Transformări elastice pentru canapele

Tartă cu smântână și trandafiri de șuncă + video
4.10.2019
Candelă din dovleac decorativ
10.10.2019

Dacă vă pregătiți de o transformare a camerei de zi și v-ați dat seama că aceasta începe cu fotoliul sau canapeaua, avem un pont bun pentru Dvs. Nu trebuie să aruncați canapeaua iubită și comodă. Este suficient să îi luați o haină nouă – o husă elastică.

 

Ne bucurăm de fiecare dată când un client ne scrie că a reușit să își reînnoiască vechea canapea. Nici nouă nu ne place să aruncăm din casele noastre lucrurile pe care le iubim… Husa elastică funcționează în principiu ca o tapițerie nouă. Canapeaua Dvs. va primi un aspect nou și atrăgător. 

 

Dacă veți da click pe săgeata din mijlocul imaginii, puteți vedea transformarea cu proprii ochi – și apoi să vă bucurați de ea și la Dvs. acasă. 

 

HUSELE ELASTICE VĂ AJUTĂ SĂ FACEȚI ECONOMII!

Veți economisi mult timp pierdut pentru căutarea unei noi canapele confortabile.

Veți economisi banii pe care i-ați fi dat pe o canapea nouă.

Veți economisi energia pe care ați fi investit-o în debarasarea de vechea canapea și instalarea unei canapele noi. Husele noastre vă sunt aduse până acasă.

 

sedacka_1sedacka_2

 NU AVEȚI NEVOIE DE O CANAPEA NOUĂ, CI DOAR DE O HUSĂ NOUĂ

Husa potrivită va conferi canapelei Dvs. scânteia aceea de nou. Husele pentru canapele sunt o posibilitate nouă și inventivă de a reda canapelei frumusețea pierdută, fără cheltuieli prea mari. Acestea sunt produse din material elastic, iar datorită acestuia se pot adapta perfect formei oricărei canapele, reușind să o transforme complet în doar câteva momente. Husa nu se adună și nu se trage de pe canapea, ci funcționează ca o „a doua piele“ a acesteia. Puteți alege dintre mai mult de 30 nuanțe diferite și 15 forme. Husele elastice se întind bine în toate părțile și se adaptează formei majorității tipurilor comune ale canapelelor.

001_stara-sedacka002_M

O CURĂȚARE MAI UȘOARĂ, ÎNTREȚINERE ȘI REPARARE, TOATE ÎNTR-UN SINGUR PRODUS 

Exact aceasta vă oferă husele elastice pentru canapele și fotolii. Husa acoperă astfel tapițeria cu găuri sau pete care nu mai pot fi cusute sau curățate. Atunci când veți primi acasă husa, o singură persoană o poate așeza pe canapea. Chiar nu e mare filozofie! Husele se scot și se spală la fel de ușor cum se îmbracă. Vor transforma imediat canapeaua Dvs. veche într-una nouă, fără prea multe bătăi de cap. Nici pentru întreținere nu va mai trebui să vă faceți griji. Pe husă puteți sta liniștiți, fără să vă temeți de micile accidente. Canapeaua va deveni iar centrul atenției din camera de zi și nu doar ca obiect de expus, ci ca piesă de mobilier utilizată de toată lumea, de la animalele de casă și copii, până la stăpânii casei.

5-14

Studiați oferta completă de huse elastice și bucurați-vă de transformarea canapelei Dvs. într-o nouă frumusețe. Veți face singuri transformarea în doar câteva minute! 

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *