Dispozitive medicale care ne fac viața mai ușoară

Perdele și draperii ușoare de vară
19.8.2020
Carne de porc în bere neagră cu orez
27.8.2020

Atunci când avem nevoie de anumite dispozitive nedicale, înseamnă că ne confruntăm cu diferite probleme medicale. Câteodată, din fericire, situația este doar temporară, însă, în alte cazuri, poate fi și permanentă.

 

Nimănui nu-i face plăcere să permită intrarea unei boli în viața sa. Însă, uneori, poate surveni un accident care creează probleme sau, cu trecerea timpului, îmbătrânirea poate aduce cu sine anumite probleme de sănătate de durată. De aceea, nu este nicio rușine în a folosi orice ajutor care are rolul de a ne face viața mai ușoară și mai ordonată.

Dispozitivele cu rol de compensare și reabilitare înlocuiesc funcții corporale deficitare ca urmare a unor accidente sau boli. Chiar doctorii le recomandă pentru o recuperare cât mai ușoară. Acasă trebuie să ne ocupăm de rutina zilnică și, de aceea, este foarte important să ne folosim de toate mijloacele, inclusiv pentru sarcinile simple, cum ar fi asigurarea igienei personale fără ajutor din partea altora. Este important să nu alunecăm în baie, să ne putem lua tensiunea acasă, să utilizăm magnetoterapia pentru liniștire, geluri, creme de masaj și alte ajutoare pentru relaxare. Bineînțeles că îngrijirea cuiva apropiat este una dintre cele mai grele sarcini, indiferent că este vorba despre o perioadă de recuperare după o operație sau de perioadă mai lungă de boală. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu soluții pentru multe dintre aceste griji; trebuie doar să vă informați pe e-shopul nostru.

Multe persoane nu-și pot imagina igiena personală fără scaunul pentru cadă. Acesta asigură confortul în timpul dușului în cadă, de exemplu, după o operație la picior. Înlesnește nu doar îmbăierea, ci și ridicarea și ieșirea din cadă. Scaunul are la bază o structură rezistentă cromată, cu tratament antiderapant. Lățimea poate fi reglată între 42 și 65 cm. Capacitatea maximă este de 150 kg: SCAUN PENTRU CADĂ, plastic și crom.
Perna de susținere va fi preferată de toți cei cărora le face plăcere să citească sau să facă integrame în pat. Este destinată și persoanelor care preferă să doarmă cu capul poziționat mai sus, de exemplu, pentru prevenirea sforăitului. Forma pernei va susține partea de sus a corpului într-o postură semi-ridicată, ceea ce ușurează respirația pentru persoanele care au nasul înfundat și relaxează mușchii încordați ai gâtului. Pentru susținerea spatelui, trebuie doar să întoarceți perna și să o sprijiniți de tăblia patului. Husa detașabilă poate fi spălată în mod repetat: PERNĂ DE SUSȚINERE A CAPULUI BAMBOO, pentru 2 poziții ale corpului.
Protecția impermeabilă pentru saltea împiedică uzarea mecanică a saltelei și, datorită stratului impermeabil, nu permite pătrunderea umezelii în aceasta. Protecția este fabricată din microfibră respirabilă, cu umplutură ușoară din fibre de poliester. Partea inferioară este din textil nețesut. Protecția asigură o durată mai lungă de viață a saltelei și, datorită prinderilor elastice de pe colțuri, este potrivită atât pentru saltele mai înalte, cât și mai joase: PROTECȚIE MATLASATĂ, dimensiuni 80 x 200 cm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *