Lenjerii de pat mătăsoase din microfibră

Decupaj cu șervețele sau pregătirea șifonierului pentru iarnă
25.10.2019
Tartă neagră de halloween
1.11.2019

Toamna și-a intrat deja în drepturi și acasă redevine locul acela liniștit, cu căldură primitoare. Este timpul să vă ocupați de confortul din dormitorul Dvs.

 

Un pat îmbrăcat într-o lenjerie nouă va contribui într-o mare măsură la acest confort. La materialele care apar tot mai des în gama noastră de produse s-a adăugat și microfibra. Aceasta se alătură bumbacului tradițional și variantei crep și ocupă locul imediat următor acestora. Și-a câștigat atenția datorită senzației plăcute la atingerea mătăsoasă a suprafeței bine finisate, însă materialul din microfibră prezintă o întreagă gamă de alte proprietăți de succes:

 

Faceţi cunoștinţă cu microfibra

* fibra este mult mai moale decât celelalte fibre fabricate, vă va surprinde plăcut la atingere

* are proprietăți antialergice și antibacteriene, nu atrage acarienii

* materialul nu irită pielea, are capacitatea de absorbție a umezelii în mare măsură, însă se și usucă repede

* se evidențiază prin bune proprietăți de termoreglare – pe timp de vară răcorește, iar pe timp de iarnă vă va încălzi repede, menținând temperatura adecvată a corpului

* acest tip de textil permite o bună circulaţie a aerului, pielea dvs. va respira bine în el

* rufele din microfibră se spală la  40 °C, iar dacă le veţi usca agăţate corect, nu va trebui să le călcaţi

* închiderea practică pe fermoar înlesneşte schimbarea pernelor şi a pilotei

* microfibra este rezistentă la scămoşare şi vă va răsplăti cu o lungă durată de viaţă

 

Între cele mai mari noutăţi se încadrează setul de familie OLIVIA (în fotografie) şi RACHEL, care conţin inclusiv perechi de feţe pentru perne, pilote şi cearceafuri cu elastic în nuanţe potrivite cu decorul lenjeriei. Drept cadou la aceste lenjerii veţi primi 2 pernuţe de culoare uni şi dimensiunile de 40 x 40 cm. Prin alegerea acestui set complet veţi soluţiona în mod elegant cumpărăturile pentru întreg patul: LENJERIA DE FAMILIE OLIVIA DIN MICROFIBRĂ, 8 piese.
De la lenjeria albă ne aşteptăm la un model aerisit şi ne dorim să arate frumos pentru mult timp. Totuşi, dacă este şifonată, acest lucru se observă mai uşor decât pe lenjeriile cu modele. În cazul microfibrei, nu trebuie să vă temeţi de aspectul şifonat. Chiar şi un model atractiv şi robust în alb şi negru va arăta perfect. Modelul din colecţia HYPNOSIS în stil pozitiv-negativ va conferi dormitorului Dvs. modern un stil în acord cu ultimele tranduri: LENJERIE DE PAT ALPIN.
Combinaţia grozavă de modele cu dungi şi buline se încadrează în categoria evergreen a lenjeriilor. De la aceste modele ne aşteptăm de obicei la culori tari, însă atunci când decorul apare pe nuanţe mai estompate, acesta poate avea un efect şi mai puternic. Conferă bun gust dormitorului, rămânând deopotrivă un element care nu poate fi trecut cu vederea. La alegerea lenjeriei PALOMINO, dar şi de exemplu a modelului FANTASY şi a altora, puteţi profita de oferta avantajoasă pentru 2 paturi: LENJERIE DE PAT PALOMINO, pentru pat de o persoană - xx Lei / set pentru două paturi.
În încheiere, încă o variantă într-o singură culoare a lenjeriei din microfibră. Puteţi da prioritate modelului delicat floral al lavandei – CLARICE sau albastrului azur - MINTY. Şi în acest caz, puteţi beneficia de oferta de preţ pentru 2 lenjerii. Dacă aveţi un dormitor plin de culori, patul într-o singură culoare va arăta cel mai bine în acest spaţiu: LENJERIE DE PAT CLARICE pentru pat de o persoană - xx Lei / pentru două paturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.