Fețe de masă pentru o dispoziție bună

Tort de sărbătoare cu portocale și morcovi
23.3.2022
Pui îmbrăcat în bacon și găluște cu spanac
29.3.2022

Cu o față de masă bine călcată, orice masă are un aspect mereu aranjat. Este suficientă și o mică bucată de material – atmosfera se va schimba imediat.

Ne întâlnim la masă de cel puțin două ori pe zi. Pentru a proteja suprafața mesei în cel mai practic și mai rapid mod, apelăm la fețe de masă, șervete sau suporturi de farfurii din textile, bambus sau plastic în diferite culori și forme. Atunci când avem mai mult timp la dispoziție, folosim o față de masă textilă. Textilele actuale nu se șifonează, unele având chiar suprafața tratată, astfel încât să nu permită pătrunderea murdăriei. Chiar și detergenții sunt mult mai buni decât în trecut, astfel încât întreținerea este foarte ușoară, deseori chiar și fără călcare.

Fețele de masă de mari dimensiuni ne dau mai multă treabă și le folosim de obicei la ocazii speciale. Pentru mesele de zi cu zi, sunt suficiente bucăți mai mici de materiale textile, cum ar fi traversele sau șervetele de masă, care decorează frumos masa. Dacă doriți să obțineți un efect mai deosebit, așezați-le peste o față de masă monocoloră mai mare, care depășește marginile mesei și curge frumos. Culorile pot fi combinate în funcție de preferințe. Dacă alegeți alb pentru bază, va fi clar de la început că masa este aranjată pentru o ocazie specială.

Culorile sunt cele care completează atmosfera în orice locuință. În această perioadă, puteți alege albastru sau verde pentru a reflecta în interiorul locuinței culorile primăverii. O masă plină de flori vă va umple de bucurie! Cu atât mai mult, dacă îi mai adăugați și un aranjament floral. Cum ar fi un snop robust de iarbă. 

ARMONIA DINTRE VERDE ȘI ALBASTRU FORMEAZĂ COMBINAȚII CONSACRATE

uBRUSY 2

Poate că bunicile noastre afirmau cu tărie că aceste două culori nu se potrivesc deloc. Dimpotrivă, nu trebuie decât să aruncăm o privire unei lunci înflorite pe timp de vară. O față de masă vă poate lăsa o impresie asemănătoare. Nu degeaba poartă același nume! Momentele petrecute aici pot fi legate de seri vesele în compania prietenilor sau de relaxarea la o cană de cafea deopotrivă. Masa poate oferi o stare de confort și de bucurie la savurarea unor bucate sau băuturi bune.

COMPLETAȚI DECORUL CU UN SNOP DE IARBĂ CU FLORI DE PRIMĂVARĂ

Ubrusy 3

Avantajul plantelor artificiale este posibilitatea de a le plasa în colțuri cu puțină lumină naturală, unde o plantă nu ar rezista prea mult. Le puteți folosi pentru a înfrumuseța baia, coridorul sau un colț din balcon unde nu rezistă nicio plantă. Acest snop impozant are 70 cm lungime și este legat astfel încât să asigure o bază stabilă, așa că nu trebuie să-l puneți în vază. Avem în ofertă încă o variantă, cu floricele albastre.

SNOP DE IARBĂ CU FLORICELE VIOLET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *