirat la o Fecioară: îmbrăcămintea frumoasă, pantofii eleganți sau coafura bine pusă la punct. Dacă alegeți să le dăruiți o bijuterie stilată, aceasta va fi primită cu entuziasm, care se manifestă însă doar sub forma unui mic zâmbet.

7  Atât femeile, cât și bărbații din zodia Fecioarei își supraveghează atent starea de bine. Nervozitatea care-i caracterizează și grija constantă pentru o mulțime de lucruri le cauzează deseori neplăceri legate de starea de sănătate. Așa că Fecioara acordă multă atenție mâncării din farfurie. Dacă are grădină, nu ezită să lucreze zilnic în ea. Și se pricepe foarte bine – cât ai clipi din ochi, va oferi familiei niște roșii delicioase, crescute într-o folie specială. Se pricepe să îngrijească pomii fructiferi, ca să facă fructe sănătoase, iar de fiecare dată când veniți în vizită sigur primiți ceva bun, chiar dacă nu-i place prea mult să pună conserve. În orice caz, fiți siguri că băutura pe care v-o servește este făcută cu apă bună și o mulțime de vitamine. În gospodăria bine pusă la punct a Fecioarei veți învăța foarte multe lucruri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *