Sărbătorim ziua femeii şi primăvara!

Prăjituri cu cocos raffaello
27.2.2020
Catifea roşie sau red velvet cake
4.3.2020

Poate că nu intenţionaţi neapărat să sărbătoriţi în data de 8 Martie, însă Ziua Internaţională a Femeii este sărbătorită anual în toată lumea şi ni se pare potrivit să o menţionăm aici! 

 

Sărbătoarea are o tradiţie mai lungă de un secol şi nu face deloc referire la regimul politic precedent, cum pot argumenta unele persoane. Doar noi, cele născute cu ceva mai mult timp în urmă mai păstrăm în amintire cozile la lalele şi festivităţile organizate cu această ocazie. Însă acest capitol a trecut, aşa că puteţi sărbători femeile din viaţa voastră cu un zâmbet sincer pe buze.

Şi dacă tot suntem la capitolul sărbătoririi, poate că doriţi să vă inspiraţi ca să cumpăraţi ceva frumos pentru alte sărbători, ocazii speciale şi zile de naştere, pentru noi, femeile. Cadourile pot fi împărţite de obicei în două categorii: pentru femei şi pentru bărbaţi, însă, pe de altă parte - uneltele de pescuit sunt potrivite doar pentru bărbaţi? Desigur că nu. Cunosc cel puţin două femei din anturajul meu care excelează în răbdare şi tăcere în apropierea apei la fel ca şi în capturi de toată frumuseţea! Important este să le cunoaşteţi atât caracteristicile evidente, cât şi pe cele mai tăinuite ale prietenelor şi rudelor voastre şi, de asemenea, să aveţi o sursă bună, unde să găsiţi mereu cadourile potrivite. De exemplu, în magazinul nostru

 

De obicei, luna lui Mărţişor debutează cu o vreme capricioasă, de multe ori însoţită de o mantie de zăpadă. Veţi proceda cel mai bine dacă veţi comanda un cadou pufos. Nu chiar din acela cu patru picioare, dar pentru sfârşitul iernii mizaţi pe o pătură caldă pentru momentele de relaxare la televizor sau pe un set cu blăniţă de miel pentru pat. Aceste cadouri cu siguranţă vor fi apreciate!
Nu veţi greşi niciodată cu produsele cosmetice. Un şampon cu miros plăcut, o cremă sau un parfum se încadrează în categoria cadourilor binevenite la orice vârstă.
O bijuterie, de exemplu o brăţară magnetică sau un ceas au darul de a lumina faţa oricărei femei care poartă cu plăcere accesorii de acest fel. Veţi recunoaşte foarte repede fericirea pe faţa ei.
Nu trebuie să fie vorba de un accesoriu clasic de bucătărie care va fi folosit în final pentru toată familia, dar ar putea fi un detaliu pentru starea de bine a persoanei cadorisite. Cumpăraţi-i, de exemplu, un napron cu fluturi sau lalele, care va aduce primăvara mai aproape şi o va bucura pe orice bunică, care îl va păstra cu sfinţenie şi îl va folosi pentru împodobirea mesei la ocaziile speciale.
Toate cadourile propuse mai sus sunt primite mereu cu multă bucurie, deoarece, de cele mai multe ori, alegerea acestora este bazată pe un substrat glumeţ. Puteţi alege însă şi un obiect mic, mărunt. Cumpăraţi o gustare, scoateţi din cămară o dulceaţă bună într-un borcănel frumos sau alegeţi o cană colorată. În mod sigur, preţul nu determină valoarea gestului făcut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *