Confort în dormitor

Chifle dulci din aluat crescut
14.5.2020
Granola cu nuci și fructe
20.5.2020

Dormitorul este un spațiu în care nu este loc de compromisuri, deoarece calitatea odihnei noastre depinde de toate detaliile.

Cu toții știm cât este de importantă odihna pentru corpul uman. Unele persoane dorm bine oriunde, indiferent de condiții, însă mult mai multe sunt persoanele care au nevoie de liniște și confort pentru a se odihni.

câteva sfaturi pentru început

·        De obicei, dormitorul este prima cameră pe care o amenajăm atunci când ne mutăm într-o locuință nouă. Chiar dacă doar provizoriu, patul și o saltea de calitate sunt primele piese așezate în această cameră. Dacă luăm în considerare nevoia pentru spații de depozitare, este bine să alegem un pat cu ladă de depozitare.

·        Tipurile de saltele antibacteriene cu miez din diferite tipuri de spumă calitativă oferă suport întregului corp și au o durată lungă de viață. Husele detașabile, care pot fi scoase și spălate oricând, contribuie la păstrarea unei bune igiene, împreună cu tipul special de fibre Tencel, folosite în producția protecțiilor impermeabile pentru saltele datorită proprietății de reglare a umidității. Acestea reușesc să elimine mai multă transpirație decât bumbacul obișnuit.

·        Există mulți factori de luat în considerare și atunci când alegeți pilota – gândiți-vă dacă dormiți mai bine când e mai răcoare, dacă preferați o pilotă dublă, pilotele cu pene sau pe cele mai ușoare care pot fi spălate mai des și, nu în ultimul rând, luați în considerare vârsta și starea Dvs. de sănătate. Este bine să vă gândiți și la schimbarea setului de pat cu unul mai ușor pe timp de vară.

·        Până să vă gândiți la culorile lenjeriei de pat, ale pereților și covoarelor mai aveți multă treabă. Această sarcină este una personală și depinde de gusturile, temperamentul și starea Dvs. Inspirați-vă de exemplu din fotografiile de pe e-shopul nostru. Vă vor ajuta să vă hotărâți în alegerea culorilor.

Seturile cu pilotă și pernă de vară sunt disponibile în multiple modele și culori. Avantajul principal al acestora este că nu trebuie îmbrăcate în lenjerie de pat, fiind astfel mai ușoare și potrivite pentru zilele calde de vară. Acestea nu absorb umezeala, permit o bună circulație a aerului și pot fi spălate în mașină, la maxim 40°C: SETUL CU PILOTĂ DE VARĂ JANETA, în variantă roșie, va deveni preferatul Dvs. pe timp de vară.
Draperiile din velur DANAÉ și cele speciale tip blackout STOCKHOLM și OSLO, se vor ocupa ca dimineața nimic să nu vă deranjeze somnul, iar când doriți să vă odihniți puțin după prânz, vor asigura întunericul de care aveți nevoie. Draperiile blackout au o mulțime de calități deosebite – asigură întunericul total, funcționând totodată ca izolator termic. Datorită tratamentului special, materialul contribuie la păstrarea unei temperaturi plăcute în cameră pe timp de vară, iar pe timp de iarnă blochează aerul rece care poate pătrunde în cameră pe lângă ferestre. Pentru o fixare eficientă, draperiile sunt prevăzute cu inele cu diametrul de 4 cm. În ce privește paleta coloristică, doar draperiile Stockholm sunt disponibile în 6 culori interesante. În mod sigur veți găsi ceva să vă placă în gama noastră de produse.
Este suficient să întoarceți lenjeria pe cealaltă parte și gata, dormitorul arată complet diferit! Producătorii acestei lenjerii au subliniat efectul estetic al lenjeriei prin designul încăperii. Lenjeria de pat este importantă în cameră prin efectul ei imediat de transformare. Bumbacul moale și creponat 100% permite o bună circulație a aerului și este plăcut la atingere: LENJERIE DE PAT CREPONATĂ VERONIKA, pentru saltele de o persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *