Temă de interior văratic: flori de luncă

Mașina de spălat vasele – avantaje și îngrijire
21.7.2021
Camembert în ulei cu pastă din roșii uscate
28.7.2021

Florile trezesc în noi un sentiment aparte de bucurie și aproape că nici nu mai contează dacă le purtăm pe rochii sau ne bucurăm de ele în ghivece. De fiecare dată când privim la ele, ne aduc bucurie. 

Din același motiv, imprimeurile florale și vegetale sunt cele mai iubite decorațiuni pentru accesoriile din orice casă. Fiecare dintre noi se cufundă cu plăcere într-o lenjerie cu floricele sau își bea cafeaua din fiecare dimineață dintr-o cană cu flori. Din fericire, avem parte de suficientă vegetație și în zona noastră geografică și peste tot în jur ne bucurăm de trandafiri sau de floricele mărunte în jurul cărora bâzâie albinele.

Decorurile cu tematica florilor de luncă au, de cele mai multe ori, culori pastelate care înveselesc mobilierul. Tonurile florale plăcute celebrează grădinile de flori, albastrul cerului care se vede până în depărtare echilibrează culorile aurii sărutate de soare și verdele crud care ne încântă cu nuanțele lui – toate își au propriul loc în paleta inspirațională a acestei veri. Împrospătați-vă locuința cu decoruri florale grafice sau cu buchețele de floricele mărunte. Orice ați alege, se va face simțită o stare plăcută de bine!

Este plăcerea noastră să vă ajutăm să alegeți produse potrivite casei dumneavoastră din magazinul nostru. Câteva ponturi vă așteaptă chiar la finalul acestui articol.

Flori 2

CÂTEVA DETALII SUNT SUFICIENTE

textilele aduc culoare și imprimeuri

Știm că a venit vara când luncile și câmpiile s-au umplut de floricele de cele mai felurite culori. Este peisajul tipic de vară care aduce cu sine concediul mult așteptat. Peste tot aveți la dispoziție flori pe care le puteți culege și duce acasă, ca să vă bucurați de ele în vază. Florile de câmp rezistă mult, aveți grijă doar la tulpinile care pot mucegăi ușor, așa că este bine să schimbați apa zilnic. Dacă adăugați la buchet și câțiva maci sau niște flori de Coada șoricelului, efectul va fi unul de poveste. Și modelele florale de pe tapete sau materialele textile pot aduce aceeași energie. Nu trebuie să aveți multe, puteți să completați decorul interior cu câteva pernuțe sau o față de masă cu un model floral discret de vară. Dacă alegeți florile de luncă, nuanțele pastelate delicate vor completa ambientul cu un aer romantic.

SET FEȚE PENTRU PERNUȚE MARGARETE ȘI TRANDAFIRI, 2 buc, 40 × 40 cm, tivite cu panglică decorativă 

Flori 3

COASEȚI-VĂ O PERDELUȚĂ

din prosoape de bucătărie

Dacă vă pasionează cusutul, atunci știți câtă inspirație vă poate aduce orice bucată de material. Vă pot tenta chiar și modelele interesante de pe obiecte simple, cum ar fi niște prosoape de bucătărie. Faceți-vă o perdeluță care înlocuiește o jaluzea în locurile pe care doriți să le feriți de soare. Dacă dimensiunile prosopului sunt potrivite, atunci aveți în mână un material pregătit, cu tivuri gata cusute. Adăugați agățători colorate părții de sus și îngreunați partea de jos cu o vergea metalică. Totul este foarte simplu – AICI găsiți instrucțiunile. Tot ce mai rămâne de adăugat este că inspirația florilor de păpădie vine tot de la o luncă înflorită, plină de flori primăvăratice.

SET PROSOAPE DE BUCĂTĂRIE DIN BUMBAC EGIPTEAN PĂPĂDIE, dimensiuni 50 × 70 cm, 3 buc cu decoruri diferite

Flori 4

CULTIVAȚI PLANTE AROMATICE

chiar și într-un castron pentru aluaturi

Sezonul verdețurilor este în toi și vă puteți bucura de ele și acasă. Le merge bine atât pe balcoanele deschise, cât și pe pervazele geamurilor. Dacă aveți suficient spațiu, creați-vă o mică grădină, poate chiar într-un castron emailat de bucătărie. Îl puteți ține și pe masă, în apropierea ferestrei. Plantele aromatice vă vor aduce aminte de luncile pline de iarbă și de floricelele mici care ne umplu de energie și ne bucură în timpul plimbărilor.

CASTRON EMAILAT ALBASTRU CU IMPRIMEU, disponibil și în variantă roșie cu buline albe

Flori 5

PENTRU UN DORMITOR PLIN DE VISE FRUMOASE

alegeți o lenjerie plină de floricele de luncă

Dacă nu sunteți alergici, caz în care probabil că nici nu vă puteți uita la florile sălbatice (sau dimpotrivă, pentru că în casă sunteți în siguranță), achiziționați-vă o lenjerie nouă, plină de romantism. Dormitorul dumneavoastră va înflori la propriu. Florile mici și modelele inspirate din ierbarul bunicii au un efect estetic deosebit, mai ales atunci când apar pe suprafețe mari.  Depinde și de mobila din cameră și de starea dumneavoastră atunci când alegeți modelul preferat. Decorurile florale funcționează și ca terapie liniștitoare în spațiul interior.

LENJERIE DE PAT DIN BUMBAC RANFORCE BLOMMOR (calitate apropiată de bumbacul satinat), pat de o persoană

18589_img_9838_oez_e_z2

ÎN VAZA DE PE MASĂ

se potrivesc perfect florile sălbatice proaspăt culese

Vă puteți bucura acasă de florile sălbatice nu doar pe decorațiuni, ci și pe viu, într-o vază frumoasă. Acestea vor completa perfect o masă pregătită de sărbătoare, pe care ați aranjat un serviciu de masă monocolor, cum este, de exemplu, setul de farfurii Diwali, nou în oferta noastră. Acesta este din sticlă opal rezistentă de culoare turcoaz, cu suprafața tratată contra uzurii obișnuite. Farfuriile pot fi spălate fără griji în mașina de spălat vase și pot fi folosite în cuptorul cu microunde.

SERVICIU DE MASĂ DIN STICLĂ DIWALI TURQUOISE, 18 buc, pentru mese văratice sau ocazii speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *